Regioner

Nå nyfikna och kvalificerade jobbsökare som vill vara med och göra skillnad.
Berätta för dem hur det är att arbeta hos er och hur ert behov ser ut.
Anslut er region till Platstorget idag och boka er plats. Vi hjälper er med allt!
Föregående
Nästa

Vi har samlat Sveriges regioner på en och samma plats! Här vill vi att ni berättar vad ni erbjuder framtida medarbetare och om alla fördelar med att arbeta på just er region. Många av dagens och framtidens jobbsökare är nyfikna på den offentliga sektorn men har varken erfarenhet eller kunskap. Vad är det bästa med er arbetsplats? Vad erbjuder ni för några förmåner – flexibel arbetstid, friskvård, trivselpeng, vidareutbildning? Kan man få hjälp att flytta? Vad säger era medarbetare och hur är ert ledarskap? Berätta hur ert anställningsbehov ser ut just nu – om alla spännande jobb med bra framtidsutsikter. Visa era lediga jobb, praktikplatser, exjobb, sommarjobb, vikariejobb, spontanansökningar, intresseanmälningar, insatser för arbetssökande mm. 

Det ska vara enkelt att hitta och söka Sveriges viktigaste jobb – jobb som gör skillnad! 

Vi vill skapa nyfikenhet och intresse för de utmaningar som finns i den offentliga sektorn.

Stötta oss så vi kan berätta om alla fördelar med att att arbeta i er region och visa alla era spännande yrken med bra framtidsutsikter. 

Tillsammans kan vi locka nya medarbetare till er! 

Vad är viktigast när era framtida medarbetare väljer jobb?

Senast anslutna regionerna. Välkomna till Platstorget!

Välkomna till Platstorget!

Senaste anslutna regionen
Region Stockholm
Föregående
Nästa

 ”Får vi in 1 ny medarbetare så är  årskostnaden betald”

Stefan Christiansson
Personalchef
Klippans kommun

”Vilken himla bra idé. Här kommer Trelleborgs kommun absolut att synas”

Magnus Dahlbeg
HR-chef
Trelleborgs kommun

”Bra för oss med fler kanaler att synas i – tycker dessutom om idén”

Henny Larsson
Personalchef
Oxelösunds kommun

Hjälp alla nyfikna jobbsökare. Berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Se vad några kommuner berättar för sina framtida medarbetare.

Jobba på Trelleborgs kommun

Vi längtar efter fler makalösa medarbetare!
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Läs mer

Jobba på Höörs kommun

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas.
Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.
Läs mer

Jobba på Ystads kommun

Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.
Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare
Läs mer

Jobba på Skurups kommun

Vi vill att våra medarbetare ska få ut så mycket som möjligt av sitt yrkesliv.
Därför erbjuder vi förmåner som sätter en guldkant på tillvaron.
Läs mer

Det kostar inte mycket att vara med på Platstorget

Platstorget är en ny och kompletterande kanal till er egna hemsida där alla regioner finns samlade. Genom att samla alla regioner på ett ställe får alla jobbsökare en bättre överblick. Och genom att berätta mer om er arbetsplats tror vi att ni kan locka till er nyfikna människor som kan bli er nya medarbetare. 

I er modul berättar vi kortfattat om fördelar med att arbeta på just er region, ert rekryteringsbehov just nu, lediga jobb, praktikplatser, feriearbete, vikariejobb, spontanansökningar, förmåner – allt som är viktigt att veta när man söker jobb. Vi länkar till informationen på er egen hemsida. Informationen uppdateras kontinuerligt och ni får statistik månadsvis. Ni väljer mellan 3 olika tjänster. Gå in på Bokningstorget och se hur vi presenterar er kommun eller region idag. 

Jobbmodul Standard

En kortfattad presentation om er region på er länssida tillsammans med kommunerna i ert län. Berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare och varför man ska välja att arbeta hos er. Länkar till era lediga jobb, förmåner samt er egen hemsida. Standardmodulen är gratis, men stötta oss gärna i vårt arbete. 

Jobbmodul + liten profilsida

Vi presenterar er region tillsammans med kommunerna i ert län. Beskriv er arbetsplats och vad det är som gör den till den bästa platsen i Sverige. Berätta vad man som nyanställda kan förvänta sig. Låt era medarbetare berätta hur det är att jobba hos er. Visa alla möjligheter ni erbjuder jobbsökare – lediga jobb, praktik, arbetsträning, exjobb, spontanansökningar, vikariebank mm. Berätta om ert framtida rekryteringsbehov och ta emot intresseanmälningar redan nu. Bjud in era framtida medarbetare redan idag och låt dem bekanta sig med er arbetsplats, era verksamheter och sina framtida kollegor. Ni får tillgång till en egen profilsida med begränsat utrymme.

Jobbmodul + stor profilsida

Vi presenterar er region överst på er länssida tillsammans med kommunerna i ert län. Beskriv er region och vad det är som gör den till den bästa platsen i Sverige. Berätta vad man som nyanställda kan förvänta sig. Låt era medarbetare berätta hur det är att jobba hos er. Visa alla möjligheter ni erbjuder jobbsökare – lediga jobb, praktik, arbetsträning, exjobb, spontanansökningar, vikariebank mm. Berätta om ert framtida rekryteringsbehov och ta emot intresseanmälningar redan nu. Bjud in era framtida medarbetare redan idag och låt dem bekanta sig med er arbetsplats, era verksamheter och sina framtida kollegor. Ni får obegränsat med utrymme att visa att ni är en attraktiv arbetsgivare.      

Alla regioner på
en och samma plats!

Här på Platstorget vill vi samla alla regioner från Skåne i söder till  Norrbotten  i norr. Du hittar alla regioner på vårt Jobbtorg. Vissa har valt att lägga till en egen profilsida där de berättar allt om sin arbetsplats och vad de erbjuder framtida medarbetare. Andra är mer kortfattade men vill också hjälpa alla nyfikna jobbsökare att få en inblick hur det är att arbeta hos dem. 

Jobbtorget

[dms]

Några kommuner och landsting som hjälper framtida medarbetare!

Så här enkelt funkar det!

Eller ring/mejla oss så berättar vi hur allt funkar. Hur vi presenterar er region. Hur vi samlar in information om lediga jobb, praktikplatser, vikariebanker, spontanansökningar mm. Välkomna! 

0760-137985