Pilotprojekt

Kommuner som deltar i pilotprojektet.

Vi har valt ut totalt 5 kommuner som kommer att vara med från start och testa Platstorget helt kostnadsfritt. Tillsammans med respektive kommun vill vi hjälpa personer som idag står utanför arbetsmarknaden och lokala arbetsgivare som behöver hjälp och stöd i sitt rekryteringsarbete. Läs mer om kommunerna här nedan och följ projektet. Är din kommun nyfiken och vill veta mer? Kontakta oss på info@platstorget.se så berättar vi hur det funkar och när vi släpper in fler kommuner. 

Borlänge kommun

Både vi själva och andra brukar uttala att det är drag i Borlänge kommun. Vi vågar, vill och gör. Och det händer något med folk i en organsiation som har drivet. Vi inspireras till att prova oss fram, komma med idéer och testa om de är gångbara – det finns dessutom gott om stöd på vägen fram till resultatet.

Jönköpings kommun

Jönköping idag är en kommun som bubblar av framåtanda. Vi är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Visste du att vi inom en radie om 40 mil når 80 procent av Sveriges befolkning? Här finns även en internationell högskola och starkt föreningsliv. Och var du än väljer att bosätta dig är det är nära till natur och vatten.

Mariestads kommun

Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara.

Kista

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Östersunds kommun

Vi vässar välfärden inom många områden för att Östersund ska bli till en bättre plats att leva, verka, vistas och växa i. Här finns jobbet för dig som gillar service, att göra skillnad för andra och vill vara med och utveckla Östersund. Vi jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.