Västra Götaland 2 Lediga jobb i kommunerna

Är du nyfiken på att arbeta inom den offentliga sektorn i Västra Götaland?

Här har vi samlat kommuner och landsting i Västra Götaland som vill hjälpa dig som är nyfiken på att jobba i den offentliga sektorn. Se lediga jobb, praktikplatser, exjobb, sommarjobb, vikariejobb, förmåner, karriär- och utvecklingsmöjligheter, värdegrund, hur de beskriver sin arbetsplats mm – allt du behöver veta för att stilla din nyfikenhet!  49 kommuner och 1 landsting att välja mellan – välj var du vill jobba och vad du vill jobba med. Lycka till och välkommen till Sveriges viktigaste jobb!  

Se ALLA lediga kommun- och landstingsjobb

Kommun- och landstingsjobb i Västra Götaland
lediga jobb att söka

Välkommen till Munkedals kommun!

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna? Då är du varmt välkommen till oss. Vi erbjuder en stor variation av yrken inom bland annat barnomsorg, skola, äldrevård, samhällsbyggnad samt kultur och fritid. Alla är lika viktiga för att Munkedal ska vara en trevlig och välfungerande kommun. Jobbar du här får du cirka 1000 arbetskamrater som arbetar i spridda verksamheter.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Mölndals stad!

Vill du vara med och skapa bästa möjliga välfärd för Mölndalsborna tillsammans med oss?

Söker du ett arbete där du får växa samtidigt som du är med och bidrar till att ge bästa tänkbara service till Mölndalsborna?

I Mölndals stad jobbar engagerad och kompetent personal inom en mängd olika arbetsområden, allt ifrån lärare och vårdpersonal till ingenjörer och ekonomer. Vill du vara med och påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar?

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Orust kommun!

Vi erbjuder många spännande yrken som alla är en är del av vår välfärd. Som medarbetare hos oss bidrar du till att få allt att fungera. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete. Som medarbetare erbjuds du flera förmåner.

Hos oss jobbar undersköterskor, lärare, administratörer, socialsekreterare, ingenjörer, förskollärare, lokalvårdare och ett flertal andra yrkesgrupper som gör Sveriges viktigaste jobb. Som medarbetare bidrar du till att få allt att fungera. Välkommen till oss och till ett meningsfullt arbete.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha bra kollegor och ett gott ledarskap?

Välkommen till Partille kommun!

Som medarbetare i Partille kommun är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. Du lyfter gärna fram det som är bra och kommer med förslag på saker som kan förbättras. Du är nyfiken och försöker hitta nya lösningar även om frågeställningarna är gamla. Tillsammans med dina kollegor vill du göra Partille lite bättre.

Partille är en kommun som storsatsar med ambitionen att leverera bästa service. Kommunen har cirka 2825 anställda. Det gör oss till den största offentliga arbetsgivaren i Partille. Vi är en starkt expanderande kommun med mycket på gång. Partille växer – och kommer att fortsätta växa. Vill du delta i utvecklingen?

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Skara kommun!

I Skara kommun arbetar ungefär 1600 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge Skaraborna en så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Vi har Sveriges viktigaste jobb. De kommande åren kommer vi att behöva rekrytera många nya arbetskamrater – kanske du är en av dem?

Vårt arbete utgår från vårt uppdrag och vår vision. Att skapa möjligheter och förutsättningar till en så bra vardag som möjligt för våra Skarabor. För att trivas som medarbetare hos oss måste du tycka om att arbeta med service, varje dag.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Skövde kommun!

Tillsammans tar vi Skövde framåt!

Skövde växer. Inte undra på det. Vi drivs av ständig utveckling, vi vill mer och framåt. Därför söker vi medarbetare som vill vara med och göra vår kommun bättre. Vill du bli en av oss? Tillsammans skapar vi nya möjligheter för stadens invånare och besökare –möjligheter som gör att idéer förverkligas och människor växer. Som medarbetare hos Skaraborgs största arbetsgivare får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans lyckas vi!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha meningsfulla och kreativa arbetsuppgifter?

Välkommen till Sotenäs kommun!

Söker du ett meningsfullt arbete? Då söker vi dig!

Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor cirka 9 000 människor i små kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och ger unika möjligheter för en rik och varierande fritid.

