Skåne Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Skåne. Sveriges mest internationella län.

Jobba på Trelleborgs kommun

Vi längtar efter fler makalösa medarbetare!
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Läs mer

Jobba på Höörs kommun

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas.
Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.
Läs mer

Jobba på Perstorps kommun

Vill Du arbeta på en plats med optimism, där man satsar och har framåtanda?
Där saker och ting händer och där Du som medarbetare kan trivas och utvecklas?
Läs mer

Jobba på Skurups kommun

Vi vill att våra medarbetare ska få ut så mycket som möjligt av sitt yrkesliv.
Därför erbjuder vi förmåner som sätter en guldkant på tillvaron.
Läs mer

Frestelserna är många i Skåne. Milslånga sandstränder runt om hela kusten. Böljande bokskogar i norr. Små gårdsbutiker och caféer med lokala specialiteter. Massor med golfbanor och så lockar Köpenhamn på andra sidan bron. Allt inom räckhåll på under en timma. Allt fler börjar inse att Skåne inte bara är Österlen utan att de öppna landskapet finns överallt.

Det och närheten till kontinenten och Kastrup gör att allt fler företag också söker sig hit. De har insett att avkopplande fritid och hög livskvalitet är bra för kreativiteten. Det märks inte minst på innovationsklimatet som frodas i hela länet. Örestad-regionen räknas till en av de hetaste platserna i världen, strax efter Silicon Valley, när det kommer till start-ups och nytänkande. 

Kreativa människor från hela världen söker sig hit främst till Lund och Malmö. Ett bevis är att hela 174 olika nationaliteter bor just i Malmö och bidrar till att skapa en unik och spännande mötesplats. Välkommen till Sveriges mest internationella och innovativa län!

Är du nyfiken på att arbeta inom den offentliga sektorn i Skåne?

Här har vi samlat kommuner och landsting i Skåne som vill hjälpa dig som är nyfiken på att jobba i den offentliga sektorn. Se lediga jobb, praktikplatser, exjobb, sommarjobb, vikariejobb, förmåner, karriär- och utvecklingsmöjligheter, värdegrund, hur de beskriver sin arbetsplats mm – allt du behöver veta för att stilla din nyfikenhet!  33 kommuner och 1 landsting att välja mellan – välj var du vill jobba och vad du vill jobba med. Lycka till och välkommen till Sveriges viktigaste jobb!  

Se ALLA lediga kommun- och landstingsjobb

Kommun- och landstingsjobb i Skåne
lediga jobb att söka

Välkommen till Höörs kommun!

Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens.

 Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. Det finns över 100 olika yrken i en kommun av Höörs storlek. Vi sysslar bland annat med vård, omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur och räddningstjänst. 

Välkommen att arbeta, leva och bo i Höörs kommun!

Välkommen till Klippans kommun!

Vill du göra skillnad?

Inom Klippans kommun jobbar cirka 1500 medarbetare med att ständigt förbättra livskvaliteten för våra invånare. Varje dag gör vi skillnad och det är vi stolta över. Vi verkar inom en rad olika områden såsom skola, vård, omsorg, vattenförsörjning, samhällsplanering, samt skötsel av gator och parker. Det går att finna över 100 olika yrken inom vår mångfacetterade verksamhet. 

Välkommen att arbeta, leva och bo i Klippans kommun!

Välkommen till Perstorps kommun!

Vill Du arbeta på en plats med optimism​?

Vill Du arbeta på en plats med optimism, där man satsar och har framåtanda? Där saker och ting händer och där Du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Perstorps kommun något för Dig. Perstorps kommun ligger centralt i norra Skåne och omsluts av en underbar natur som är så påtaglig att Du femhundra meter från stationen befinner Dig i skogsbrynet vid en vacker sjö. Ändå är omvärlden inte långt borta. Du når Malmöregionen på en dryg timme med bil eller tåg, Göteborg på drygt två timmar. Helsingborg och Helsingör ligger inom 40 minuter. Kommunen har drygt 7 000 invånare och ca 560 tillsvidareanställda. 

Välkommen att arbeta, leva och bo i Perstorps kommun

Välkommen till Skurups kommun!

Få ut mer av ditt arbetsliv

Skurups kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Varje dag håller våra drygt 1 200 medarbetare hjulen snurrande. Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete där du som enskild person har stora möjligheter att påverka. Vi vill att våra medarbetare ska få ut så mycket som möjligt av sitt yrkesliv. Därför erbjuder vi förmåner som inte bara hjälper dig i ditt yrkesutövande utan också sätter en guldkant på tillvaron. Vi vet att det är tack vare varje anställd med sitt yrkeskunnande som vi kan leverera med hög kvalitet till våra uppdragsgivare kommuninvånarna.

