Uppsala Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Uppsala Län! En hög av makt​

Jobb som gör skillnad i Uppsala Län

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Uppsala Län. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha en egen profilsida? Kontakta oss så berättar vi mer.

Maktcentrum

Uppsala högar är mycket mer än bara en perfekt pulkabacke lite norr om staden. De tre högarna var för 1500 år sedan Sverige maktcentrum och en viktig plats för handel och tinget eftersom man kunde segla hit från Mälaren på Fyrisån. Sedan ställde landhöjning till det och högarna förlorade sin betydelse och efter en brand på 1100-talet flyttades maktcentret dit där det nu kan ses.

1286 blev starten på det Uppsala vi nu känner igen. Den mäktiga domkyrkan, Nordens äldsta universitet och så vidare. Här finns kultur och en tradition inom det akademiska med forskning och nyfikenhet på innovation.

Kultur och tradition

Sprudlande företagsliv

Men vad vore all teori utan praktisk inspiration. Idag finns småstadskänslan kvar med ett rikt kulturliv och inte minst en vacker natur som hela länet bjuder på. Den kombinationen märks speciellt i företagslivet som sprudlar mer än någonsin.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Uppsala län!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun - och landstingsjobb i Uppsala Län just nu!

Här har vi samlat Uppsala Läns kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Uppsala Län efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Uppsala län med att aktivera er.
Så här presenterar sig Oxelösunds kommun på Södermanlands sida.

Välkommen till Oxelösunds kommun!

Här får du veta vad det innebär att arbeta hos oss!

Välkommen till Oxelösunds kommun och våra jobbsidor! Här får du veta vad det innebär att arbeta hos oss.

Hos oss gör du skillnad

Vi är omkring 1000 medarbetare som på olika sätt arbetar med att ge service åt våra kommuninvånare. Oavsett vilket av våra cirka 100 olika yrken som skulle passa just dig kan du som väljer att arbeta hos oss vara säker på att du får engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till att vår kommun växer och utvecklas.

4/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Oxelösunds kommun

Välkommen att jobba hos oss!

Vi hoppas du tycker Oxelösunds kommun är en attraktiv arbetsgivare. Välkommen att höra av dig till oss! 

Vill du jobba hos oss?

Här hittar du alla lediga jobb i kommunen.

Se lediga jobb

Ingen information

Vi samverkar (arbetsmarknadsenheten och vuxenutbildningen) med andra aktörer som är relevanta för dig som är jobbsökare.

Läs mer

Ingen information

Timvikariat inom vård- och omsorg

Läs här

Timvikariat inom förskola och skola

Läs här

Ingen information

Drivhuset är vår arena för ungdomar och vuxna på väg mot studier och arbete.

Läs mer

I Oxelösund kommun arbetar ca 900 medarbetare inom ca 100 olika yrkeskategorier. Är du nyfiken på hur det är att vara anställd inom kommunen? Möt några av dem. 

Läs mer

Här kan du läsa mer om de förmåner som du som anställd i Oxelösunds kommun omfattas av.

Läs mer

Just nu behöver vi anställa?

Undersköterskor100%
Socialsekreterare100%
Studiehandledare50%
Pedagoger50%
Sem.vik vården25%
Lärare25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Oxelösunds profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Oxelösunds kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Uppsala

0/10

Att jobba här

Som medarbetare inom Region Uppsala kan du räkna med en omväxlande vardag och att din insats spelar stor roll för dem du möter. Här värdesätter vi olikheter, din förmåga att förstå kunden och att du ser din roll i helheten. 

Region Uppsala vill vara i toppklass

Med cirka 11 900 anställda strävar vi efter att vara i toppklass. För att nå vår ambition behöver vi ständigt utvecklas – och vi arbetar för att hela tiden bli ännu bättre. Det gäller allt från våra tjänster och kvaliteten på det vi levererar till hur vi är som arbetsgivare. 

Enköping kommun

0/10

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället, samtidigt som du får chansen att utveckla ditt allra bästa jag.

Gör karriär hos kommunen

I Enköpings kommun satsar vi på våra talanger och främjar ett gott ledarskap. Du behöver du inte heller välja mellan att göra karriär och leva ett bra liv. Har du idéer finns det utrymme för dig att förverkliga dem tillsammans med dina kollegor.

Heby kommun

0/10

Heby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med 925 anställda och många olika kompetensområden att arbeta inom – skola, vård och omsorg, administration, IT, information, VA och avlopp och stadsplanering är några exempel. Antalet invånare i kommunen är cirka 13.800 och Heby kommun har ett utmärkt pendlarläge med närhet till Uppsala, Västerås, Enköping och Gävle. Till Stockholm tar det ca 80 minuter med bil. Du är välkommen att söka jobb hos oss.

 

Håbo kommun

0/10

Håbo kommun med huvudorten Bålsta är en ung tillväxtkommun i Mälardalsregionen. År 2017 blev vi 21 000 Håbobor och invånarantalet växer. Hos oss finns en mängd betydelsefulla yrken med målet att ta hand om kommunen och de som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Här får du goda förutsättningar att utveckla dig i din yrkesroll genom olika utbildningar och kurser. Vi erbjuder våra medarbetare karriär-och kompetensutveckling. 

 

Knivsta kommun

0/10

Knivsta kommun är en attraktiv kommun belägen 30 minuter från Stockholm, 10 minuter från Uppsala och 15 minuter från Arlanda. Här bor drygt 17 700 invånare i tätorterna Knivsta och Alsike med omgivande socknar, i ett vackert landskap med stora natur- och kulturvärden.

Kommunen är en av Sveriges snabbast växande med visionen att år 2025 vara en attraktiv småstad med 25 000 invånare. Och i takt med att antalet invånare i kommunen växer ökar också behovet av kommunal service.

Tierps kommun

0/10

Vi skapar framtidens kommun

I Tierps kommun arbetar vi för att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare. Det innebär att vi dagligen ställs inför en mångfald av förväntningar, förhoppningar, behov och önskemål. Som medarbetare har du möjlighet att vara med och göra skillnad, att skapa livskvalitet. 
Vi behöver fler medarbetare som vill vara med och skapa framtidens kommun, medarbetare som bidrar med framtidstro och handlingskraft.

Uppsala kommun

0/10

Vill du göra skillnad för Uppsalas invånare? Sök jobb hos Uppsala kommun – vi underlättar Uppsalabornas vardag och ger dig utmaningar och möjligheter. Välkommen med din ansökan!

Älvkarleby kommun

0/10

Älvkarleby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 700 engagerade medarbetare. Vi jobbar för att Älvkarleby ska vara en plats där det är bra att leva och bo.

Få arbetsgivare kan erbjuda samma bredd av yrken som kommunen. Vi lär dina barn läsa, håller vägarna trygga och säkra och tar hand om dig när du blir sjuk och gammal. Alla medarbetare gör på något sätt skillnad för oss som bor här, och bidrar till ett bättre samhälle och en lättare vardag.

Östhammars kommun

0/10

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Uppsala Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Uppsala Län.