 

Vi jobbar för kommunens invånare och bidrar till att skapa en hållbar kommun att bo och leva i. Medarbetare i kommunen arbetar utifrån vår gemensamma värdegrund som präglas av öppenhet, delaktighet och helhetssyn

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Stenungsunds kommun!

Kommunen är den största arbetsgivaren i Stenungsund. Vi erbjuder kvalificerade arbeten med bredd i arbetsuppgifterna och arbetar med det viktigaste som finns – människor.

De flesta anställda i Stenungsunds kommun har idag flexibel arbetstid, alla har friskvård, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att påverka. Möjligheterna till anställning i våra verksamheter är mycket goda, främst inom äldre- och handikappomsorg, förskola och skola.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Strömstads kommun!

Kommunen växer och har idag drygt 13 000 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Vi är diplomerade enligt Fairtrade, en kvalitetsstämpel för kommuner som engagerar sig för rättvis handel och etisk konsumtion.

Som anställd i Strömstads kommun har du Sveriges viktigaste jobb – du jobbar tillsammans med andra för att utveckla kommunen och ge så bra service som möjligt till invånarna. Det gäller oavsett om du jobbar inom barnomsorgen, med vatten- och avloppsfrågor eller inom socialtjänsten.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha schysst lön och kollektivavtal?

Välkommen till Svenljunga kommun!

Vi har den lilla kommunens fördelar: närheten till varandra, till idéerna och till besluten. Du hittar intressanta och meningsfulla jobb hos oss. Vi som arbetar hos Svenljunga kommun gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare. Syftet med det vi gör är att vara till nytta för kommuninvånarna och vi är stolta över vår kommun och vårt arbete. Som arbetsgivare värnar vi om våra anställdas livskvalitet genom att erbjuda goda möjligheter att förena arbete med familj, vänner och fritidsaktiviteter. För oss är det viktigt att du som anställd trivs och mår bra.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Tanums kommun!

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen – ett Bohuslän i miniatyr – ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs kusten finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Tibro kommun!

Tibro är en kommun med cirka 11 000 invånare som ligger i Västra Götalandsregionen, mellan Vänern och Vättern. Här finns en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett ovanligt rikt föreningsliv med många framstående idrottare. 

Tibro erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service och bland de lägsta levnadskostnaderna i landet. I Tibro har kommunen och närings- och föreningslivet en gemensam vision. Tillsammans vill vi skapa miljöer som sticker ut!

Tibro kommun ansvarar för barnomsorg, utbildning, äldre- och handikappomsorg men även för samhällsplanering, teknisk service, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid i Tibro.  
Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun. 

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du kompetensutvecklas och göra karriär?

Välkommen till Tidaholms kommun!

Som medarbetare i Tidaholms kommun är du en viktig del i att få samhället att fungera. Det är vi som lär barn att läsa, håller en ensam i handen och får parkerna att blomma. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Är du vår nya medarbetare? Välkommen med din ansökan till något av våra lediga jobb!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Tjörns kommun!

På Tjörn får medarbetarna ta plats!

I Tjörns kommun står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Och framför allt får du som medarbetare ta plats. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba i Tjörns kommun du också – här finns gott om plats att ta!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Tranemo kommun!

Det händer mycket i Tranemo ­både som kommun och arbetsplats. Vi är cirka 1 000 medarbetare som aktivt arbetar för att skapa goda förutsättningar för att fler företag, fler boende och fler besökare ska söka sig till Tranemo.

Samtidigt förädlar och utvecklar vi servicen för våra kommuninvånare och ser till att allt fungerar i vardagen. Vi lever i en föränderlig tid och söker därför hela tiden efter kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara med och bygga framtidens Tranemo.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du känna att du gör skillnad i ditt arbetet?

Välkommen till Trollhättans stad!

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade.

För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Töreboda kommun!

Arbeta i Töreboda kommun

Töreboda kommun som arbetsgivare med sina cirka 850 medarbetare. Hos oss jobbar sjuksköterskor,undersköterskor, lärare, vaktmästare, It-tekniker, ekonomer och många fler. Vi har många meningsfulla jobb med stora karriärmöjligheter inom kommunen. Välkommen att söka jobb hos oss!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Uddevalla kommun!

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare! Inom Uddevalla kommun arbetar cirka 4.500 medarbetare, fördelat på cirka 200 yrken. Detta gör oss inte bara till den största arbetsgivaren i Uddevalla, utan också den arbetsgivare som erbjuder flest valmöjligheter för dig som vill börja arbeta här.

