Stockholm Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Stockholms Län! Mycket mer än bara Stureplan​

Jobb som gör skillnad i Stockholms Län

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Stockholms Län. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Mycket mer

Egentligen är namnet Stockholms Län lite missvisande eftersom Stockholm bara är en av 26 kommuner. Visserligen den mest kända och omtalade men det finns så mycket mer att upptäcka, hela vägen från Norrtälje till Södertälje.

I länet bor och arbetar nästan en fjärdedel av alla svenskar så det är inte undra på att det blir lite trångt på gator och i kollektivtrafiken när det är rusningstid. Men det är väl det tempot plus allt som finns att göra här i och runt huvudstaden som gör Stockholm så intressant att bosätta sig och arbeta i, speciellt när man är i början av sin karriär.

En fjärdedel av alla svenskar

Alltid något att göra

Det är inte någon brist på lediga jobb men däremot på bostäder vilket gör att de flesta pendlar flera timmar varje dag. Ett bevis på att regionen är en smältdegel av nöjen är att antalet serveringstillstånd har ökat från 300 på 70-talet till över 2.200 restauranger, barer och krogar idag. Så det finns alla möjligheter att hitta på något efter att jobbdagen är slut.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Stockholm!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Stockholms Län just nu!

Här har vi samlat Stockholms Läns kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Stockholms Län efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först på i Stockholms län med att aktivera er.
Så här presenterar sig Ystads kommun på Skånes sida.

Välkommen till Ystads kommun!

Vi tror på engagerade medarbetare

 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid. 

3/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Ystads kommun

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. 

Välkommen att jobba hos oss!

Välkommen till Ystads kommun. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vill du jobba hos oss?

Vill du göra skillnad varje dag? Sök jobb inom Ystads kommun.

Se lediga jobb

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Är du utbildad barnskötare, förskollärare, fritidspedagog, lärare eller har utbildning i enstaka ämnen? 

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Som ett led i att vara en attraktiv arbetsgivare erbjuder Ystads kommun olika förmåner för anställda.

Läs mer

Just nu behöver vi anställa?

Sjuksköterskor100%
Undersköterskor100%
Lärare50%
Socionomer50%
Enhetschefer25%
Parkarbetare25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Ystads profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Ystads kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Stockholm

0/10

Region Stockholm är en av Sveriges största arbetsgivare. Stolta, delaktiga och ansvarstagande medarbetare är av stor betydelse för att nå verksamhetens mål. 

Attraktiva och utvecklande arbetsplatser som värdesätter mångfald och erbjuder en engagerad, hälsosam och hållbar arbetsmiljö är en självklarhet för oss. Nytänkande, kreativitet och effektivitet med patienten och kunden i fokus är viktiga nyckelord.

Botkyrka kommun

0/10

Vill du vara med och bygga framtidens Botkyrka? Vi söker dig som är öppen, modig, ansvarstagande och energisk. Välkommen till en inspirerande plats full av möjligheter där vi tillsammaans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid!

Danderyds kommun

0/10
Söker du efter ett jobb där du kan vara med och påverka hur samhället ska se ut i framtiden och där du känner att du kan göra nytta varje dag? Då har du kommit rätt. Välkommen till Danderyds kommun!

Vi på Danderyds kommun erbjuder dig en spännande arbetsplats trevliga och kunniga medarbetare. Välkommen att se vilka jobb vi har lediga just nu!

Ekerö kommun

0/10

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

Haninge kommun

0/10

Har du idéer för framtiden och drivs av utmaningar? I Haninge pågår just nu ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Här kan du utvecklas för egen del samtidigt som du är med och formar vår framtid.

Idag är vi nästan 5 000 personer som arbetar här, men vi behöver bli fler. Du ska vilja vara med och utveckla oss, vår kommun och dig själv på vägen. Vi ser att utveckling är en del av vår vardag, till exempel i mötet med kollegor, i mötet med Haningeborna och i vår strävan efter att hela tiden lära oss att göra saker ännu lite bättre.

Huddinge kommun

0/10

I Huddinge kommun arbetar vi för att skapa ett hållbart samhälle, där natur, teknik och god service samspelar. I takt med att hela Stockholmsområdet växer hamnar vi allt mer i centrum samtidigt som naturen är befriande nära. 

