Södermanland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Södermanland! Här pratar man ”Rikssvenska”​

Jobba på Oxelösunds kommun

Vi är omkring 1000 medarbetare som på olika sätt arbetar med att ge service åt våra kommuninvånare.
Här får du engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till att vår kommun växer och utvecklas.
Läs mer

Vill din kommun också synas här?

Gör som Oxelösunds kommun. Anslut er kommun eller landsting redan idag!
Alla fördelar med att arbeta hos er. Här hittar kommuner och landsting framtidens medarbetare
Kontakta oss

Vill din kommun också synas här?

Gör som Oxelösunds kommun. Anslut er kommun eller landsting redan idag!
Alla fördelar med att arbeta hos er. Här hittar kommuner och landsting framtidens medarbetare
Kontakta oss

Vill din kommun också synas här?

Gör som Oxelösunds kommun. Anslut er kommun eller landsting redan idag!
Alla fördelar med att arbeta hos er. Här hittar kommuner och landsting framtidens medarbetare
Kontakta oss

Åtminstone påstås det att var Nyköpings-dialekten som alla nyhetsuppläsare skulle prata för att alla skulle förstå vad som sades. Som tur är gäller inte det längre, kanske mest för att folk numer flyttar på sig.

Just Sörmland (eller Södermanland som länet officiellt heter) är ett bevis på rörligheten. Många som bor här pendlar in till Storstockholm och kombinerar på så vis det bästa av två världar, ett attraktivt och utvecklande arbete med avkopplande natur inpå hemmaknuten. Att ta tåget från Katrineholm eller Nyköping till T-Centralen går på under timman. 

Södermännen som gett sitt namn åt länet hette så för att de bodde just söder om Mälaren. Idag har dessa södermän och kvinnor hunnit bli närmare 1,5 miljoner.

Är du nyfiken på att arbeta inom den offentliga sektorn i Södermanland?

Här har vi samlat kommuner och landsting i Södermanland som vill hjälpa dig som är nyfiken på att jobba i den offentliga sektorn. Se lediga jobb, praktikplatser, exjobb, sommarjobb, vikariejobb, förmåner, karriär- och utvecklingsmöjligheter, värdegrund, hur de beskriver sin arbetsplats mm – allt du behöver veta för att stilla din nyfikenhet!  9 kommuner och 1 landsting att välja mellan – välj var du vill jobba och vad du vill jobba med. Lycka till och välkommen till Sveriges viktigaste jobb!  

Se ALLA lediga kommun- och landstingsjobb

Kommun- och landstingsjobb i Södermanland
lediga jobb att söka
Hej! Vad kul att du tittar in!
Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Välkommen till Oxelösunds kommun!

Här får du veta vad det innebär att arbeta hos oss!

Välkommen till Oxelösunds kommun! Här får du veta vad det innebär att arbeta hos oss.

Hos oss gör du skillnad

Vi är omkring 1000 medarbetare som på olika sätt arbetar med att ge service åt våra kommuninvånare. Oavsett vilket av våra cirka 100 olika yrken som skulle passa just dig kan du som väljer att arbeta hos oss vara säker på att du får engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till att vår kommun växer och utvecklas.

Välkommen att arbeta, leva och bo i Oxelösunds kommun!

Välkommen till Region Sörmland!

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person?  Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig.

Att arbeta för Region Sörmland innebär många möjligheter till utveckling. Genom kurser, utbildning, handledning och forskning gör vi det lätt för dig att trivas och bli framgångsrik i ditt yrke. Med drygt 7500 medarbetare är Region Sörmland en av länets största arbetsgivare. 

Kom och väx med oss!
De allra flesta arbetar inom hälso- och sjukvården men vi har också flera yrkeskategorier med allt från transportledare, kockar, nätverkstekniker till folkhälsoplanerare och inköpare. Oavsett var du befinner dig i din karriär, om du vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll eller om du vill ta klivet åt något annat håll i organisationen så finns det goda möjligheter att växa med oss.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Eskilstuna kommun!

Jobba hos oss!

Vi söker fler modiga kollegor! Vill du vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre kommun att bo, leva och verka i?Vi är Sörmlands största arbetsgivare med runt 8 500 anställda som har över 400 olika yrken och vi söker alltid nya medarbetare. Om du är modig, gillar utmaningar, tycker om olikheter och tar ansvar för en trygg och hållbar framtid är du den vi söker.

Du är viktig för oss!
För oss är du som medarbetare i Eskilstuna kommunkoncern viktig och vi tror att det är vi tillsammans som bidrar till kommunens utveckling. Det får du möjligheter till att göra bland annat genom årliga medarbetarsamtal där du får prata om hur du kan bidra till våra gemensamma mål.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha balans mellan arbete och fritid?