Alla som arbetar här utgör en del i att kunna erbjuda välfärd och ett fungerande samhälle för våra medborgare och utför därför vad vi vill kalla för Sveriges Viktigaste Jobb. Vi vill därför kunna ge tillbaka till medarbetarna genom att erbjuda ett arbete där du känner delaktighet, arbetsglädje och stolthet varje dag du går till jobbet. Förutom utveckling i det dagliga arbetet handlar det om goda anställningsvillkor som exempelvis möjlighet till flexibel arbetstid och individuell lönesättning.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha flexibel arbetstid?

Välkommen till Ulricehamns kommun!

Kommunen är den största arbetsgivaren i Ulricehamn. Vi har cirka 2000 medarbetare i över 100 olika yrkeskategorier – allt från lärare, sjuksköterskor och socionomer till ingenjörer, utredare och IT-tekniker. Tillsammans ger vi god service till invånare och besökare i vår kommun. Hos Ulricehamns kommun gör våra anställda skillnad i människors vardag, varje dag.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Vara kommun!

Vara kommun är med sina ca 1 200 medarbetare den enskilt största arbetsgivaren i Vara kommun.

Vara kommuns grundstenar är delaktighet, kompetens och ledarskap. Vi satsar kontinuerligt på övergripande kompetensutvecklingsinsatser för alla våra medarbetare, några satsningar är mer kända än andra. 2001 var det första året då kommunanställda åkte på internat till Mallorca. Under denna verksamhetsutveckling fokuserades det på den goda arbetsplatsen och det vinnande laget. Efter 2001 har kommunen fortsatt med tanken kring internat och verksamhetsutveckling vilket har medfört att platser som Prag, Island och nu senast Estland har besökts.

Vi följer regelbundet upp hur våra medarbetare upplever kommunen som arbetsgivare i form av arbetsklimatundersökningar vart annat år. Undersökningarna ligger till grund för förbättringar av arbetssituationen på såväl enhets, förvaltning som kommunövergripande nivå.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Vårgårda kommun!

Oavsett vilket yrke vi har är vår uppgift att erbjuda vårgårdaborna tjänster av hög kvalitet. För att vi ska kunna uppnå detta försöker vi se till att våra medarbetare trivs på sina arbetsplatser, har stimulerande arbetsuppgifter och anställningsvillkor samt har möjlighet att växa och utvecklas.

Men vi nöjer oss inte med det. Vårgårda ska även vara en attraktiv kommun för medborgare och företag. Därför siktar vi högt i vår strävan att vara en av de mest attraktiva arbetsgivarna, vilket innebär ett konstant förändringsarbete som skapar en spännande och dynamisk organisationsutveckling.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha balans mellan arbete och fritid?

Välkommen till Vänersborgs kommun!

Ett betydelsefullt arbete 
Vänersborgs kommun är del av livet i vårt samhälle varje dag. Vi brinner för att utveckla och stötta människor i alla åldrar och situationer, vi bygger och anlägger vårt samhälle och vi när både vår kultur och vårt näringsliv. Vi gör det på uppdrag av de som bor här.

Breda utvecklingsmöjligheter
Vi, alla 3600 som arbetar för en attraktiv och hållbar kommun, utgör
tillsammans Vänersborgs största arbetsgivare. Vi som arbetar på kommunen är alla specialister inom över 300 olika yrken. Därför är det självklart för oss att alla våra specialister har förutsättningar att utöva sitt yrke med den kompetens och det nätverk som krävs. Och ja, med så många medarbetare finns minst lika många möjligheter att utvecklas.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Åmåls kommun!

Åmål vid Vänern är en av Västra Götalandsregionens äldsta städer och är en innerkuststad med cirka 12 800 åretruntboende och ökar i invånarantal. Staden präglas av ett variationsrikt och gynnsamt företagsklimat och har en väl utbyggd barnomsorg och skola med fokus på utveckling. Åmål beskrivs idag av många som en aktiv kulturstad med en rik tillgång på många aktiva idrottsföreningar bland annat inom golf, tennis, segling, hästsport och skidsport. 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Öckerö kommun!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare. Öckerö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med nästan 1000 anställda.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Sök jobb i den offentliga sektorn du också!

Kommuner och regioner:
Hjälp alla nyfikna jobbsökare. Berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss!