Västmanland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Västmanland! Diamantfyndigheten i Västerås​?

Jobb som gör skillnad i Västmanland

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Västmanland. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Centralt

Västmanland är ett av landets minsta län men ligger väldigt centralt med både Mälaren och Hjälmaren som sydlig gräns och Bergslagen i norr. Här har många kända företag sett ljuset i de traditionella bruksmiljöerna: 

Företag som ASEA (Allmäna Svenska Elektriska AB) grundades i Västerås i slutet på 1800-talet och skapade en högteknologisk tradition som är idag lever vidare i ABB, Westinghouse Electric och Bombardier för att nämna några.
En helt annan kändis, i en helt annan bransch, som såg ljuset i Västerås är ICA.

Många kända företag

Många nya stjärnor

Så man kan utan vidare säga att i Västmanland föds många nya stjärnor. Hur var det med diamanterna då? 1953 lyckades tekniker på ASEA framställa de första syntetiska diamanterna. En glittrande upptäckt, eller hur?

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Västmanland!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Västmanland just nu!

Här har vi samlat Västmanlands kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i  Västmanland efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Västmanland med att aktivera er.
Så här presenterar sig Hallsbergs kommun på Örebro läns sida.

Välkommen till Hallsbergs kommun!

Hos oss gör du skillnad!

Vi är omkring 900 medarbetare som på olika sätt arbetar med att ge service åt våra kommuninvånare. Oavsett vilket av våra ca 100 olika yrken som skulle passa just dig kan du som väljer att arbeta hos oss vara säker på att du får engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till att vår kommun växer och utvecklas.
Välkommen att höra av dig till oss! 

4/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Hallsbergs kommun

Hallsberg som har drygt 15 000 invånare är främst känt som en järnvägsknut.
Hallsberg ligger mycket bra till geografiskt sett. Beläget mitt i Mellansverige är Hallsberg den naturliga knutpunkten för resande och för gods som transporteras på väg och järnväg. Som demografisk mittpunkt är Hallsberg den naturliga knutpunkten för resande och för gods som transporteras på väg och järnväg.

Välkommen att jobba hos oss!

Är du vår nya medarbetare? Läs mer om hur det är att jobba på vår kommun. 

Vill du jobba hos oss?

Vad kul att du är intresserad av att jobba i Hallsbergs kommun. 

Se lediga jobb

Varje sommar erbjuder kommunen ungdomar möjlighet till feriearbete för dem som sökt men inte fått annat sommarjobb.

Läs mer

Arbetsmarknads- och integrationsenheten erbjuder tidsbegränsad arbetsträning för dig som är arbetssökande eller sjukskriven och i behov av rehabilitering.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Arbetsmarknadsenheten kan erbjuda kompetenshöjande insatser.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Just nu behöver vi anställa?

Förskollärare100%
Socialsekreterare100%
Skolsköterska50%
Lärare50%
Kurator25%
Enhetschef25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Hallsbergs profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Hallsbergs kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Västmanland

0/10

Söker du ditt allra första jobb eller är du redo för nästa steg i karriären? Välkommen till en av Västmanlands största arbetsgivare.

Inom Region Västmanland är vi närmare 7 000 personer som jobbar inom ett 70-tal olika yrken. Förutom vård och hälsa arbetar vi bland annat med kollektivtrafik, kultur, utbildning, fastighet och förvaltning, näringslivsfrågor, it och forskning.

Växer du, så växer vi

Arboga kommun

0/10

Som medarbetare hos oss kan du vara med och utveckla Arboga till en ännu mer attraktiv och inspirerande plats för alla boende, besökare och inpendlare.

Arboga kommun är Arbogas största arbetsgivare med ungefär 1000 medarbetare. I kommunen finns ett åttiotal olika yrkeskategorier som arbetar med allt från att hand om våra barn och äldre, planera för ny bebyggelse, administrera nämnder och styrelser, sköta våra gator och parker, se till att vi har rent vatten att dricka med mera

Fagersta kommun

0/10
Vill du göra skillnad?
Vi finns för Fagerstaborna. Idag är kommunen en av de största arbetsgivarna på orten, med omkring 1 100 anställda. De flesta jobbar inom skola, vård och omsorg. Som arbetsgivare vill vi att du som arbetar hos oss ska trivas och utvecklas och känna dig stolt över att ha ett jobb som gör skillnad i människors vardag.
 

Hallstahammar kommun

0/10

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden. Vi är glada att du valt att ha Hallstahammars kommun som arbetsgivare och vi vill att du ska känna att du får det där lilla extra. Därför erbjuder vi ett antal personalförmåner till våra medarbetare.

Kungsörs kommun

0/10

Att göra skillnad

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner? Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. Att jobba i den offentliga sektorn är att göra skillnad, att vara viktig, att behövas. I Kungsörs kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb.

Köpings kommun

0/10

Varför jobba i Köpings kommun?

Vi brukar säga att Köping är en lagom stor kommun – stor nog att ge bredd i yrkeskategorier och liten nog att ge bredd i uppgifter och samarbete. Läs mer om fördelarna med att arbeta hos oss!

Har du koll på vad en kommun gör? Hos oss kan du arbeta som arkitekt, badpersonal, förskollärare, miljöinspektör, sjuksköterska, trafikingenjör och nästan allt däremellan!

Norbergs kommun

0/10

Vill du arbeta och utvecklas i Norbergs kommun?

Här finns goda möjligheter till ett intressant jobb.

Du är välkommen till den lilla kommunen med närhet till det stora. Våra verksamheter speglas av ett stort engagemang bland medarbetarna, korta beslutsvägar och gemenskap. Vill du vara en del av detta är du varmt välkommen.

Sala kommun

0/10

Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare och det finns goda pendlingsmöjligheter. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. 

Skinnskattebergs kommun

0/10

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare – utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.
Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt. 

Surahammars kommun

0/10

Vår kommun – många möjligheter

Vill du bli en av oss?

 

Hos oss i Surahammar får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Västerås stad

0/10

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad. 

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Västmanlands Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Västmanlands Län.