Välkommen till Flens kommun!

Vad roligt att du är intresserad av ett jobb hos oss i Flens kommun

Vi som är anställda av Flens kommun har några av Sveriges Viktigaste Jobb. Vi har engagerade och motiverade medarbetare som tar hand om barn och äldre, som räddar liv och egendom, som håller koll på skatteutgifterna och utvecklar vår service och våra tjänster.

Välkommen till Flens kommun – Sörmlands hjärta!
Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. 
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Gnesta kommun!

Vill du bli en av oss?

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm, 30 minuter med tåg och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. 

Du är varmt välkommen att bli en av oss.
Alla som arbetar i Gnesta kommun ska uppleva arbetsglädje, känna engagemang för sina arbetsuppgifter och vara stolta över sitt yrke. Genom delaktighet, respekt för varandra och ett aktivt ansvarstagande kan vi uppnå den visionen.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha ett meningsfullt arbete?

Välkommen till Katrineholms kommun!

Vi växer – vill du vara med?

Katrineholms kommun växer och kompetensförsörjning är ett av våra viktigaste uppdrag i verksamheten
Som anställd i kommunen bidrar du till utvecklingen av vår välfärd. Vi har Sveriges viktigaste jobb! 
Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, med goda förbindelser från Stockholm och Göteborg. Katrineholms kommun har cirka 33 000 invånare.

Lite om vad du får!

  • Katrineholms kommun är en av de 10 största arbetsgivarna i Sörmland.
  • Vi har mer än 100 olika yrken och 3000 anställda.
  • Alla som börjar hos oss erbjuds heltidsanställning.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Nyköpings kommun!

Kom och jobba i Nyköping!

Nyköping ligger vid kusten en timme från Stockholm. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. Att arbeta här innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas.

Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.
Vår kommun rymmer många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du är med och gör skillnad. I Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha en schysst lön och kollektivavtal?

Välkommen till Strängnäs kommun!

Utvecklas och utveckla tillsammans med oss

Vi är drygt 2500 medarbetare som gemensamt arbetar för att ge kommunens invånare en god service av hög kvalitet. Strängnäs kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Den breda verksamhet som kommunen bedriver och storleken som arbetsgivare ger goda möjligheter att utvecklas såväl i yrket som personligen.

Blir du vår nästa kollega?
Som anställd hos oss har du kollegor inom många yrkeskategorier. Några av de befattningar som finns hos oss är förskollärare, lärare, sjuksköterska, undersköterska, ingenjör, arkitekt, miljöinspektör, parkarbetare, registratorer, vaktmästare, utvecklare, socialsekreterare, ekonom, kommunikatör, chef, samordnare, IT-tekniker, och personlig assistent. Och, det är bara några av många.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Trosa kommun!

Hos oss finns engagerade medarbetare

Med en stabil tillväxt, ordnad ekonomi, kloka investeringar för framtiden och med fokus på en riktigt bra kärnverksamhet, har åren som egen kommun gett utdelning. I den lilla ekokommunen är det bland annat den unika skärgårds- och kulturmiljön och närheten till Stockholm som bidrar till att många väljer att bosätta sig och arbeta här. Under flera år har vi dessutom legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME), något vi givetvis är mycket stolta över.

Varför du ska jobba hos oss
Vi belönar bra idéer
Att ständigt förbättra vår verksamhet och förenkla vardagen för våra invånare och vår personal ser vi som ytterst viktigt. Vi vill därför lyfta och belöna såväl arbetsgrupper som enskilda medarbetare som står bakom förbättringar i vår verksamhet, eller som är goda förebilder. Vinstpengarna ska gå till fortsatt utvecklingsarbete, studieresor eller andra personalutvecklande insatser.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Vingåkers kommun!

Arbeta på Vingåkers kommun!

Vingåkers kommun har cirka 700 anställda medarbetare. De flesta arbetar inom skola och omsorg, men det finns också många andra viktiga yrken. Grundläggande för alla yrken inom kommunen är att ge våra invånare service i världsklass och för det behöver vi medarbetare som trivs med sitt arbete och mår bra. Alla medarbetare erbjuds goda möjligheter till friskvård och kompetensutveckling.

Vi växer och behöver bli fler!
Vingåkers kommun växer och det finns goda möjligheter att utmanas och utvecklas yrkesmässigt. Vi uppmuntrar till nytänkande och eget ansvar. Hos oss får du möjlighet att utforska och påverka din framtid.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Sök jobb i den offentliga sektorn du också!

Kommuner och regioner:
Hjälp alla nyfikna jobbsökare. Berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Södermanland!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin