Södermanland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Södermanland! Här pratar man ”Rikssvenska”​

Jobb som gör skillnad i Södermanland

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Södermanland. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha en egen profilsida? Kontakta oss så berättar vi mer.

Nyköpings-dialekten

Åtminstone påstås det att var Nyköpings-dialekten som alla nyhetsuppläsare skulle prata för att alla skulle förstå vad som sades. Som tur är gäller inte det längre, kanske mest för att folk numer flyttar på sig.

Just Sörmland (eller Södermanland som länet officiellt heter) är ett bevis på rörligheten. Många som bor här pendlar in till Storstockholm och kombinerar på så vis det bästa av två världar, ett attraktivt och utvecklande arbete med avkopplande natur inpå hemmaknuten. Att ta tåget från Katrineholm eller Nyköping till T-Centralen går på under timman. 

Rörlighet

Södermännen

Södermännen som gett sitt namn åt länet hette så för att de bodde just söder om Mälaren. Idag har dessa södermän och kvinnor hunnit bli närmare 1,5 miljoner.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Södermanland!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Södermanland just nu!

Här har vi samlat Södermanlands kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Södermanland efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Oxelösunds kommun

Välkommen till Oxelösunds kommun!

Här får du veta vad det innebär att arbeta hos oss!

Välkommen till Oxelösunds kommun och våra jobbsidor! Här får du veta vad det innebär att arbeta hos oss.

Hos oss gör du skillnad

Vi är omkring 1000 medarbetare som på olika sätt arbetar med att ge service åt våra kommuninvånare. Oavsett vilket av våra cirka 100 olika yrken som skulle passa just dig kan du som väljer att arbeta hos oss vara säker på att du får engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till att vår kommun växer och utvecklas.

4/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Oxelösunds kommun

Välkommen att jobba hos oss!

Vi hoppas du tycker Oxelösunds kommun är en attraktiv arbetsgivare. Välkommen att höra av dig till oss! 

Vill du jobba hos oss?

Här hittar du alla lediga jobb i kommunen.

Se lediga jobb

Ingen information

Vi samverkar (arbetsmarknadsenheten och vuxenutbildningen) med andra aktörer som är relevanta för dig som är jobbsökare.

Läs mer

Ingen information

Timvikariat inom vård- och omsorg

Läs här

Timvikariat inom förskola och skola

Läs här

Ingen information

Drivhuset är vår arena för ungdomar och vuxna på väg mot studier och arbete.

Läs mer

I Oxelösund kommun arbetar ca 900 medarbetare inom ca 100 olika yrkeskategorier. Är du nyfiken på hur det är att vara anställd inom kommunen? Möt några av dem. 

Läs mer

Här kan du läsa mer om de förmåner som du som anställd i Oxelösunds kommun omfattas av.

Läs mer

Just nu behöver vi anställa?

Undersköterskor100%
Socialsekreterare100%
Studiehandledare50%
Pedagoger50%
Sem.vik vården25%
Lärare25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Oxelösunds profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Oxelösunds kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Sörmland

0/10
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person?  Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig.

Hos oss jobbar omkring 7 200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler.

Eskilstuna kommun

0/10

Vi söker fler modiga kollegor! Vill du vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre kommun att bo, leva och verka i?

Vi är Sörmlands största arbetsgivare med runt 8 500 anställda som har över 400 olika yrken och vi söker alltid nya medarbetare. Om du är modig, gillar utmaningar, tycker om olikheter och tar ansvar för en trygg och hållbar framtid är du den vi söker…………..

Flens kommun

0/10

Vad roligt att du är intresserad av ett jobb hos oss i Flens kommun

Vi som är anställda av Flens kommun har några av Sveriges Viktigaste Jobb. Vi har engagerade och motiverade medarbetare som tar hand om barn och äldre, som räddar liv och egendom, som håller koll på skatteutgifterna och utvecklar vår service och våra tjänster……………………………..

 

Gnesta kommun

0/10

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm, 30 minuter med tåg och växer mer än någonsin……………………………………

Katrineholms kommun

0/10

Katrineholms kommun växer och kompetensförsörjning är ett av våra viktigaste uppdrag i verksamheten.

Som anställd i kommunen bidrar du till utvecklingen av vår välfärd. Vi har Sveriges viktigaste jobb! 
Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, med goda förbindelser från Stockholm och Göteborg. Katrineholms kommun har cirka 33 000 invånare …………………..

Nyköpings kommun

0/10

Nyköping ligger vid kusten en timme från Stockholm. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. Att arbeta här innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas…………….

Strängnäs kommun

0/10

Vi är drygt 2500 medarbetare som gemensamt arbetar för att ge kommunens invånare en god service av hög kvalitet. Strängnäs kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Den breda verksamhet som kommunen bedriver och storleken som arbetsgivare ger goda möjligheter att utvecklas såväl i yrket som personligen. Som anställd hos oss ……………

Trosa kommun

0/10

1992 bildades Trosa kommun. De tre tätorterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung skulle bli en egen kommun, olik alla andra. En kommun för invånarna, nära invånarna och i dialog med invånarna.

Med en stabil tillväxt, ordnad ekonomi, kloka investeringar för framtiden och med fokus på en riktigt bra kärnverksamhet, har åren som egen kommun gett utdelning. I den lilla ekokommunen är det bland annat………….

Vingåker kommun

0/10

Idag har Vingåkers kommun cirka 700 anställda medarbetare. För att kunna ge Vingåkersborna god service av hög kvalitet behöver vi kompetent personal som trivs med sitt arbete och mår bra. De flesta av oss arbetar inom vård, omsorg och utbildning, men det finns också många andra yrken. Alla medarbetare erbjuds goda……………

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Södermanlands Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Södermanlands Län.