Priser och Tjänster

Behöver ni rekrytera nya medarbetare idag och i framtiden?
Berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare
Anslut er till Platstorget idag och boka er plats. Vi hjälper er med allt!
Här hittar du våra tjänster och priser

Alla kommuner och regioner på en och samma plats! Berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare och om alla fördelar med att arbeta hos er. Vad är det bästa med er arbetsplats? Vad erbjuder ni – flexibel arbetstid, friskvård, trivselpeng, vidareutbildning? Vad säger medarbetare och hur är ert ledarskap? Hur ser ert anställningsbehov ut? Visa era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, insatser för arbetssökande mm.  

Det ska vara enkelt att hitta och söka Sveriges  viktigaste jobb! 

Tjänster och Priser

Platstorget erbjuder er kommun eller region 3 olika möjligheter att berätta om er själva och attrahera kompetenta medarbetare. Välj om ni vill betala direkt, dela upp betalningen eller stötta oss med ett bidrag. 

1

Pris: 15 900 kr för 12 månader. Betala direkt eller betala 1 325 kr per månad.

Ljusdals kommun

5/5
Hallå! Vill du jobba hos oss?
Vi behöver bli många fler!

Välkommen till Ljusdals kommun!

Det finns stora möjligheter till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter hos oss!

Under de närmaste åren kommer många av våra medarbetare att gå i pension. Det finns därför stora möjligheter till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter hos oss. Tillsammans arbetar vi med det som är viktigt i människors vardag. 

Lite mer om Ljusdals kommun

Kommunen präglas av vidsträckta skogar, blånande berg och tusentalet vattendrag, däribland älvarna Ljusnan och Voxnan som ringlar i dalgångarna. Sådant som får människor att trivas här är möjligheten till prisvärt boende i vacker miljö, en trygg uppväxtmiljö för barnen, bra skolor. 

Välkommen att jobba hos oss!

2

Pris: 9 500 kr för 12 månader.
Betala direkt eller betala 790 kr per månad.

Hudiksvalls kommun

5/5

Välkommen till Hudiksvalls kommun!

Funderar du på karriär och en framtid i Hudiksvalls kommun?

Med 3 300 anställda är Hudiksvalls kommun en stor arbetsplats, faktiskt kommunens största. Vi arbetar med det som är viktigt i människors vardag och det arbete vi utför måste hålla hög kvalitet. Därför jobbar vi hela tiden med utveckling, såväl av personalen som av verksamheten.

Lite mer om Hudiksvalls kommun

Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. 

Välkommen att jobba hos oss!

Samhället och vår organisation är i ständig förändring, därför behöver vi ledare och medarbetare som vill bidra till verksamhetens och den egna utvecklingen.

Välkommen att arbeta, leva och bo i Hudiksvalls kommun!

Välkommen till Hudiksvalls kommun
Vi söker ständigt nya medarbetare
Just nu behöver vi:
Förskollärare, sjuksköterskor, undersköterskor och familjebehandlare.

3

Modul på er länssida tillsammans med övriga kommuner i ert län plus era lediga jobb. Gratis men stötta oss gärna! Se er egen länssida

1/5

Välkommen till Avesta kommun!

Tillsammans gör vi skillnad!

Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun, allt fler vill leva, bo och verka i Avesta. Som kommun och arbetsgivare innebär det ett ökat rekryteringsbehov på grund av utökning av våra verksamheter. Samtidigt är vi mitt i en generationsväxling som också ökar våra behov av ny kompetens på plats. Ett jobb hos oss betyder att du är med och bygger framtidens Avesta. Du skapar trygghet och utvecklar vår stad. Tillsammans gör vi skillnad! 

Vi behöver rekrytera många nya medarbetare!
Att arbeta hos oss innebär att du är med och bygger framtidens Avesta. Du bidrar till att skapa trygghet och utveckla vår stad. Vi är ca 2000 medarbetare som alla bidrar till att göra Avesta till en attraktiv stad att bo, leva och verka i. Vi är stolta över det arbete vi gör. Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun. Detta tillsammans med den generationsväxling vi står inför, gör att vi behöver rekrytera många nya medarbetare inom alla områden av den kommunala verksamheten.

Vill du jobba hos oss?

Vill ni ha en egen profilsida och berätta allt ni erbjuder framtida medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Några kommuner med egen profilsida

Kommuner med egen profilsida