Västerbotten Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Västerbotten! Inget är omöjligt!​

Jobba på Robertsfors kommun

Vi söker ständidgt efter nya medarbetare
Hos oss vet du att ditt arbete har en betydelse – du behövs och uppskattas!
Läs mer

Vill din kommun också synas här?

Anslut er kommun eller landsting redan idag och hitta framtidens medarbetare!
Berätta om alla fördelar med att arbeta hos er och vad ni erbjuder era framtida medarbetare. Lycka till!
Kontakta oss

Vill din kommun också synas här?

Anslut er kommun eller landsting redan idag och hitta framtidens medarbetare!
Berätta om alla fördelar med att arbeta hos er och vad ni erbjuder era framtida medarbetare. Lycka till!
Kontakta oss

Vill din kommun också synas här?

Anslut er kommun eller landsting redan idag och hitta framtidens medarbetare!
Berätta om alla fördelar med att arbeta hos er och vad ni erbjuder era framtida medarbetare. Lycka till!
Kontakta oss

Att naturen inte gav Västerbotten något gratis som bördig mark har skapat en lång tradition av att inte ge sig, att ständigt hitta vägar runt hindren, att fortsätta när andra ger upp. Flera framgångsrika företag är resultatet av individuella ansträngningar och envishet.

Detta DNA syns idag i nya verksamheter inom till exempel turism, industridesign, life-science och innovativ digital design. Mycket av allt detta är resultatet av högskolan i Umeås forskning som kombinerat med sann västerbottnisk entreprenörsanda ger unika förutsättningar att skapa vinnande koncept som kan bli nya företag.

Men utan den orörda naturen och fria fjällvidder så föds inga nya tankar eller inspiration. Det är där ute du verkligen får ställa dig frågan; är det möjligt?

Är du nyfiken på att arbeta inom den offentliga sektorn i Västerbotten?

Här har vi samlat kommuner och landsting i Västerbotten som vill hjälpa dig som är nyfiken på att jobba i den offentliga sektorn. Se lediga jobb, praktikplatser, exjobb, sommarjobb, vikariejobb, förmåner, karriär- och utvecklingsmöjligheter, värdegrund, hur de beskriver sin arbetsplats mm – allt du behöver veta för att stilla din nyfikenhet!  15 kommuner och 1 landsting att välja mellan – välj var du vill jobba och vad du vill jobba med. Lycka till och välkommen till Sveriges viktigaste jobb!  

Se ALLA lediga kommun- och landstingsjobb

Kommun- och landstingsjobb i Västerbotten
lediga jobb att söka

Robertsfors kommun

5/5
Hallå där! Vill du jobba på Robertsfors kommun?
Vi söker ständigt nya medarbetare

Välkommen till Robertsfors kommun!

Funderar du på karriär och en framtid i Robertsfors kommun?

Robertsfors kommun är kommunens största arbetsgivare med ca 700 anställda. Det ska vara attraktivt att arbeta i Robertsfors. Det finns goda möjligheter att alternativt pendla eller flytta hit beroende på livssituation. Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Lite mer om Robertsfors kommun

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå. Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare. Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Välkommen att jobba hos oss!

Att arbeta i Robertsfors kommun ger dig möjlighet att vara med och påverka din egen och andras vardag, att vara med och bygga samhället. Hos oss vet du att ditt arbete har en betydelse – du behövs och uppskattas!

Välkommen att arbeta, leva och bo i Robertsfors kommun!

Välkommen till Region Västerbotten!

Att vara medarbetare

Region Västerbotten är en stor, trygg och modern arbetsgivare. Utvecklingsmöjligheterna är många och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling av alla våra medarbetare, både individuellt och för olika yrkesgrupper.

Vi drivs av att Västerbotten ska var en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra.

 

Vi vill att du ska känna dig stolt över din arbetsinsats och din arbetsplats.

Vi tar ansvar för att det finns en uthållig och jämlik välfärd och att arbetet med forskning och innovation ger resultat. Vi bidrar till att skapa en livskraftig plats och gör nytta för människor här och utanför vår region. Vi vill att du ska känna dig stolt över din arbetsinsats och din arbetsplats. Med hälsofrämjande arbetsplaster i fokus stimulerar vi bland annat samarbete, delaktighet och nytänkande.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Bjurholms kommun!

Du är viktig för oss!

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap. 


Nära till det mesta!