Välkommen att arbeta, leva och bo i Skurups kommun!

Välkommen till Trelleborgs kommun!

Du är vår viktigaste tillgång!

Som anställd i Trelleborgs kommun ses du som vår viktigaste tillgång för att förverkliga kommunens vision, mål och uppdrag. Du är utvald för dina professionella kvalitéer för att på bästa sätt skapa en bättre vardag för våra medborgare.

 Som medarbetare i Trelleborgs kommun är du en stolt samhällsbyggare som är med och skapar en bättre vardag för dina medmänniskor genom hela livet.

Välkommen att arbeta, leva och bo i Trelleborgs kommun!

Välkommen till Ystads kommun!

Vi tror på engagerade medarbetare

 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Välkommen att arbeta, leva och bo i Ystads kommun!

Välkommen till Region Skåne!

Att jobba i Region Skåne

Region Skåne är Skånes största arbetsgivare med runt 34 000 anställda. Tillsammans jobbar vi för Skånes invånare och för att skapa en livskvalitet i världsklass. Välkommen du också. Inom Region Skåne finns över 100 olika yrkesgrupper representerade. De flesta jobbar inom sjukvården men här finns också bland annat statsvetare, kulturvetare, trafikplanerare och världsledande forskare.

Inom Region Skåne får du ett arbete:

  • i en attraktiv region att bo och arbeta i
  • i en organisation som är stor och trygg med många utvecklingsmöjligheter
  • som bidrar till meningsfull samhällsnytta – lika för alla!
  • med kollegor som vill samarbeta och dela kunskap
  • med Skånes invånare som dina främsta uppdragsgivare. 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Bjuvs kommun!

Vad jobbar du för?

Du har säkert fått frågan ”Vad jobbar du med?”. I Bjuvs kommun ställer vi istället frågan ”Vad jobbar du för?” Vi arbetar för utveckling, hållbarhet, jämlikhet och framtiden för att tillsammans forma ett helt samhälle. Vad jobbar du för?

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Bromölla kommun!

Välkommen att arbeta hos oss!

Bromölla kommun ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö Ivösjön.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Burlövs kommun!

Stort behov av att rekrytera!

Burlövs kommun är den största arbetsgivaren i kommunen
Vårt jobb går ut på att på ge bästa möjliga service till de drygt 17 000 invånarna. Det kan gälla förskola, skola, bibliotek, underhåll av gator och grönområden eller äldreomsorg. För att allt detta och en massa annat ska fungera, behöver vi medarbetare som är serviceinriktade och tycker det är roligt att arbeta med människor. 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha balans mellan arbete och fritid?

Välkommen till Båstads kommun!

I Båstads kommun vill vi varandras framgång

Båstads kommun är en attraktiv arbetsgivare, som kan rekrytera, utveckla och behålla kompetenta och engagerade medarbetare, som känner till sitt uppdrag och är stolta över sitt arbetsresultat. 

Medarbetarskap

I Båstads kommun vill vi varandras framgång. Genom att tro på och göra det vi säger att vi vill, skapar vi engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och vårt önskade resultat.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Eslövs kommun!

Välj Eslövs kommun som arbetsgivare

I Eslövs kommun arbetar vi för att Eslövsborna ska få den service de behöver för att kunna leva ett så gott liv som möjligt. Det är vårt viktigaste uppdrag! Eslövs kommun är en värderingsstyrd kommun med ett enat arbetssätt. 

 

Nio av tio
Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun. Ett bra betyg som vi dessutom ständigt arbetar för att förbättra. Kort sagt, det finns många goda anledningar till att välja Eslövs kommun som arbetsgivare. 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Helsingborgs stad!

Hos oss hittar du en balans mellan jobb och hem

Det finns många fördelar med att jobba i Helsingborgs stad och i det här avsnittet kommer vi att berätta om några av dem. Oavsett vilket yrke du har är vår gemensamma uppgift att erbjuda helsingborgarna tjänster av den absolut högsta kvaliteten. 

För att vi ska kunna uppnå vår gemensamma uppgift är det viktigt för oss att du hittar en balans mellan jobb och hem, att du känner trygghet i din anställning och att du får en hög livskvalitet genom att jobba i staden. Därför vill vi berätta hur vi kan erbjuda dig detta som arbetsgivare. När du börjar jobba hos oss berättar vi mer om vårt förmånspaket och vilka som beror på din yrkesroll.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Hässleholms kommun!

Ständigt behov av kompetens

Vi vill jobba med dig! Hässleholms kommun arbetar kontinuerligt för att vara en attraktiv arbetsgivare och vi erbjuder många möjligheter för dig som söker jobb hos oss. 


