Västra Götaland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Västra Götaland! Här finns helt enkelt allt!

Jobb som gör skillnad i Västra Götaland

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Västra Götaland. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Industristräder

Det är väl en kort men sanningsenlig sammanfattning av Västra Götaland. I de 49 kommunerna finns allt från tusentals skärgårdsöar till vidsträckta bördiga åkrar och allt varvat med industristäder som Trollhättan, Borås, Uddevall och Göteborg. Var och en av dem med sin egen specialitet. 

Gemensamt är ändå att många av företagen är tunga på export, vilket i sig är ganska naturligt med tanke på att hela världen ligger där väster om hamnen i Göteborg.

Hela världen

Allt detta!

Om du till allt detta lägger den generösa naturen med oändligt många väntande upplevelser så inser de flesta att Västra Götaland är ett semesterparadis också. Så här i Sveriges näst största region finns alla möjligheter till både jobb och att odla sina intressen.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Västra Götaland!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Västra Götaland just nu!

Här har vi samlat Västra Götalands kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Västra Götaland efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Västra Götaland med att aktivera er.
Så här presenterar sig Trelleborgs kommun på Skåne

Välkommen till Trelleborgs kommun!

Du är vår viktigaste tillgång!

Som anställd i Trelleborgs kommun ses du som vår viktigaste tillgång för att förverkliga kommunens vision, mål och uppdrag. Du är utvald för dina professionella kvalitéer för att på bästa sätt skapa en bättre vardag för våra medborgare.

 Som medarbetare i Trelleborgs kommun är du en stolt samhällsbyggare som är med och skapar en bättre vardag för dina medmänniskor genom hela livet.

Vi uppmärksammar talangfulla medarbetare och låter dem utvecklas i sitt arbete eller på andra positioner. Olikheter ses som en tillgång som bidrar till att öka effektiviteten och kreativiteten i vår organisation.

7/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Trelleborgs kommun

Trelleborg med 29 000 invånare är centralorten i Trelleborgs kommun. Staden är Sveriges sydligaste stad och en del av Söderslätt i Skåne. Trelleborg kallas även ofta för Palmstaden, tack vare alla palmer som pryder infarten från väster. Trelleborg har anor från vikingatiden och idag är den rekonstruerade ringborgen från Harald Blåtands dagar en av de stora turistmagneterna.

Välkommen att jobba hos oss!

Samhället och vår organisation är i ständig förändring, därför behöver vi ledare och medarbetare som vill bidra till verksamhetens och den egna utvecklingen.

Vill du jobba hos oss?

Här kan du se våra utlysta tjänster.

Se lediga jobb

Vill du sommarjobb inom Trelleborgs kommun? 

Läs mer

Om du står utanför arbetsmarknaden är du välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen.

Läs mer

Ung utan arbete eller studier?

Läs mer

Ingen information

Vill du arbeta som vikarie så finns det ett par olika vikariebanker inom kommunen som du kan anmäla ditt intresse till.

Läs mer

Ingen information

Att hjälpa arbetslösa tillbaka ut på arbetsmarknaden eller till studier är ett ansvar som kommunen delar med bland annat Arbetsförmedlingen.

Läs mer

Här får du möjligheten att lära känna några av våra ca 3700  fantastiska medarbetare.

Läs mer

Att ha roligt och utvecklas på jobbet, balans i livet och tid över för familjen är det viktigaste för många som söker jobb.

Läs mer

Just nu behöver vi anställa?

Lärare100%
Sköterskor100%
Specialpedagoger50%
Sommarvikarier vård och omsorg 50%
Förskollärare25%
Miljöinspektör25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Trelleborgs profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Trelleborgs kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Västra Götalandsregionen

0/10

Som en av Sveriges största arbetsgivare har vi ansvar för att våra medarbetare trivs och mår bra. Vi tar det på stort allvar och har kraften att driva en förändring. Därför har vi bestämt oss för att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Vi har lyssnat på våra medarbetare. Vi har fått ris och ros – och framför allt tankar och förslag på vad vi behöver göra för att bli bättre. Det arbetet börjar här och nu. För vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra. Var med och gör oss till Sveriges bästa offentliga arbetsgivare!

Ale kommun

0/10

Att jobba hos oss är att spela en viktig roll för Ales utveckling och välfärd.

Våra 2 000 medarbetare möter Ales 30 000 invånare i livets alla skeden. Som kommunanställda jobbar vi med det som engagerar oss mest, från små barn till stora vägar. Vi har valt att arbeta i en kommun för att vi vill göra skillnad. Vi ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare.

Vill du också vara med och bidra till utvecklingen i Ale kommun?

Alingsås kommun

0/10

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete
med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Det du utför har en stor påverkan – för grundläggande funktioner i våt samhälle och livskvaliteten för individen.
Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen
av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på
arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Bengtsfors kommun

0/10

I Bengtsfors kommun är vi ungefär 750 medarbetare. Kommunen erbjuder många olika yrken; sjuksköterska, lärare, socialsekreterare, brandman, ekonom är några exempel.

När man jobbar i en kommun är det viktigt att fokusera på medborgarens behov. Verksamheter finns för Bengtsforsborna dygnet runt hela året, allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet. Bengtsfors kommuns medarbetare är med och bygger samhället och får det att fungera.

Bollebygds kommun

0/10

Idag är vi över 600 personer som på olika sätt arbetar med att göra skillnad för kommunens invånare. Vill du också jobba på en stimulerande arbetsplats med viktiga och meningsfulla arbetsuppgifter och få möjlighet att utvecklas både i ditt yrke och som människa ska du söka jobb hos oss!
Välkommen att söka jobb hos oss i Bollebygds kommun!

Borås stad

0/10

Söker du ett meningsfullt jobb? Vilken tur, för det finns i Borås Stad. 

Borås Stad växer och söker medarbetare som vill vara med och göra staden ännu bättre för boråsarna. Nya invånare – nyfödda och nyinflyttade – betyder att fler behöver vara med och utveckla Borås för framtiden. Varje år rekryteras mellan 700 och 1 000 nya medarbetare. Det behövs bland annat förskolelärare och lärare, undersköterskor, sjuksköterskor och socionomer, men också en mängd andra olika yrken.

Så om du söker meningsfullhet, söker Borås Stad dig. Du hittar säkert något jobb som passar just dig här. Eller kanske någon du känner. I så fall får du gärna tipsa vidare!

Dals-Eds kommun

0/10

Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, ”Ett Sverige i miniatyr”, har cirka 4800 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg.

Essunga kommun

0/10

Essunga kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med cirka 500 anställda. Det övergripande målet med personalpolitiken är att den ska främja verksamheten och bidra till dess effektivisering och förnyelse. Ledorden för oss är utveckling och engagemang. Vi ser gärna att du hör av dig om du har några frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Falköpings kommun

0/10

Det goda livet är visionen för Falköpings kommun. Vi ska vara en attraktiv kommun för människor som vill ha livskvalitet och goda möjligheter att förena arbete och studier med familj, vänner och fritidsaktiviteter. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Färgelanda kommun

0/10

I Färgelanda kommun bor ca 6 600 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vild-mark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Det är pendlingsavstånd till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg bara 11 mil bort.

Kommunen som organisation består av ca 600 medarbetare fördelat på tre sektorer; Samhällsutveckling, Omsorg och Barn & Utbildning samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en attraktiv kommun att leva och bo i. Detta arbete utför vi med engagemang – företagsamhet – och ett gott bemötande, som är vår värdegrund.

Grästorps kommun

0/10

Grästorps kommun är den största arbetsgivaren i Grästorp. Vi är cirka 500 medarbetare som finns representerade i en lång rad olika yrken.

 

De flesta yrkena hos Grästorps kommun kräver någon typ av kvalificerad utbildning, till exempel: lärare, sjuksköterskor, undersköterskor, tekniker och bibliotekarier.

I kommunens verksamhet finns cirka 45 olika yrken och den gemensamma nämnaren för dem är att göra skillnad i människors vardag.

 

Gullspångs kommun

0/10

Gullspångs kommun – en attraktiv arbetsgivare!

Vad är livskvalité för dig? Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt. 
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss. 

Göteborgs stad

0/10

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare med sina cirka 50 000 medarbetare. Hos oss jobbar ingenjörer, parkarbetare, sjuksköterskor, marknadsförare, lärare, jurister, vaktmästare, tekniker och många fler. Vi har många meningsfulla jobb med stora karriärmöjligheter inom staden. I Göteborgs Stad finns jobb som både utmanar och utvecklar. Här kan du gå på tvären, på bredden och på höjden. Eller utvecklas där du står.

 

Götene kommun

0/10

Götene kommun söker ständigt nya medarbetare inom utbildning, omsorg, social verksamhet, samhällsplanering och administration.

 

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Herrljunga kommun

0/10

Välkommen till Herrljunga kommun – hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare.

Hjo kommun

0/10

Vill du vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla Hjo kommun?

Hjo är en framtidsinriktad kommun. Här finns visioner om framtiden och mycket är på gång. Kommunen är Hjos största arbetsgivare med verksamheter inom många viktiga områden. Våra anställda möter hjoborna i livets alla skeden.

Hjo kommun är en offensiv organisation som ständigt utvecklar sin verksamhet.

Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Hjos utveckling.

Du kan vara med och påverka det som sker så att dem vi jobbar för; hjoborna, de som arebtar här samt våra besökare , blir nöjda och uppskattar det vi gör.

