Östergötland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Östergötland!
Här börjar din rymdresa
Anslut kommunen och ge alla långtidsarbetslösa i Östergötland fler möjligheter och en ny chans till sysselsättning!

Från hällristningarna i Norrköping till att hitta vägen ut i det okända i Linköping är det inte lägre än dryga fyra mil. Det säger en hel del om hur mycket det finns att uppleva i Östergötland, ett par timmar söder om Stockholm.

Vill du klappa en delfin så gör du det i Kolmårdens Djurpark. Gå i heliga Birgittas fotspår, åk till Vadstena. Eller varför inte paddla Göta Kanal? Här finns det gott om aktiviteter att göra på fritiden.

Idag har den gamla textilstaden Norrköping förvandlats till en levande studentstad med undervisningslokaler längs den forsande Motala Ström där vävstolarna tidigare härskade. Och i Linköping, residensstaden, syns domkyrkan tydligt från Saab-Scanias anläggning där JAS-planen tillverkas. Så historien och framtiden verkar sida vid sida på den östgötska slätten.

Nya möjligheter för dig som är
långtidsarbetslös i Östergötland.

Platstorget vänder sig till dig som arbetslös och ingår i någon av de de utsatta grupperna  – ung utan gymnasiekompetens, född utanför Europa, har en funktionsnedsättning eller råkar vara över 55 och arbetslös. Här kan du presentera dig för kommunens arbetsgivare och visa upp dina erfarenheter, kompetenser, personlighet, intressen och mycket mer. Här samlar vi dessutom alla andra lediga jobb. Helt enkelt en samlingsplats för dig som står allra längst från arbetsmarknaden!   

Hjälp alla långtidsarbetslösa i kommunen att hitta ett jobb.
Anslut er kommun idag!

Är er kommun inte med? Klicka bara här och fyll i formuläret så kontaktar vi er på kommunen och berättar hur det går till.

Boxholms kommun

0
Arbetslösa

Finspångs kommun

0
Arbetslösa

Kinda kommun

0
Arbetslösa

Linköpings kommun

0
Arbetslösa

Mjölby kommun

0
Arbetslösa

Motala kommun

0
Arbetslösa

Norrköpings kommun

0
Arbetslösa

Söderköpings kommun

0
Arbetslösa

Vadstena kommun

0
Arbetslösa

Valdemarsviks kommun

0
Arbetslösa

Ydre kommun

0
Arbetslösa

Åtvidabergs kommun

0
Arbetslösa

Ödeshögs kommun

0
Arbetslösa

Är din kommun inte ansluten?
Gör din röst hörd och påverka beslutsfattarna i din kommun!

Vill du veta mer om Platstorget?

Är det något du undrar över, något du inte förstår, något som du tycker är bra eller dåligt? Är du arbetslös, företagare, ansvarig på kommunen? Vi ser fram emot att höra av dig!