Västerbotten Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Västerbotten! Inget är omöjligt!​

Jobb som gör skillnad i Västerbotten

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Västerbotten. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Ger aldrig upp

Att naturen inte gav Västerbotten något gratis som bördig mark har skapat en lång tradition av att inte ge sig , att ständigt hitta vägar runt hindren , att fortsätta när andra ger upp. Flera framgångsrika företag är resultatet av individuella ansträngningar och envishet.

Detta DNA syns idag i nya verksamheter inom till exempel turism, industridesign, life-science och innovativ digital design. Mycket av allt detta är resultatet av högskolan i Umeås forskning som kombinerat med sann västerbottnisk entreprenörsanda ger unika förutsättningar att skapa vinnande koncept som kan bli nya företag.

Forskning

Orörd natur

Men utan den orörda naturen och fria fjällvidder så föds inga nya tankar eller inspiration. Det är där ute du verkligen får ställa dig frågan; är det möjligt?

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Västerbotten!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Västerbotten just nu!

Här har vi samlat Västerbottens kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Västerbotten efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Västerbotten med att aktivera er.
Så här presenterar sig Ljusdals kommun på Gävleborgs sida.

Välkommen till Ljusdals kommun!

Det finns stora möjligheter till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter hos oss!

Under de närmaste åren kommer många av våra medarbetare att gå i pension. Det finns därför stora möjligheter till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter hos oss. Tillsammans arbetar vi med det som är viktigt i människors vardag. Inom 10 år kommer många av våra medarbetare gå i pension och en stor andel av dem är våra chefer. Vill du också jobba hos oss?

4/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Ljusdals kommun

Kommunen präglas av vidsträckta skogar, blånande berg och tusentalet vattendrag, däribland älvarna Ljusnan och Voxnan som ringlar i dalgångarna.
Sådant som får människor att trivas här är möjligheten till prisvärt boende i vacker miljö, en trygg uppväxtmiljö för barnen, bra skolor, det korta avståndet mellan förskola, skola, arbete och service, det trevliga bemötandet, och det mycket stora utbudet av roliga fritidsaktiviteter.

Välkommen att jobba hos oss!

Ljusdals kommun ansvarar för barnomsorg, skola och förskola, äldre- och handikappomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, gator, parker, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera.
19 000 medborgare är beroende av vårt arbete. Ljusdals kommun har omkring 1650 medarbetare, och vi står inför stora rekryteringsbehov på grund av det stora generationsskiftet på arbetsmarknaden.

Vill du jobba hos oss?

Vill du också jobba hos oss?
Se lediga jobb

Du som går på gymnasiet åk 1 eller åk 2 och är folkbokförd i Ljusdals kommun har möjlighet att söka feriejobb.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Om du inte hittar någon passande tjänst på vår hemsida är du välkommen att skicka en intresseanmälan.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ljusdals kommun erbjuder dig:
• betald semester redan första året
• möjlighet till flexibel arbetstid inom flera yrken
• friskvårdspeng
• utfylld föräldrapenning
• gratis medlemskap i personalklubben TAK
• individuell lönesättning.

Just nu behöver vi anställa?

Lärare100%
Elevassistent100%
Skolläkare50%
Arbetsterapeut50%
Biståndshandläggare25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Ljusdals profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Ljusdals kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Västerbotten

0/10

Att vara medarbetare

Inom Västerbottens läns landsting strävar vi efter ett positivt arbetsklimat där du tillsammans med din chef och dina arbetskamrater kan utveckla både dig själv och den enhet du jobbar på.

Vi vill att du ska känna dig stolt över din arbetsinsats och din arbetsplats. Med hälsofrämjande arbetsplaster i fokus stimulerar vi bland annat samarbete, delaktighet och nytänkande.

Bjurholms kommun

0/10

Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap. 

Dorotea kommun

0/10

Vill du arbeta i en kommun som präglas av framåtanda och fokus på utveckling? Vill du arbeta med engagerade medarbetare som drivs av viljan att föra kommunen framåt? Dorotea kommun är i ständigt behov av engagerade, duktiga och kompetenta medarbetare. Dorotea kommun är en liten kommun med ett stort hjärta. Som arbetsgivare har Dorotea kommun cirka 300 anställda (hel- och deltid) varav övervägande delen är kvinnor.

Lycksele kommun

0/10

Hos oss får du vara med och göra skillnad på riktigt, varje dag. Våra medarbetare gör en ovärderlig insats för kommunens invånare och besökare och det är något att vara stolt över. 