Härryda kommun

0/10

Härryda kommun är en arbetsgivare med många yrken, här finns cirka 3 000 medarbetare. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att invånarna kan skapa sig goda liv. Vi utvecklar och vårdar vår kommun och vår miljö. Kultur- och fritidsaktiviteter för Härrydaborna är också områden som vi arbetar med.

Exempel på yrken i kommunen: Arbetsterapeut, arkitekt, bibliotekarie, drifttekniker, ekonom,  fritidspedagog, förskollärare, personalspecialist, it-tekniker, jurist, kock, kommunikatör, ingenjör, lokalvårdare, lärare, miljö- och hälsoskyddsinspektör, skolsköterska, socialsekreterare, studie- och yrkesvägledare, undersköterska, upphandlare och chefer inom alla verksamheter.

Karlsborgs kommun

0/10

Finns det någon annan arbetsgivare som kan erbjuda ett så varierat utbud av yrken som en kommun?

Här samsas många olika yrken

Här kan du arbeta inom så vitt skilda områden som fastighetsskötsel, bibliotek, ekonomi, barnomsorg, skola och äldrevård. Oavsett vad du arbetar med i Karlsborgs kommun så erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter och goda möjligheter att påverka ditt arbete.

Rekryteringsbehov

Ungefär en tredjedel av personalen i Karlsborgs kommun kommer att gå i pension inom den närmaste 10-årsperioden. Kommunen kommer alltså att ha ett stort rekryteringsbehov i framtiden. I synnerhet inom vård och omsorg.

Kungälvs kommun

0/10

Tillsammans är vi drygt 3700 medarbetare, inom ca 200 olika yrken, med ett gemensamt uppdrag; att ge så god service som möjligt åt kommunens invånare. Vi utbildar barn och ungdomar, vi tar hand om äldre och underhåller vatten och renhållning bland mycket annat. Våra arbeten är viktiga och meningsfulla.

Som medarbetare hos oss är din kompetens och ditt förhållningssätt avgörande för hur Kungälvs invånare har och får det. Medborgarfokus, helhetssyn och lärande är de värderingar som präglar vårt arbete.

Lerums kommun

0/10

Lerums kommun vill vara en attraktiv arbetsplats som kännetecknas av arbetsglädje och utveckling. Du som medarbetare är värdefull för oss. Lerums kommun är en stor arbetsgivare, med cirka 200 olika yrken och fler än 2 850 anställda. Vi behöver ständigt rekrytera engagerad och utbildad personal. Tillsammans tillhandahåller vi service och välfärd för invånarna i Lerums kommun. Som medarbetare hos oss gör du skillnad.

Gemensamt för alla våra yrken är mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar här. Vi påverkar människors vardag, varje dag. Det som förenar oss alla är att vi är med och påverkar framtiden i Lerums kommun. Visionen är att Lerums kommun ska bli Sveriges ledande miljökommun 2025. Det gör våra jobb extra intressanta.

Lidköpings kommun

0/10

Ett jobb i Lidköpings kommun betyder en trygg anställning i en kommun med stabil ekonomi. Här finns det goda möjligheter att byta arbetsplats och befattning inom kommunen och du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Vi jobbar dessutom mycket med arbetsmiljö och friskvård för våra anställda. Vi ska bli Sveriges friskaste kommun! Vi strävar efter att Lidköping ska vara en välkomnande och hållbar kommun. Vårt uppdrag är att jobba för Lidköpingsbornas bästa.

Lilla Edets kommun

0/10

Lilla Edets kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 1 000 anställda. Vi ansvarar för äldrevård, omsorg av personer med funktionsnedsättning, skola och förskola, bibliotek, fritidsverksamhet för barn, räddningstjänst, vatten och avlopp, miljöfrågor, näringslivsutveckling och mycket mer.

För att bedriva vår verksamhet behövs en mängd olika yrkeskompetenser. Hos oss finns cirka 160 olika jobb. Jobb som påverkar framtiden varje dag och som går ut på att göra det bästa för kommunens invånare. 

Lilla Edet tror på framtiden!

Vi står inför en generationsväxling på arbetsmarknaden och med det följer ett växande behov av ny arbetskraft. Inom de närmaste åren kommer kommunen att behöva rekrytera ett stort antal nya medarbetare. 

Lysekils kommun

0/10

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Mariestads kommun

0/10

Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara. 

Marks kommun

0/10

Söker du arbete eller praktikplats? Vet du om att du kan skriva ditt ex-jobb hos oss? Vi kommer att anställa ungefär 250 medarbetare i år. Är du en av dem? Vi erbjuder dig ett betydelsefullt arbete.

I Marks kommun präglas arbetsmiljön av glädje, engagemang och kreativitet. Vi söker dig som vill arbeta nära människors vardag och som vill påverka och utvecklas som människa i en spännande och ständigt föränderlig verksamhet.

Melleruds kommun

0/10

Melleruds kommun med ca 9000 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och
kommunal service.

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Västra Götalands Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Västra Götalands Län.