Bjurholm är en liten kommun med drygt 2 400 invånare, med bra lokal service och pendlingsavstånd till Umeå och till Botniabanan. Den kommunala administrationen präglas av närhet mellan medborgare, politiker och tjänstemän. Samverkan sker med kommunerna i Umeåregionen. Kommunen har ett gott näringslivsklimat för såväl små företag som högteknologisk industri. Kommunen har en grundskola med ca 280 elever.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du arbeta på en plats med bra kollegor och ett gott ledarskap?

Välkommen till Dorotea kommun!

I Dorotea har vi ett stort hjärta!

Vill du arbeta i en kommun som präglas av framåtanda och fokus på utveckling? Vill du arbeta med engagerade medarbetare som drivs av viljan att föra kommunen framåt? Dorotea kommun är i ständigt behov av engagerade, duktiga och kompetenta medarbetare. Dorotea kommun är en liten kommun med ett stort hjärta. Som arbetsgivare har Dorotea kommun cirka 300 anställda (hel- och deltid) varav övervägande delen är kvinnor.

 

Vill du arbeta med oss?

Inom kommunen finns arbeten för i princip alla inriktningar, allt från skola, vård och omsorg till anläggningsarbeten, vaktmästeri och att arbeta med processer inom rening av dricks- och avloppsvatten.

Dorotea kommuns infrastruktur i form av bredband via fiber är mycket väl utbyggd och utvecklingen fortsätter ständigt i snabb takt!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Lycksele kommun!

Vill du göra skillnad på riktigt?

Hos oss får du vara med och göra skillnad på riktigt, varje dag. Våra medarbetare gör en ovärderlig insats för kommunens invånare och besökare och det är något att vara stolt över. 

Lycksele kommun som arbetsgivare sysselsätter omkring 1 400 medarbetare inom olika områden. Några av våra olika yrkeskategorier är grundskollärare, specialpedagoger, undersköterskor, sjuksköterskor, socialsekreterare, barnskötare, lokalvårdare, fastighetsingenjörer och anläggningsarbetare.


Välkommen att jobba med oss!

Att jobba i Lycksele kommun innebär att du får vara med och skapa värde för andra människor. Inom kommunens olika verksamheter har vi några av Sveriges viktigaste jobb, där du hjälper och stöttar människor genom livets olika skeden. 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha en schysst lön och kollektivavtal?

Välkommen till Malå kommun!

Jobba hos oss!

Malå kommun är en vacker och framåt kommun i södra Lappland.
Merparten av de boende är sysselsatta inom trä- och verkstadsindustri, georelaterad verksamhet, transportnäring och offentlig verksamhet. I kommunen finns en god offentlig service samt ett mångsidigt fritidsutbud.
Malå är ett bra alternativ för såväl barnfamiljer som företagare och industrier. Flera framgångsrika små och medelstora företag med väl utvecklade produkter, som säljs på världsmarknaden, skapar ett klimat med framtidstro.

 

Välkommen till Malå!

Malå ligger mitt i Västerbottens inland och är en del av Lappland.
Välkommen till Malå – med allt så nära. Här kan du hitta ditt äventyr!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Nordmalings kommun!

Vill du arbeta hos oss? 

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.


Välkommen att söka jobb hos oss!

Nordmalings kommun har cirka 7000 invånare, och 700 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö.
Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen. Vill du ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Du är då välkommen att söka något av Nordmalings kommuns lediga jobb.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du känna meningsfullhet och få uppskattning för det jobb du gör?

Välkommen till Norsjö kommun!

Hos oss får du ett meningsfullt arbete!

Det viktigaste uppdraget för oss inom Norsjö kommun är att bidra till att medborgarna har ett så gott liv som möjligt. Det är ett stort pussel att lägga men vi är fler än 500 medarbetare som hjälps åt.

Enligt en rapport som Sveriges kommuner och landsting (SKL) har gjort så är medarbetare i kommuner och landsting de mest engagerade och motiverade på arbetsmarknaden. De anser sig ha meningsfulla arbeten och ser fram emot att gå till jobbet.

 

Välkommen till Norsjö kommun!

Kommunen Norsjö erbjuder dig ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser som ger dig meningsfulla fritidssysselsättningar och stimulans oavsett om du brinner för kultur, friluftsliv eller idrott. På gångavstånd från din arbetsplats finner du skola, förskolor, matvarubutik, restauranger, bio – samt närhet till naturen. Välkommen till oss där du får uppleva världens bästa vardag!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Skellefteå kommun!

