Södermanland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Södermanland!
Här pratar man ”Rikssvenska”​
Anslut kommunen och ge alla långtidsarbetslösa i Södermanland fler möjligheter och en ny chans till sysselsättning!

Åtminstone påstås det att var Nyköpings-dialekten som alla nyhetsuppläsare skulle prata för att alla skulle förstå vad som sades. Som tur är gäller inte det längre, kanske mest för att folk numer flyttar på sig.

Just Sörmland (eller Södermanland som länet officiellt heter) är ett bevis på rörligheten. Många som bor här pendlar in till Storstockholm och kombinerar på så vis det bästa av två världar, ett attraktivt och utvecklande arbete med avkopplande natur inpå hemmaknuten. Att ta tåget från Katrineholm eller Nyköping till T-Centralen går på under timman. 

Södermännen som gett sitt namn åt länet hette så för att de bodde just söder om Mälaren. Idag har dessa södermän och kvinnor hunnit bli närmare 1,5 miljoner.

Nya möjligheter för dig som är
långtidsarbetslös i Södermanland.

Platstorget vänder sig till dig som arbetslös och ingår i någon av de de utsatta grupperna  – ung utan gymnasiekompetens, född utanför Europa, har en funktionsnedsättning eller råkar vara över 55 och arbetslös. Här kan du presentera dig för kommunens arbetsgivare och visa upp dina erfarenheter, kompetenser, personlighet, intressen och mycket mer. Här samlar vi dessutom alla andra lediga jobb. Helt enkelt en samlingsplats för dig som står allra längst från arbetsmarknaden!   

Välkommen till Oxelösunds kommun!

Vi hjälper dig till arbete!

Många nya vägar till ett jobb i Oxelösunds kommun!

Oxelösunds kommun vill tillsammans med lokala arbetsgivare och privata företag inom stöd och matchning hjälpa alla till ett jobb, en praktikplats eller möjlighet till arbetsträning. På så vis får du en plats att gå till, något meningsfullt att göra och inte minst träffa dina arbetskamrater. Ett nytt socialt liv helt enkelt!
Välkommen till Oxelösunds kommun och dina nya möjligheter. 

Lediga jobb

Praktikplatser

Arbetsträning

Profiler

Stöd & match

Arbetsgivare

Se alla möjligheter i Oxelösunds kommun

Hjälp alla långtidsarbetslösa i kommunen att hitta ett jobb.
Anslut er kommun idag!

Är er kommun inte med? Klicka bara här och fyll i formuläret så kontaktar vi er på kommunen och berättar hur det går till.

Eskilstuna kommun

0
Arbetslösa

Flens kommun

0
Arbetslösa

Gnesta kommun

0
Arbetslösa

Katrineholms kommun

0
Arbetslösa

Nyköpings kommun

0
Arbetslösa

Oxelösunds kommun

0
Arbetslösa

Strängnäs kommun

0
Arbetslösa

Trosa kommun

0
Arbetslösa

Vingåkers kommun

0
Arbetslösa

Är din kommun inte ansluten?
Gör din röst hörd och påverka beslutsfattarna i din kommun!

Vill du veta mer om Platstorget?

Är det något du undrar över, något du inte förstår, något som du tycker är bra eller dåligt? Är du arbetslös, företagare, ansvarig på kommunen? Vi ser fram emot att höra av dig!