Västmanland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Västmanland!
Diamantfyndigheten i Västerås​?
Anslut kommunen och ge alla långtidsarbetslösa i Västmanland fler möjligheter och en ny chans till sysselsättning!

Västmanland är ett av landets minsta län men ligger väldigt centralt med både Mälaren och Hjälmaren som sydlig gräns och Bergslagen i norr. Här har många kända företag sett ljuset i de traditionella bruksmiljöerna: 

Företag som ASEA (Allmäna Svenska Elektriska AB) grundades i Västerås i slutet på 1800-talet och skapade en högteknologisk tradition som är idag lever vidare i ABB, Westinghouse Electric och Bombardier för att nämna några.
En helt annan kändis, i en helt annan bransch, som såg ljuset i Västerås är ICA.

Så man kan utan vidare säga att i Västmanland föds många nya stjärnor. Hur var det med diamanterna då? 1953 lyckades tekniker på ASEA framställa de första syntetiska diamanterna. En glittrande upptäckt, eller hur?

Nya möjligheter för dig som är
långtidsarbetslös i Västmanland.

Platstorget vänder sig till dig som arbetslös och ingår i någon av de de utsatta grupperna  – ung utan gymnasiekompetens, född utanför Europa, har en funktionsnedsättning eller råkar vara över 55 och arbetslös. Här kan du presentera dig för kommunens arbetsgivare och visa upp dina erfarenheter, kompetenser, personlighet, intressen och mycket mer. Här samlar vi dessutom alla andra lediga jobb. Helt enkelt en samlingsplats för dig som står allra längst från arbetsmarknaden!   

Hjälp alla långtidsarbetslösa i kommunen att hitta ett jobb.
Anslut er kommun idag!

Är er kommun inte med? Klicka bara här och fyll i formuläret så kontaktar vi er på kommunen och berättar hur det går till.

Arboga kommun

0
Arbetslösa

Fagersta kommun

0
Arbetslösa

Hallstahammars kommun

0
Arbetslösa

Kungsörs kommun

0
Arbetslösa

Köpings kommun

0
Arbetslösa

Norbergs kommun

0
Arbetslösa

Sala kommun

0
Arbetslösa

Skinnskattebergs kommun

0
Arbetslösa

Surahammars kommun

0
Arbetslösa

Västerås stad

0
Arbetslösa

Är din kommun inte ansluten?
Gör din röst hörd och påverka beslutsfattarna i din kommun!

Vill du veta mer om Platstorget?

Är det något du undrar över, något du inte förstår, något som du tycker är bra eller dåligt? Är du arbetslös, företagare, ansvarig på kommunen? Vi ser fram emot att höra av dig!