Västernorrland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Västernorrland! Du befinner dig mitt i Norden! ​

Jobb som gör skillnad i Västernorrland

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Västernorrland. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Mitt i Norden

Snett upp och västerut från Sundsvall ligger den geografiska mittpunkten i Sverige. Det kanske inte säger så mycket men detta län kallas i nyheterna för Mittsverige, och det inte helt utan anledning. 

För det är lika nära till storstadspulsen som till lugnet i skogarna eller fjällen. Detta centrala läge har gjort regionen stark på allt som har med skogsburk att göra, inte minst tack vare tre stora älvar att flotta timret på.

Lugnet i skogarna

Nyföretagande

Sundsvall har tillsammans med Östersund en högre akademisk utbildning som heter, just det, Mittuniversitetet. Runt dessa två campus frodas nyföretagandet som skapar nya arbeten som komplement till alla jobb i besöksnäringen. För Höga Kusten som är ett världsarv drar många turister varje år och är väl värt att besöka. Det ligger ju mitt i Norden!

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Västernorrland!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Västernorrland just nu!

Här har vi samlat Västernorrlands kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Västernorrland efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Västernorrland med att aktivera er.
Så här presenterar sig Ljusdals kommun på Gävleborgs sida.

Välkommen till Ljusdals kommun!

Det finns stora möjligheter till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter hos oss!

Under de närmaste åren kommer många av våra medarbetare att gå i pension. Det finns därför stora möjligheter till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter hos oss. Tillsammans arbetar vi med det som är viktigt i människors vardag. Inom 10 år kommer många av våra medarbetare gå i pension och en stor andel av dem är våra chefer. Vill du också jobba hos oss?

4/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Ljusdals kommun

Kommunen präglas av vidsträckta skogar, blånande berg och tusentalet vattendrag, däribland älvarna Ljusnan och Voxnan som ringlar i dalgångarna.
Sådant som får människor att trivas här är möjligheten till prisvärt boende i vacker miljö, en trygg uppväxtmiljö för barnen, bra skolor, det korta avståndet mellan förskola, skola, arbete och service, det trevliga bemötandet, och det mycket stora utbudet av roliga fritidsaktiviteter.

Välkommen att jobba hos oss!

Ljusdals kommun ansvarar för barnomsorg, skola och förskola, äldre- och handikappomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, gator, parker, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera.
19 000 medborgare är beroende av vårt arbete. Ljusdals kommun har omkring 1650 medarbetare, och vi står inför stora rekryteringsbehov på grund av det stora generationsskiftet på arbetsmarknaden.

Vill du jobba hos oss?

Vill du också jobba hos oss?
Se lediga jobb

Du som går på gymnasiet åk 1 eller åk 2 och är folkbokförd i Ljusdals kommun har möjlighet att söka feriejobb.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Om du inte hittar någon passande tjänst på vår hemsida är du välkommen att skicka en intresseanmälan.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ljusdals kommun erbjuder dig:
• betald semester redan första året
• möjlighet till flexibel arbetstid inom flera yrken
• friskvårdspeng
• utfylld föräldrapenning
• gratis medlemskap i personalklubben TAK
• individuell lönesättning.

Just nu behöver vi anställa?

Lärare100%
Elevassistent100%
Skolläkare50%
Arbetsterapeut50%
Biståndshandläggare25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Ljusdals profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Ljusdals kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Västernorrland

0/10

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med sina nästan 7 000 medarbetare. Om du vill utbilda dig för att jobba i en framtidsbransch och i en organisation som sätter medarbetarna i fokus – då ska du satsa på jobb hos oss!

Hälso- och sjukvården är i ständig utveckling. Fler behöver vård men samtidigt blir fler friska eller kan leva längre med sjukdom tack vare nya behandlingsmetoder och nya läkemedel som gör vården effektivare.

Härnösands kommun

0/10

Tillsammans får vi maskineriet att gå runt
Det krävs kunskap, vilja och kraft för att få vardagen att fungera för våra 25 000 invånare. Varje dag ser våra medarbetare, kollegor och vänner till att maskineriet går runt och verkar för att vi som bor här ska trivas och få vardagen att gå ihop.

Kramfors kommun

0/10

Välkommen att söka jobb hos oss!

Kramfors kommun är en kommun med omkring 1650 heltidsanställda medarbetare. Vi som arbetar här servar nästan 19 000 invånare.

Kramfors kommun är kommunens största arbetsgivare med många olika yrken. Som många andra kommuner står vi inför stora pensionsavgångar och ökade behov gör att vi ständigt behöver nya medarbetare. Håll utkik efter lediga jobb hos oss, kanske finner du jobbet för just dig.

 

Sollefteå kommun

0/10

Varje dag arbetar medarbetare inom Sollefteå kommun med att rädda liv, utbilda den yngre generationen, hjälpa de äldre och de svaga i samhället, hålla våra gator rena och fina, göra så att parkerna blommar, få turister att upptäcka vårt land, se till att du kan cykla på ett enkelt sätt och massor därtill. Varje dag gör vi skillnad.
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. 

Sundsvalls kommun

0/10

Du kan välja mellan många och olika yrken eller arbeten. Och alla går de ut på att ge Sundsvalls kommuninvånare bästa möjliga service. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Därför ser vi gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Timrå kommun

0/10

Vi gör skillnad! Vi har roligt! 
Vill du jobba för en stark kommun i en växande region?
Är du flexibel, ansvarsfull och kan ta egna initiativ?
Har du lätt att anpassa dig till nya situationer och tycker du om att arbeta tillsammans med andra?
Vill du arbeta med människor, skapa relationer och få vara med om spännande möten varje dag?

Ånge kommun

0/10

Många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns hos kommuner. I Ånge kommun är vi ungefär 900 medarbetare med över 100 olika yrken. Tydlighet, ansvarsfullhet och stolthet är Ånge kommuns starka ledstjärnor och ligger till grund för ledarskaps- och medarbetarpolicyn.

 

Örnsköldsviks kommun

0/10

Vid Örnsköldsviks kommun jobbar du med 5 500 medarbetare för att invånare och företagare ska få bästa möjliga samhällsservice. Tillsammans gör vi en positiv skillnad, för våra medmänniskor, i livets alla olika skeenden och arbetar för att det ska vara enkelt och attraktivt att bo, leva och verka i Örnsköldsvik.

Jobba med och för människor

Vi vill att du ska trivas. Därför främjar vi en god arbetsmiljö och hälsa, där du och dina medarbetare utvecklas tillsammans och känner glädjen med att jobba med och för människor i Sveriges viktigaste jobb.

 

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Västernorrlands Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Västernorrlands Län.