Många lediga jobb

Hässleholms kommun är ständigt i behov av att rekrytera kompetenta medarbetare. Just nu har vi många lediga jobb att söka, välkommen med din ansökan.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du vara med och göra skillnad?

Välkommen till Höganäs kommun!

Den goda arbetsplatsen

I Höganäs kommun anser vi att arbetsglädje är något som skapas tillsammans. Därför vill vi ha arbetsplatser där alla medarbetare har likvärdiga möjligheter, rättigheter och skyldigheter och ett arbetsklimat som kännetecknas av öppenhet, respekt och kamratskap.

Visionen om den goda arbetsplatsen präglas av våra ledord som uppmuntrar till ett tydligt ledarskap som förutsätter delaktighet och engagemang. För verksamhetens utveckling krävs därmed att medarbetarnas kunskap och idéer tas till vara i dialogbaserade arbetsformer.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Hörby kommun!

Att arbeta i Hörby kommun 

 Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta. Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. 
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten. Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Kristianstads kommun!

Vill du lyfta tillsammans med oss?

Hur är det att jobba i Kristianstads kommun, vilka lediga jobb vi erbjuder och vilka förmåner som finns. Som offentligt anställd jobbar du för välfärden. Vi gör skillnad i människors vardag.

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Kävlinge kommun!

Vi satsar på dig!

Vi vet att det är både högt och lågt som får dig att trivas på din arbetsplats och känna arbetsglädje. Därför satsar vi på våra medarbetare. Vi satsar på dig. Skånes bästa boendekommun
Vi ska bli Skånes bästa boendekommun och vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra nöjda invånare. 

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha kreativa och meningsfulla arbetsuppgifter?

Välkommen till Landskrona stad!

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA

Vi som arbetar i Landskrona stad gör det för att vi trivs med att arbeta med, och för, våra medmänniskor. Att leverera kommunala tjänster med så hög kvalité som möjligt till våra kommuninvånare är alltid syftet med våra arbetsinsatser. 

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Lomma kommun!

Ditt engagemang, din kompetens – vår framtid

Engagerade och delaktiga medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar till arbetsglädje och effektivitet.


Lomma är en kommun med många framgångsfaktorer. Det är en hög kvalitet i våra verksamheter, vi är en attraktiv boende – och skolkommun och har både naturupplevelser, hav och en pulserande storstadsregion i vår omedelbara närhet.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Lunds kommun!

Lunds kommun som arbetsgivare

Vi är nästan 11 000 medarbetare som jobbar på Lunds kommun. Tillsammans ger vi service till kommunens medborgare inom en rad områden: allt från förskola, äldreomsorg, bygglov, miljö och renhållning till transportsystem samt kultur och fritid. Gemensamt för oss är att vi alla arbetar för att våra medborgares bästa. 

Det är när vi möter medborgarna som de upplever kvaliteten på vår service. Därför är våra medarbetares engagemang och delaktighet av största vikt för Lunds kommun. Som medarbetare är vi med och påverkar och tar aktiv del i våra verksamheters utveckling.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Malmö stad!

Söker du nya utmaningar?

Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du kompetensutvecklas och göra karriär?

Välkommen till Osby kommun!

Vill du vara en viktig del av dagens och framtidens utveckling

Osby kommun är övertygad om att beslut fattas bäst i samverkan. Tron på människors kreativitet och förmåga att ta ansvar ger utveckling både för den enskilda individen och verksamheten. Det visar sig dels i det dagliga arbetet och dels genom årliga medarbetarsamtal mellan medarbetaren och chefen.

Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Osby kommuns utveckling och i invånarnas vardag. Osby kommun har cirka 1 000 tillsvidareanställda medarbetare som är fördelade på ett hundratal olika yrken.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Sjöbo kommun!

Vi behöver ständigt rekrytera

Sjöbo kommun är kommunens största arbetsgivare,  med en mängd olika yrkesroller och fler än 1 100 anställda. Sjöbo kommun är beroende av kompetenta och engagerade medarbetare som vill och kan bidra till verksamhetens utveckling. Gemensamt för alla våra yrken är mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar här.

Vi behöver ständigt rekrytera utbildad och engagerad personal som kan arbeta hos oss.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Simrishamns kommun!

Arbeta hos oss!

Simrishamns kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med närmare 1 600 medarbetare. Inom Simrishamns kommun värdesätter vi hög trivsel och en god arbetsmiljö. 

Våra arbeten präglas av stimulerande arbetsuppgifter och hög delaktighet där service, vänlighet och respekt präglar kontakten med kommuninvånarna.