Huddinge är en stor och växande Stockholmskommun med 6 500 medarbetare och mer än 100 000 invånare.

Järfälla kommun

0/10

Vi för Järfälla framåt, vill du vara med?

Järfälla har norra Stockholms mest spännande läge och växer snabbt. Vi som jobbar här erbjuder välfärd med kvalitet och strävar hela tiden efter att ge bästa möjliga service till dem som bor och verkar i Järfälla. För att kunna erbjuda en god vård och omsorg, bra skolor och den högsta kvalitén till våra invånare behöver vi bli fler. Vill du vara med och göra skillnad? 
Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklings­möjlig­heter, till exempel våra aka­demier för medarbetare och ledare som vi är mycket stolta över. 

Lidingö stad

0/10

Allt annat än kommunalgrått

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2 500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Nacka kommun

0/10

Kom och jobba hos oss i attraktiva 
Nacka kommun!

Välkommen till Nacka om du vill vara med på en spännande utvecklingsresa när Nacka växer och bygger stad. Nacka är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med ett fantastiskt läge. Här finns naturen, havet och sjöarna samtidigt som det är nära till Stockholms city. Som medarbetare i Nacka får du möjlighet att utvecklas utifrån dina förutsättningar och kommunens utmaningar.

Norrtälje kommun

0/10

Jobba hos oss – vi vill och vågar mer!

Vill du arbeta i en vardaglig organisation där inget händer och utvecklingsförslag möts med obekväma blickar och tystnad? Inte vi heller. På Norrtälje kommun är vi alla ledare och vi vill krossa bilden av kommunen som den stela och händelselösa arbetsplatsen.

 

 

Nykvarns kommun

0/10

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

 

Nynäshamns kommun

0/10

Välkommen till Nynäshamns kommun! Hos oss får du 2000 kollegor inom en mängd olika yrken. Vi lär barn läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar för fler bostäder och ett aktivare näringsliv. Tillsammans driver vi kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi strävar efter att erbjuda stimulerande och utvecklande arbeten där du får möjlighet att påverka och bidra till Nynäshamns positiva utveckling. Som arbetsgivare drivs vi av en stark värdegrund vilket är att vi tillsammans skapar tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten.

Salems kommun

0/10

Välkommen att arbeta i Salems kommun!

Vi har flextid, individuell lönesättning och friskvårdskort till kommunens sporthall med bl a vattengymnastik och gym. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. 

Salem är den nära och natursköna pärlan. Stanna en stund och du märker skillnaden. Här har ca 16 000 personer sina hem. Vi har korta avstånd, både geografiskt och mellan människor. På knappt 30 minuter kommer vi till Stockholm med pendeltåget eller med bilen. Kommunen är största arbetsgivaren med ca 1000 anställda.

 

Sigtuna kommun

0/10

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. 

Sollentuna kommun

0/10

Det finns över 100 olika yrken inom kommunen. Här hittar du lediga jobb och annan information om hur det är att jobba hos oss.

Sollentuna kommun växer och utvecklas. Vi som arbetar i kommunen har ett viktigt uppdrag – vi arbetar för att ge alla invånare och företag bästa möjliga service. Kommunen är Sollentunas största arbetsgivare med cirka 2 700 anställda inom olika verksamheter. Störst är skola samt vård och omsorg. Spännande och varierande jobb Det finns många intressanta arbetsuppgifter hos oss och vi söker alltid nya medarbetare inom olika områden. 

Solna stad

0/10

Välkommen att söka jobb i Solna stad! 

Solna stad strävar efter ökad mångfald och jämnare fördelning mellan kvinnor och män i alla åldrar. Här kan du hitta de lediga jobb som finns i Solna stad just nu. Varje rekrytering görs av ansvarig chef och i varje annons framgår vart du ska skicka din ansökan. Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. 

Stockholms stad

0/10

Vi växer och behöver dig. Välkommen till en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm växer och vi behöver fler medarbetare som bygger nya bostäder, tar hand om våra äldre och planerar utvecklingen av stadens service.

