Så här funkar det

Vi samlar alla lokala arbetsgivare i
din kommun! Ni annonserar gratis och vi har verktygen. Välkommen till er nya jobbförmedling!

All business is local!
Just det lokala vet vi stimulerar såväl jobbsökare som arbetsgivare. Jobbsökarna vill få en överblick av möjligheterna i kommunen – där de helst vill arbeta. Som lokal arbetsgivare får du en naturlig plats att agera på eftersom det är här du redan verkar. Vi tror att den egna kommunen är viktig – här känner ni alla ett ansvar och stolthet och vill verka positivt – det är här man vill leva, arbeta och bo. Och det gör vi genom att lyfta fram alla jobbmöjligheterna och samla dem på en och samma plats – även de dolda jobben.

Här erbjuds alla arbetsgivare i kommunen – liten som stor – privat som offentlig – att annonsera sina lediga jobb, ta emot spontanansökningar, erbjuda praktik och arbetsträning, presentera sig för jobbsökare i kommunen och mycket annat. Här når arbetsgivarna kompetenta jobbsökare i sitt eget närområde – sin egen kommun. Med fler annonserade jobb på den lokala marknaden får fler jobbsökare chansen att hitta ett jobb – även de som idag står allra längst från arbetsmarknaden.

Så här får din kommun en lokal jobbförmedling! 

Förslag på ert Platstorg
Vi tar fram ett förslag på hur ert eget Platstorg kan se ut. Här berättar vi om alla fördelar med att bo, arbeta och leva i er kommun.

Pris: Från 9 900 kr per år
Priset för ett Platstorg varierar beroende på antalet företag i kommunen. Mindre kommuner har ett lägre pris och större kommuner ett högre pris.

Vill du veta priset för din kommun? Se nedan under punkt 1!
Vill du veta mer eller  boka ert eget Platstorg?
Kontakta oss: Klicka här >>

Platstorg – se vad som gäller för just din kommun
Med ett eget Platstorg får alla lokala arbetsgivare och alla jobbsökarna tillgång till alla tjänster och funktioner. Vi börjar med att ta fram ett förslag på hur er kommun kan presenteras och hur ert Platstorg kan se ut. Ett eget Platstorg kostar från 9 900 kr. Priset varierar beroende på kommunens storlek. Se pris för din kommun

Vi presenterar ett förslag på ert Platstorg
Vi presenterar ett förslag på hur ert Platstorg kan se ut. Självklart kan ni ändra i både bild och text. När ni gett oss ert godkännande lägger vi upp ert Platstorg. Vi informerar alla arbetsgivare och alla jobbsökare att kommunen tagit initiativ till ert Platstorg. Informationsmaterial och broschyrer tas fram och skickas till alla berörda.

Vad ingår i ert Platstorg?
Vi hjälper er med allt och ser till så att både arbetsgivare och jobbsökare i er kommun blir uppmärksammade på er nya lokala mötesplats. Vi samlar och lägga upp alla lokala arbetsgivare. Läs mer vad som ingår.

Detta får kommunen när ni ansluter er med ett eget Platstorg!
• Vi lägger upp kommunens lediga jobb på ert Platstorget.
• Ni exponeras på ert Platstorg och i sociala medier.
• Vi presentera er verksamhet för alla användare.
• Ni finns med i all kommunikation gällande ert Platstorg
• Ni finns med som initiativtagare.

Alla jobbmöjligheter i kommunen på en och samma plats!
Nu ligger ert Platstorg uppe och alla lokala arbetsgivare kan presentera sitt företag och sin verksamhet samt lägga upp sina lediga jobb, ta emot spontanansökningar, erbjuda praktik och arbetsträning.

Detta får kommuner med ett eget Platstorg! 

Fast plats på ert lokala Platstorg
Vi lägger upp er logotype och en kortfattad text. Hur det är att jobba hos er, att ni söker personal eller info om kommunens verksamhet. Ni syns överst på ert Platstorg.

En ”teaser” som presenterar er verksamhet.
En kortfattad ”teaser” inklusive logotype. Denna ligger längre ner på ert Platstorg. Berätta om er verksamhet, länk till era lediga jobb, eller något annat. Ni väljer själva vad som ska visas.

Vi lägger upp alla era lediga jobb plus lite till.
Kommunen behöver inte göra så mycket själva. Vi hjälper er med det mesta. Era lediga jobb hämtar vi och lägger upp på ert Platstorg. Vi kollar er hemsida varje dag för nya jobb. Vi tar också fram en mer utförlig företagspresentationåt er.