Lycksele kommun som arbetsgivare sysselsätter omkring 1 400 medarbetare inom olika områden. Några av våra olika yrkeskategorier är grundskollärare, specialpedagoger, undersköterskor, sjuksköterskor, socialsekreterare, barnskötare, lokalvårdare, fastighetsingenjörer och anläggningsarbetare.

Malå kommun

0/10

Malå kommun är en vacker och framåt kommun i södra Lappland.
Merparten av de boende är sysselsatta inom trä- och verkstadsindustri, georelaterad verksamhet, transportnäring och offentlig verksamhet. I kommunen finns en god offentlig service samt ett mångsidigt fritidsutbud.
Malå är ett bra alternativ för såväl barnfamiljer som företagare och industrier. Flera framgångsrika små och medelstora företag med väl utvecklade produkter, som säljs på världsmarknaden, skapar ett klimat med framtidstro.

Nordmalings kommun

0/10

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.

Norsjö kommun

0/10

Det viktigaste uppdraget för oss inom Norsjö kommun är att bidra till att medborgarna har ett så gott liv som möjligt. Det är ett stort pussel att lägga men vi är fler än 500 medarbetare som hjälps åt.

Enligt en rapport som Sveriges kommuner och landsting (SKL) har gjort så är medarbetare i kommuner och landsting de mest engagerade och motiverade på arbetsmarknaden. De anser sig ha meningsfulla arbeten och ser fram emot att gå till jobbet.

Robertsfors kommun

0/10

Robertsfors kommun är kommunens största arbetsgivare med ca 700 anställda. Det ska vara attraktivt att arbeta i Robertsfors. Det finns goda möjligheter att alternativt pendla eller flytta hit beroende på livssituation. Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Skellefteå kommun

0/10

Det händer mycket i kommunen. Här ska många
fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det innebär att vi behöver fler som jobbar hos oss. Vi har mer än 8 000 medarbetare anställda, i över 400 olika yrken på nästan lika många olika arbetsplatser. Här jobbar allt ifrån lärare, sjuksköterkor till it-specialister och olika ingenjörer.
Vill du vara med och göra skillnad och bidra till ett växande Skellefteå?

Sorsele kommun

0/10

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det. Sorsele är dessutom årets kulturkommun i Västerbotten 2018 och extra mycket händer därför även inom det området. Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet.

Storumans kommun

0/10

Inom Storumans kommuns organisation finns en mängd olika verksamheter som erbjuder varierade möjligheter till arbete och karriär. Vi söker just nu till exempel förskollärare, kundtjänstmedarbetare och en ekonom. Kanske finns ditt drömjobb hos oss?

Umeå kommun

0/10

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare. Med jobbet följer goda utvecklingsmöjligheter. I Umeå kommun finns mer än 400 olika yrken. På Instagram (#teamumeakommun) kan du följa olika medarbetares vardag. Där berättar vi vilka vi är, vad vi gör och hur det är. Häng med på en resa genom kommunens verksamheter!

 

Vilhelmina kommun

0/10

Hjälp oss med arbetet att driva vår kommun framåt. Så hjälper vi dig med din fritid.

Inom Vilhelmina kommun arbetar nära 900 personer med allt från äldreomsorg till turism. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg samt barnomsorg och skola.
Här vill vi skapa en ”Vi-känsla”, där våra anställda ska känna en stolthet över att tillhöra Vilhelmina kommuns arbetslag. Men livet går inte enbart ut på att jobba.

Vilhelmina kommun är en möjligheternas plats att bo på, där du kan välja att spendera din fritid till roliga aktiviteter eller i fantastisk natur. Här har du nära till det mesta, låga bostadspriser och närhet till flygplats.

Vindelns kommun

0/10

Vindelns kommun med sina cirka 500 anställda arbetar varje dag för att vara Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö.I Vindelns kommun bor ca 5 500 invånare, och vi trivs alldeles utmärkt. Kommunen passar bra för barnfamiljer och vi arbetar för ett bra näringslivsklimat med tillväxt. Vindelns kommun och näringslivet har tillsammans arbetat fram vår Vision 2020; ”Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö.”

Vännäs kommun

0/10

Vill du vara med och bidra till att människor får en bättre vardag? Vill du känna stolthet över att kunna hjälpa människor i olika skeden av livet? Vill du ha ett meningsfullt arbete som värdesätter ditt engagemang och även erbjuder dig spännande utmaningar och möjligheter att utvecklas?

Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss i Vännäs kommun. Vårt uppdrag handlar om att göra skillnad. Kom och skapa framtiden tillsammans med oss.

Åsele kommun

0/10

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Västerbottens Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Västerbottens Län.