Bred verksamhet med många möjligheter

Våra verksamheter spänner över en rad olika områden – exempelvis vård och omsorg, utbildning, teknik, kultur, miljö och samhällsbyggnad.  Hos oss finns, förutom ett meningsfullt och angeläget arbete, också möjlighet till egen utveckling, flexibla arbetstider och andra förmåner.

Sundbybergs stad

0/10

Sundbybergs stad växer så det knakar. Behovet av vår service ökar och vi behöver anställa många nya medarbetare och chefer. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum.

 

Du har alla möjligheter att vara med och påverka framtiden, både för staden och för just din verksamhet. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation, där det är nära till beslut, lätt att påverka och alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det gör du också. Tillsammans arbetar vi för att nå Sundbybergs stads vision:

Södertälje kommun

0/10

Södertälje brukar beskrivas som en plats där idéer har fötts och människor mötts och handlat i över tusen år. Södertälje är fortfarande en smältdegel för kultur och traditioner. En stad med Tom Tits Experiment, gästhamn mitt i centrum, idrott i världsklass och ett spännande kulturutbud. Runt knuten öppnar sig det inbjudande sörmländska landskapet. Södertälje kommun har cirka 6000 medarbetare som arbetar för att ge Södertäljeborna bra service.

Tyresö kommun

0/10

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden. Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig – oavsett yrkesroll – men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.

Täby kommun

0/10

Arbeta i Täby

I Täby kommun arbetar drygt 2000 medarbetare med att bygga ett välfungerande samhälle för boende i Täby. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba i Täby kommun och se våra lediga jobb just nu. Invånare och företagare är i fokus för vårt arbete. Täby växer och utvecklas med nya bostäder, näringsliv, infrastruktur och service. Täby ska vara ett attraktivt alternativ för nya invånare samtidigt som befintliga Täbybor är nöjda med kommunens utveckling och kvaliteten i verksamheterna. För att lyckas med det är våra medarbetare och deras kompetens avgörande. Hos oss vill vi att du ska känna att du gör skillnad, att du utvecklas och strävar efter att göra en bättre insats i morgon än igår samtidigt som du har ett hållbart arbetsliv.

Upplands Väsbys kommun

0/10

Kom och väx med Upplands Väsby kommun!

Upplands Väsby växer så det knakar. I takt med det är vi ständigt på jakt efter nya duktiga medarbetare som vill vara med och förbättra vardagen och livskvalitén för våra Väsbybor. Upplands Väsby kommun är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 700 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Varmt välkommen!

Upplands Bros kommun

0/10

Vi som arbetar i kommunen strävar alltid efter att göra vårt bästa. Vi tar ansvar över gränser och helheten kommer alltid först. Engagemang, och professionalitet är ord som beskriver våra möten. Vårt uppdrag är att ge bästa service till våra kommuninvånare. Våra medarbetare är vår största tillgång och därför gör vi allt för att våra medarbetare ska trivas, utvecklas och må bra – vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare!

Vallentuna kommun

0/10

Arbeta hos oss

Vaxholms stad

0/10

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. 

Värmdö kommun

0/10

Värmdö  kommun har idag cirka 40 000 invånare och väntas år 2020 ha cirka 50 000 invånare. Under de kommande åren väntar dessutom många pensionsavgångar. Det, i kombination med befolkningstillväxten, gör att Värmdö kommun inom de kommande åren kommer att behöva fler engagerade medarbetare. Idag är vi över 2 500 medarbetare i Värmdö kommun som ansvarar för barnsomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Den breda verksamheten innebär att arbetsgivaren Värmdö kan erbjuda över 100 olika yrkeskategorier. Gemensamt är att vi arbetar för att skapa god service till Värmdös medborgare.

Österåkers kommun

0/10

I Österåkers kommun arbetar ungefär 2 000 personer mot högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans och en trygg miljö. Visionen är att år 2020 vara länets mest attraktiva skärgårdskommun – en skärgårdskommun i världsklass. Vi letar ofta efter nya medarbetare i Österåkers kommun. Här finns många olika typer av yrken och karriärmöjligheter. Du kan göra skillnad och jobba nära såväl hemmet som människor och natur.

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Stockholms Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Stockholms Län.