Västra Götalands Länssida

Välkommen till Västmanland!

Alla jobbmöjligheter på en och samma plats!

Berätta om det bästa med just er kommun!

Boka ert eget Platstorg - från 825 kr per månad!

Diamantfyndigheten i Västerås

Centralt

Västmanland är ett av landets minsta län men ligger väldigt centralt med både Mälaren och Hjälmaren som sydlig gräns och Bergslagen i norr.

Många kända företag

Här har många kända företag sett ljuset i de traditionella bruksmiljöerna: Företag som ASEA (Allmäna Svenska Elektriska AB) grundades i Västerås i slutet på 1800-talet och skapade en högteknologisk tradition som är idag lever vidare i ABB, Westinghouse Electric och Bombardier för att nämna några.

En annan kändis

En helt annan kändis, i en helt annan bransch, som såg ljuset i Västerås är ICA. Så man kan utan vidare säga att i Västmanland föds många nya stjärnor. Hur var det med diamanterna då? 1953 lyckades tekniker på ASEA framställa de första syntetiska diamanterna. En glittrande upptäckt, eller hur?

Så här många dolda jobb finns i din kommun just nu!

Så här många dolda jobb finns i din kommun just nu. Jobb som inte når allmänheten utan bara dem med ett kontaktnät. Vi vill synliggöra dessa jobb så att alla kan söka – det vinner alla på. På er kommuns eget Platstorg vill vi samla alla jobb plus mycket annat? 

Arboga

0

Pris för Platstorg

Fagersta

0

Pris för Platstorg

Hallstahammar

0

Pris för Platstorg

Kungsör

0

Pris för Platstorg

Köping

0

Pris för Platstorg

Norberg

0

Pris för Platstorg

Sala

0

Pris för Platstorg

Skinnskatteberg

266

Pris för Platstorg

Surahammar

0

Pris för Platstorg

Västerås

0

Pris för Platstorg

Boka ert Platstorg idag!

1. Vi tar fram ett kostnadsfritt förslag. 2. Vi besöker er och presenterar förslaget samt går igenom hela upplägget. 3. Ni bestämmer om ni vill vara med.

Se kommuner som redan bokat sitt eget Platstorg!