Vi behöver fler som vill jobba hos oss!

Det händer mycket i kommunen. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det innebär att vi behöver fler som jobbar hos oss. Vi har mer än 8 000 medarbetare anställda, i över 400 olika yrken på nästan lika många olika arbetsplatser. Här jobbar allt ifrån lärare, sjuksköterskor till it-specialister och olika ingenjörer.

 

Vill du vara med och göra skillnad? 

Som arbetsgivare så genomsyras Skellefteå kommun av en positiv människosyn. Vi har arbetsglädje, tillit och motiverade medarbetare och chefer.Vill du vara med och göra skillnad och bidra till ett växande Skellefteå?

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha balans mellan arbete och fritid?

Välkommen till Sorsele kommun!

Vill du jobba hos oss?

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det. Sorsele är dessutom årets kulturkommun i Västerbotten 2018 och extra mycket händer därför även inom det området. Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans.

 

Vi behöver bli fler!
Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Storumans kommun!

Kom och arbeta hos oss!

Inom Storumans kommuns organisation finns en mängd olika verksamheter som erbjuder varierade möjligheter till arbete och karriär. Vi söker just nu till exempel förskollärare, enhetschef, undersköterskor, kurator, fastighetsskötare, lärare och sommarvikarier till omsorgen.
Kanske finns din framtid hos oss?

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha kreativa arbetsuppgifter?

Välkommen till Umeå kommun!

Sök jobb hos oss – vi behöver dig!

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare. Med jobbet följer goda utvecklingsmöjligheter. I Umeå kommun finns mer än 400 olika yrken. På Instagram (#teamumeakommun) kan du följa olika medarbetares vardag. Där berättar vi vilka vi är, vad vi gör och hur det är. Häng med på en resa genom kommunens verksamheter!

 

Vi vill att du ska trivas!

Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Vi är mån om dig som anställd och vill att du ska trivas, utvecklas och finna balans i livet. Vi samverkar nära med de fackliga organisationerna och på många arbetsplatser finns skyddsombud och hälsoinspiratörer. Vi vet att medarbetare som mår bra också gör ett bra jobb.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Vilhelmina kommun!

Vilhelmina – bli vad du vill!

Hjälp oss med arbetet att driva vår kommun framåt. Så hjälper vi dig med din fritid.

Inom Vilhelmina kommun arbetar nära 900 personer med allt från äldreomsorg till turism. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg samt barnomsorg och skola.
 
Du ska känna dig stolt att arbeta hos oss!
Här vill vi skapa en ”Vi-känsla”, där våra anställda ska känna en stolthet över att tillhöra Vilhelmina kommuns arbetslag. Men livet går inte enbart ut på att jobba.

Vilhelmina kommun är en möjligheternas plats att bo på, där du kan välja att spendera din fritid till roliga aktiviteter eller i fantastisk natur. Här har du nära till det mesta, låga bostadspriser och närhet till flygplats.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Tycker du att värderingar, visioner och jämställdhetsarbete är viktigt på din arbetsplats?

Välkommen till Vindelns kommun!

Vill du arbeta hos oss?

Vindelns kommun med sina cirka 500 anställda arbetar varje dag för att vara Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö.I Vindelns kommun bor ca 5 500 invånare, och vi trivs alldeles utmärkt. Kommunen passar bra för barnfamiljer och vi arbetar för ett bra näringslivsklimat med tillväxt. Vindelns kommun och näringslivet har tillsammans arbetat fram vår Vision 2020; ”Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Vännäs kommun!

Välkommen att arbeta hos oss i Vännäs kommun – en del av Umeåregionen!

Vill du vara med och bidra till att människor får en bättre vardag? Vill du känna stolthet över att kunna hjälpa människor i olika skeden av livet? Vill du ha ett meningsfullt arbete som värdesätter ditt engagemang och även erbjuder dig spännande utmaningar och möjligheter att utvecklas?

 

Kom och skapa framtiden tillsammans med oss.

Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss i Vännäs kommun. Vårt uppdrag handlar om att göra skillnad. Kom och skapa framtiden tillsammans med oss.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha kreativa och meningsfulla arbetsuppgifter?

Välkommen till Åsele kommun!

Välkommen att söka jobb hos oss!

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Sök jobb i den offentliga sektorn du också!

Kommuner och regioner:
Hjälp alla nyfikna jobbsökare. Berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Västerbotten!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin