Värmland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Värmland! Ack värmeland du aktiva​

Jobb som gör skillnad i Värmland

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Värmland. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha en egen profilsida? Kontakta oss så berättar vi mer.

Stora vida skogar

Säg Värmland och de flesta av oss tänker på Selma Lagerlöf och Klarälven. Eller stora vida skogar och närheten till både Norge och Vänern.

Allt vi lärde oss i skolan är sant men det inte många känner till är de 16 aktiva kommuner som bildar länet. Var och en av dem med sina egna förutsättningar och villkor. Och alla måna om att ta tillvara på och försiktigt ta tillvara på sina egna egenskaper.

16 aktiva kommuner

Storverk

Värmlands utbud och många olika personligheter gör att både företag och människorna här känner sig väl tillrätta. Att leva och verka i en inspirerande miljö som denna kan bara resultera i storverk.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Värmland!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Värmland just nu!

Här har vi samlat Värmlands kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Värmland efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Munkfors kommun

Välkommen till Munkfors kommun!

Du gör skillnad för människor varje dag!

I Munkfors kommun arbetar cirka 300 tillsvidareanställda medarbetare samt ett antal timanställda. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag – och det är att du gör skillnad för människor varje dag.

6/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Munkfors kommun

Vi är en mindre kommun jämfört med våra grannkommuner men det är något vi använder som en drivkraft och en styrka – här har man nära till beslut och därmed en större chans att påverka. Munkfors kommun som arbetsgivare har som mål att vara en attraktiv och trygg arbetsgivare som strävar efter ständiga förbättringar och nytänkande. 

Välkommen att jobba hos oss!

Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag och det gör skillnad för människor varje dag. Tillsammans skapar vi livskvalitet för de människor som bor och verkar i vår kommun. Det blåser varma vindar i kommunen och det är något vi månar om och tar till vara på med stor ödmjukhet.Är du vår nya medarbetare? Läs mer om hur det är att jobba på vår kommun. 

Vill du jobba hos oss?

Vill du bli en del av oss i Munkfors kommun? Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med och arbeta för och tillsammans med kommuninvånarna.

Se lediga jobb

Varje år erbjuds skolungdomar tre veckors sommarjobb med sex timmars arbetsdag, i Munkfors kommun.

Läs mer

Vår målsättning är att finna lösningar för de som är i behov av vår hjälp och se till att man så snabbt som möjligt ska få en sysselsättning, praktik eller en annan åtgärd som ska leda framåt till en egen försörjning.

Läs mer

Ingen information

Är du intresserad av att vikariera inom omsorg och stöd eller inom lärande och stöd? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse.

Läs mer

Ingen information

Vår målsättning är att finna lösningar för de som står längst från arbetsmarknaden.

Läs mer

Ingen information

Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag – och det är att du gör skillnad för människor varje dag.

Läs mer

Just nu behöver vi anställa?

Parkarbetare100%
100%
50%
50%
25%
25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Munkfors profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Munkfors kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Värmland

0/10

Region Värmland är en av Värmlands största arbetsgivare. Vi har cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för en livskvalitet i världsklass.

Vi har yrken för alla intressen och kunskaper. Några är duktiga på att operera, andra på programmering. Men en sak gör oss lika. Vi tycker alla om att göra skillnad för människor i Värmland. Delar du vår inställning? Då har vi jobbet för dig!  Vill du driva utvecklingen tillsammans med oss? Hos oss får du ett betydelsefullt arbete som du kan växa med. Välkommen till Region Värmland!

Arvika kommun

0/10

Arvika kommun är kommunens största arbetsgivare med omkring 2 300 medarbetare inom cirka 265 olika yrken. Hos oss hittar du arbetsplatser som är fulla av glädje, engagemang och möten mellan människor. Våra medarbetare bidrar till att bygga ett väl fungerande samhälle och skapar möjligheter för ett gott och tryggt liv för Arvikas invånare.

Det finns många goda skäl att välja Arvika kommun och dess bolag som din arbetsgivare.

Eda kommun

0/10

Eda kommun har ca 8 600 invånare och är vackert belägen i västra Värmland. Kommunen ligger mitt emellan Karlstad och Oslo med goda kommunikationsmöjligheter åt vardera hållet. Aktiviteten efter den svensk-norska gränsen har påverkat utvecklingen i kommunen på ett gynnsamt sätt genom en blomstrande gränshandel, där mer än 4 miljoner människor möts varje år. Det finns fortsatt intresse från näringslivet att etablera sig i kommunen, vilket också ställer krav på den kommunala servicen. Det lokala näringslivet med tyngdpunkt på industri och handel gör Eda till en attraktiv kommun. Eda kommun erbjuder goda möjligheter till varierande fritidsaktiviteter både sommar- och vintertid och några av våra anläggningar som lockar många besökare är Valfjället Skicenter och Eda Golfklubbs unika 18-hålsbana. 

 

Filipstads kommun

0/10

Filipstad har den lilla kommunens personliga charm och erbjuder dig stora möjligheter. Här hittar du tilltalande boende, utbildning på alla nivåer och ett näringsliv med framåtanda. Du har nära till naturupplevelser och ett stort kultur- och evenemangsutbud.

Filipstads kommun som arbetsgivare satsar på sin personal

Arbetsgivaren Filipstads kommun har ett stort fokus på hälsa och friskvård. Som anställd hos oss har du tillgång till ett stort och brett utbud av friskvård och träning. Det mesta är helt kostnadsfritt.

Forshaga kommun

0/10

Med drygt 900 anställda är vi den största arbetsgivaren i kommunen. Välkommen du också!

Våra medarbetare arbetar inom ett 100-tal olika yrken. De flesta arbetar inom vård, omsorg och utbildning, men det finns också många andra yrken. Vi har många olika arbetsplatser och vitt skilda uppdrag. Tillsammans ger vi ett mervärde till våra invånare varje dag och alla arbetar vi för att Forshaga kommun ska vara en bra plats att bo, leva och verka på.

Vi pratar med varandra och ger utrymme för reflektion. Det är så vi tillsammans skapar det goda mötet mellan kollegor och med våra invånare. Med fokus på barnens bästa och genom att våga ta nya vägar tar vi ett stort ansvar för framtiden.

Grums kommun

0/10

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt – till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan. Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens Grums tillsammans med oss! Här visas de tjänster som är lediga hos oss just nu. Välkommen med din ansökan.

Hagfors kommun

0/10

Hagfors har 12 000 invånare och ligger i vackra Klarälvdalen. Kommunen är hemort för världsmästare och marknadsledande verktygsstål. 

Hos Hagfors kommun jobbar du tillsammans med modiga medarbetare som berikar vardagen med handlingskraft, framåtanda och kanske en och annan skröna på dialekt? 

Hammarö kommun

0/10

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra. 

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. 

Karlstads kommun

0/10

Vi söker fler medarbetare

– Vad kul att du är nyfiken på ett jobb i koncernen Karlstads kommun. För att trivas hos oss ska du gilla att arbeta med service och hela tiden sträva efter att utveckla vår verksamhet för Karlstadsbornas bästa, säger Ulf Nyqvist, kommundirektör.

I Karlstads kommun får du över 7 000 jobbarkompisar fördelade på flera hundra olika yrkesroller. Alla är lika viktiga för att vi ska kunna ge bästa tänkbara service till Karlstadsborna.  Våra medarbetarundersökningar visar att  92 procent av oss känner ett starkt engagemang och stolthet för vårt jobb.

 

Kils kommun

0/10

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

 

Kristinehamns kommun

0/10

I Kristinehamns kommun finns många spännande och utvecklande arbeten inom vitt skilda områden. Som arbetsgivare erbjuder vi dig meningsfulla och betydelsefulla arbetsuppgifter, där du dagligen möter Kristinehamns invånare. 

Storfors kommun

0/10

Storfors kommun i östra Värmland har drygt 4000 invånare. Här finns närheten till sjöar och skogar för ett aktivt friluftsliv. Här finns ett rikt förenings- och kulturliv, bra barnomsorg och skolor samt ett varierat näringsliv. Vill du vara med och ge våra kommuninvånare livskvalitet och en bra vardag?

Sunne kommun

0/10

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag.
Välkommen! 

 

Säffle kommun

0/10

Säffle kommun är kommunens största arbetsgivare med omkring 1 800 tillsvidare/visstidsanställda. Det finns många verksamheter inom kommunen. Man kan arbeta inom skolan, äldreomsorgen, barnomsorgen, kultur och fritid, administration, räddningstjänst, och många fler. Det finns drygt 100 olika typer av tjänster inom kommunen.

Torsby kommun

0/10

Klarar du dig utan långa bilköer, trängsel, storstadspuls och vardagsstress? Då kommer du säkert att trivas hos oss i Torsby kommun.

Torsby kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som känner arbetsglädje och stolthet, har balans i livet och tid för familjen.

Årjängs kommun

0/10

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Värmlands Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Värmlands Län.