Privata företag

Annonsera ditt lediga jobb helt gratis - missa inte värdefull kompetens i din kommun!

Annonsera ditt lediga jobb plus mycket annat helt gratis på din kommuns Platstorg. Vi hjälper dig och ger dig de rätta verktygen. 

En jobbförmedling för alla lokala arbetsgivare! 

Det lokala är nyckeln som stimulerar både jobbsökare och lokala företag i din kommun. Jobbsökarna vill kunna överblicka utbudet av jobbmöjligheter i sitt närområde – där de vill arbeta.

Lokala arbetsgivare får en naturlig plats att agera på eftersom det är här ni redan verkar – lokal närvaro. I den egna kommunen känner ni alla ett ansvar och stolthet och vill verka positivt – det är här man vill leva, arbeta och bo. På din kommuns egna Platstorg (kommunsida) samlar vi alla jobbmöjligheter och alla arbetsgivare i kommunen – dessutom berättar vi om fördelarna med att arbeta, leva och bo i kommunen. 

Berättar om alla fördelar med er kommun!

När din kommun har ett eget Platstorg berättar vi om alla fördelar med er kommun och samlar alla jobbmöjligheter och alla arbetsgivare på en och samma plats! 

Egen arbetsgivarsida helt gratis

Lägg in alla era lediga 

jobb helt gratis

Bevaka och sök efter kandidater i din kommun

Presentera ert företag och er verksamhet

Erbjud praktik 

och arbetsträning

Ta emot 

spontanansökningar

Ta emot ansökningar via 

Platstorget 

Platstorget samarbetar med Manpower! Tillsammans hjälper vi dig att hitta lokal kompetens! 

Manpower är huvudpartner till Platstorget. 
Med över 50 kontor över hela Sverige, ett enormt kontaktnät och gedigen erfarenhet kan du känna dig trygg med att Manpower hittar rätt personal snabbt. Läs mer om vad vi tillsammans kan erbjuda dig och hitta ditt lokala Manpower kontor. 

Hitta kompetenta medarbetare och berätta lite mer om ditt företag

På Platstorget kan alla företag annonsera sina lediga jobb helt gratis och inte gå miste om lokal kompetens. Vi har verktygen som innebär att företagarna kan fokusera på sin verksamhet istället för att lägga tid på att läsa ansökningar, matcha rätt profil och att svara alla jobbsökare. 

Alla arbetsgivare i kommunen finns samlade på en och samma plats. Här berättar de mer om sin verksamhet och vad de kan erbjuda jobbsökare i kommunen – jobb, praktik, arbetsträning eller ta emot spontanansökningar.

Berätta om dina dolda jobb

Berätta om ditt dolda jobb för fler än de i ditt nätverk. Lägg upp det på din kommuns eget Platstorg helt gratis. Välj själv hur kandidaterna ska ansöka. Ta emot ansökningarna själ eller utnyttja Platstorgets ansökningsmodul.

Det finns alltid en väg in!

Ett av de bästa sätten att få engagerad personal är att bjuda in till praktik eller arbetsträning. Då har företaget och ”praktikanten” möjlighet att bekanta sig med varandra.

Lätt att spontanansöka!

Genom att presentera ditt företag väcker du nyfikenhet samtidigt som du marknadsför ditt varumärke mot duktiga medarbetare till sig. Ett enkelt sätt att vara beredd när det är dags att nyanställa.

Hyr personal – få hjälp med rekryteringen! 

Platstorget samarbetar med Manpower. Har du svårt att hitta kompetens eller har du inte tid och möjlighet att sköta rekryteringen? Manpower hjälper dig!   

Så här enkelt funkar det! 

Läs mer om hur allt funkar. Att lägga upp dina lediga jobb, ta emot spontanansökningar, erbjuda praktik och arbetsträning, presentera din verksamhet och mycket mer. 

Har du frågor eller vill du veta mer? Hör av dig till oss.