Vi bryr oss om dig
Vi som arbetar i kommunen påverkar människors liv, jobbar nära våra kommuninvånare och är en del av en kollegial och omtänksam kultur. Vi bryr oss om dig!

Attraktiv arbetsgivare
Vi är en attraktiv arbetsgivare som hela tiden vill bli ännu bättre. Vill du vara med? Här annonserar vi löpande ut lediga jobb hos oss. Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag – Sveriges viktigaste jobb.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Staffanstorps kommun!

Kanske hittar du jobbet du vill ha här hos oss

Att jobba i Staffanstorps kommun innebär att du har ca 24 000 medborgare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Vi är Staffanstorps största arbetsplats med cirka 1 000 anställda fördelade inom förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, miljö, samhällsplanering och administration. Hos oss finns en bredd av meningsfulla, spännande och utmanande jobb!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha schysst lön och kollektivavtal?

Välkommen till Svalövs kommun!

Att arbeta i Svalövs kommun

För att kunna ge god service av hög kvalitet till medborgarna behöver vi kompetent personal som trivs med sitt arbete och mår bra. Genom dialog i vardagen, i medarbetarsamtal, på arbetsplatsträffar och i samverkansgrupper utvecklar vi vår verksamhet. I Svalövs kommun har vi en policy för likabehandling som ger alla samma möjligheter oavsett kön, ålder, funktionshinder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller könsidentitet.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Svedala kommun!

Att varje dag skapa möjligheter!

Varje dag skapar vi möjligheter – för barn, elever, vuxna, äldre, familjer, för gator, växter och hus. Vi tror på tillit och balans i livet och vi vet att våra kompetenta medarbetare är avgörande för att erbjuda verksamheter i högsta klass. Delar vi värderingar? 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Tomelilla kommun!

Vill du bli en av oss?

Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter. 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Vellinge kommun!

Meningsfulla och viktiga arbeten

Till skillnad från i näringslivet arbetar vi i kommunen med många av livets grundläggande behov. Allt från vägar, vatten, avlopp, miljö, förskolor och skolor till sånt vi alla hoppas vi inte ska behöva så tidigt i livet som äldrevård och omsorg. 


Det är meningsfulla arbeten som verkligen gör skillnad och avgörande betydelse för människors liv och leverne.

Som medarbetare hos oss får du vara med och bygga samhället och få en hel kommun att fungera.


Våra bästa ambassadörer är våra medarbetare som rekommenderar oss som en bra arbetsgivare. Vellinge kommuns mål är att du ska trivas och känna en lust att berätta detta för andra. Det är viktigt att se, lyssna på och förstå individen. Du ska känna förtroende för din arbetsgivare.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vill du ha bra kollegor och ett gott ledarskap?

Välkommen till Åstorps kommun!

Arbeta hos oss!

Åstorps kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare med arbetsplatser och arbetsmiljöer där alla känner arbetsglädje, ansvar och delaktighet. Medarbetarna och deras kompetens är kommunens viktigaste resurs för att kunna tillfredsställa kommuninvånarnas behov av god service. Medarbetarnas kompetens, ansvar och engagemang ska tas tillvara och utvecklas. 

Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter och leverera en service präglad av hög kvalitet och tillgänglighet utifrån invånarnas behov och önskemål.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Ängelholms kommun!

Så här arbetar vi

Ängelholm är landets första agila kommun! Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Vill du vara en del av oss?

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Örkelljunga kommun!

Välkommen att arbeta hos oss

Örkelljunga kommun är den största arbetsgivaren i kommunen som genom olika verksamheter skapar välfärd och hållbar utveckling. Gemensamt för alla verksamheter är att ge invånaren service av hög kvalitet vilket ställer stora krav på oss som arbetar här. Vi ska vara beredda att ständigt ifrågasätta, förnya och utveckla organisationen och verksamheterna till nytta för alla kommuninvånare.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Östra Göinge kommun!

Öppenhet, engagemang och ansvar

Östra Göinge kommuns verksamheter är samlade i en förvaltning, som arbetar enligt Göingemodellen. Vår modell bygger på leanfilosofin och på vår värdegrund som tar sin utgångspunkt i ledstjärnan ”Här gaur det” och våra värdeord ”öppenhet, engagemang och ansvar”. 

Östra Göinge kommun arbetar för att skapa goda förutsättningar för att:

  • rekrytera
  • behålla
  • utveckla och belöna våra kompetenta medarbetare

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Sök jobb i den offentliga sektorn du också!

Kommuner och regioner:
Hjälp alla nyfikna jobbsökare. Berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Skåne!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin