Privata företag

Annonsera ditt lediga jobb helt gratis - missa inte värdefull kompetens i din kommun! ​

Har din kommun en profilsida? Då kan du annonsera ditt lediga jobb plus mycket annat helt gratis på din kommuns profilsida. Vi hjälper dig och ger dig de rätta verktygen.

En jobbförmedling för alla lokala arbetsgivare! 

Det lokala är nyckeln som stimulerar både jobbsökare och lokala företag i din kommun. Jobbsökarna vill kunna överblicka utbudet av jobbmöjligheter i sitt närområde – där de vill arbeta.

Lokala arbetsgivare får en naturlig plats att agera på eftersom det är här ni redan verkar – lokal närvaro. I den egna kommunen känner ni alla ett ansvar och stolthet och vill verka positivt – det är här man vill leva, arbeta och bo. På din kommuns egna profilsida (kommunsida) samlar vi alla jobbmöjligheter och alla arbetsgivare i kommunen – dessutom berättar vi om fördelarna med att arbeta, leva och bo i kommunen. 

Berättar om alla fördelar med er kommun!

När din kommun har en egen profilsida berättar vi om alla fördelar med er kommun och samlar alla jobbmöjligheter och alla arbetsgivare på en och samma plats! 

Egen arbetsgivarsida helt gratis

Lägg in alla era lediga 

jobb helt gratis

Bevaka och sök efter kandidater i din kommun

Presentera ert företag och er verksamhet

Erbjud praktik 

och arbetsträning

Ta emot 

spontanansökningar

Ta emot ansökningar via 

Platstorget 

Hitta kompetenta medarbetare och berätta lite mer om ditt företag

På Platstorget kan alla företag annonsera sina lediga jobb helt gratis på sin kommuns profilsida och inte gå miste om lokal kompetens. Vi har verktygen som innebär att du som företagare kan fokusera på din verksamhet istället för att lägga tid på att läsa ansökningar, matcha rätt profil och att svara alla jobbsökare. 

Här kan du även berätta mer om din verksamhet och vad du kan erbjuda jobbsökare i kommunen – jobb, praktik, arbetsträning eller ta emot spontanansökningar.

Berätta om dina lediga jobb

Berätta om ditt lediga jobb för fler än de i ditt nätverk. Lägg upp det på din kommuns profilsida helt gratis. Välj själv hur kandidaterna ska ansöka. Ta emot ansökningarna själv eller utnyttja Platstorgets ansökningsmodul.

Lätt att spontanansöka!

Genom att presentera ditt företag väcker du nyfikenhet samtidigt som du marknadsför ditt varumärke mot duktiga medarbetare till sig. Ett enkelt sätt att vara beredd när det är dags att nyanställa.

Det finns alltid en väg in!

Ett av de bästa sätten att få engagerad personal är att bjuda in till praktik eller arbetsträning. Då har företaget och ”praktikanten” möjlighet att bekanta sig med varandra.

Har du frågor eller vill du veta mer? Hör av dig till oss.