Västernorrlands Länssida

Välkommen till Västernorrland!

Alla jobbmöjligheter på en och samma plats!

Berätta om det bästa med just er kommun!

Boka ert eget Platstorg - från 825 kr per månad!

Du befinner dig mitt i Norden

Mittpunkten

Snett upp och västerut från Sundsvall ligger den geografiska mittpunkten i Sverige. Det kanske inte säger så mycket men detta län kallas i nyheterna för Mittsverige, och det inte helt utan anledning. För det är lika nära till storstadspulsen som till lugnet i skogarna eller fjällen.

Centralt läge

Detta centrala läge har gjort regionen stark på allt som har med skogsburk att göra, inte minst tack vare tre stora älvar att flotta timret på.

Nyföretagande

Sundsvall har tillsammans med med Östersund en högre akademisk utbildning som heter, just det, Mittuniversitetet. Runt dessa två campus frodas nyföretagandet som skapar nya arbeten som komplement till alla jobb i besöksnäringen. För Höga Kusten som är ett världsarv drar många turister varje år och är väl värt att besöka. Det ligger ju mitt i Norden!

Så här många dolda jobb finns i din kommun just nu!

Så här många dolda jobb finns i din kommun just nu. Jobb som inte når allmänheten utan bara dem med ett kontaktnät. Vi vill synliggöra dessa jobb så att alla kan söka – det vinner alla på. På er kommuns eget Platstorg vill vi samla alla jobb plus mycket annat? 

Härnösand

0

Pris för Platstorg

Kramfors

0

Pris för Platstorg

Sollefteå

0

Pris för Platstorg

Sundsvall

0

Pris för Platstorg

Timrå

0

Pris för Platstorg

Ånge

0

Pris för Platstorg

Örnsköldsvik

0

Pris för Platstorg

Boka ert Platstorg idag!

1. Vi tar fram ett kostnadsfritt förslag. 2. Vi besöker er och presenterar förslaget samt går igenom hela upplägget. 3. Ni bestämmer om ni vill vara med.

Se kommuner som redan bokat sitt eget Platstorg!