Östergötland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Östergötland! Här börjar din rymdresa

Jobb som gör skillnad i Östergötland

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Östergötland. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun!

Anslut er kommun eller landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Mycket att uppleva

Från hällristningarna i Norrköping till att hitta vägen ut i det okända i Linköping är det inte lägre än dryga fyra mil. Det säger en hel del om hur mycket det finns att uppleva i Östergötland, ett par timmar söder om Stockholm.

Vill du klappa en delfin så gör du det i Kolmårdens Djurpark. Gå i heliga Birgittas fotspår, åk till Vadstena. Eller varför inte paddla Göta Kanal? Här finns det gott om aktiviteter att göra på fritiden.

Gott om aktiviteter

Historien och framtiden

Idag har den gamla textilstaden Norrköping förvandlats till en levande studentstad med undervisningslokaler längs den forsande Motala Ström där vävstolarna tidigare härskade. Och i Linköping, residensstaden, syns domkyrkan tydligt från Saab-Scanias anläggning där JAS-planen tillverkas. Så historien och framtiden verkar sida vid sida på den östgötska slätten.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Östergötland!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Östergötland just nu!

Här har vi samlat Östergötlands kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Östergötland efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Östergötland med att aktivera er.
Så här presenterar sig Hallsbergs kommun på Örebro läns sida.

Lite mer om Hallsbergs kommun

Hallsberg som har drygt 15 000 invånare är främst känt som en järnvägsknut.
Hallsberg ligger mycket bra till geografiskt sett. Beläget mitt i Mellansverige är Hallsberg den naturliga knutpunkten för resande och för gods som transporteras på väg och järnväg. Som demografisk mittpunkt är Hallsberg den naturliga knutpunkten för resande och för gods som transporteras på väg och järnväg.

Välkommen att jobba hos oss!

Är du vår nya medarbetare? Läs mer om hur det är att jobba på vår kommun. 

Vill du jobba hos oss?

Vad kul att du är intresserad av att jobba i Hallsbergs kommun. 

Se lediga jobb

Varje sommar erbjuder kommunen ungdomar möjlighet till feriearbete för dem som sökt men inte fått annat sommarjobb.

Läs mer

Arbetsmarknads- och integrationsenheten erbjuder tidsbegränsad arbetsträning för dig som är arbetssökande eller sjukskriven och i behov av rehabilitering.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Arbetsmarknadsenheten kan erbjuda kompetenshöjande insatser.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Just nu behöver vi anställa?

Förskollärare100%
Socialsekreterare100%
Skolsköterska50%
Lärare50%
Kurator25%
Enhetschef25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Hallsbergs profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Hallsbergs kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Östergötland

0/10

Är du nyfiken på att jobba i Region Östergötland?
Eller jobbar du redan i landstings-/regionvärlden och funderar över hur det skulle vara att bo och arbeta i Östergötland? Låt oss göra valet lite enklare för dig.

I en av Sveriges mest intressanta och expansiva regioner kan du få en kombination av det bästa – både när det gäller arbete och boende. Region Östergötland rymmer både det högspecialiserade universitetssjukhuset och den lilla mottagningen i närsjukvården. Du kan välja det stora, avancerade om det lockar dig eller det lilla den dag du känner att det passar bättre. Du kan slå dig ned i en stuga på landet, i ett hus nära havet eller mitt i en myllrande universitetsstad. Vad du än väljer har du aldrig långt till jobbet.

Boxholms kommun

0/10

Boxholms kommun har ca 5400 invånare. Mycket av det som är viktigt ligger bra till för invånarna i Boxholm. Vad sägs om ett par minuters gångavstånd från centrum till butiker, skolor, förskolor, simhall och pendeltågsstation? Även den underbara naturen finns runt husknuten. Med pendeltåget når man storstadsutbudet i Linköping på endast 30 min.

Finspångs kommun

0/10

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Vi har ett rikt och varierat utbud av kultur, unika historiska miljöer och mötesplatser.

Vill du bli en av våra medarbetare?

Finspångs kommun är kommunens näst största arbetsgivare. Hos oss kan du göra skillnad. Genom öppenhet, tillit och ständiga förbättringar skapar du välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare. Med jobbet följer goda utvecklingsmöjligheter.

Kinda kommun

0/10

Kinda kommun är den största arbetsgivaren i Kinda. Vi är cirka 1 086 personer som jobbar här. Det finns många olika yrken för dig som vill jobba inom kommunen. De flesta jobbar med vård, omsorg och utbildning.

För oss som jobbar i Kinda kommun är det viktigt med framåtanda, ansvarskänsla och dialog.

Linköpings kommun

0/10

Linköpings kommun är en växande och framtidsfokuserad kommun som förverkligar idéer och vågar prova nya metoder. Vi som arbetar i kommunen påverkar människors liv, jobbar nära våra kommuninvånare och är en del av en kollegial och omtänksam kultur med nära till skratt. Du som jobbar hos oss är viktig och därför får du stort handlingsutrymme och möjlighet att växa här.

Mjölby kommun

0/10

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 27 000 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2200 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv.

 

Du som medarbetare är viktig och gör skillnad genom ditt engagemang och mod att förändra i strävan att förbättra. I våra verksamheter finns en bredd av spännande uppdrag och utmanande arbetsuppgifter som kräver olika kompetenser och erfarenheter.

Motala kommun

0/10

Motala kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas! Hos oss får du jobba tillsammans med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. I Motala tas alla medarbetares kunskaper, kreativitet och engagemang tillvara på bästa sätt. Motala kommuns kärnvärden eller värdegrund är öppen, stolt och nyskapande. Vi kommunicerar våra kärnvärden i mötet med kommuninvånare och vår omvärld. Vi är 3 900 anställda inom skola, omsorg, kultur, bibliotek, idrott, parker, återvinning, teknik, miljö och hälsa med mera.

Norrköpings kommun

0/10

Varmt välkommen till Norrköpings kommun och våra jobbsidor. Norrköpings kommun är en stor arbetsgivare med många olika verksamheter, intressanta jobb och spännande utvecklingsmöjligheter. Här arbetar ungefär 11 000 medarbetare som varje dag skapar en bättre vardag för Norrköpingsborna. Här får du möjlighet att utvecklas hos en trygg arbetsgivare med bra arbetsvillkor, förmåner och gott ledarskap, liksom möjlighet att göra intern karriär och lära dig nya saker. Utöver det faktum att du varje dag får jobba i Norrköping som är en av de mest spännande platserna just nu. Staden som vibrerar av expansionskraft, kultur, kreativitet, kunskap och upplevelser.

Söderköpings kommun

0/10

I Söderköpings kommun vill vi skapa Livsglädje. Alla dagar. Det är vår vision och något vi strävar efter. Här finns möjligheter och utmaningar i en attraktiv kommun, strategiskt belägen med närhet till universitetsstäderna Norrköping och Linköping. Delaktighet och närheten till beslut ger stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Genom medskapande formar vi en attraktiv arbetsplats, där vi bidrar till ett fortsatt växande Söderköping. Vår värdegrund: helhetssyn, nytänkande, engagemang och tydlighet berättar om hur vi som organisation vill vara och uppfattas. 

Välkommen att skapa framtiden tillsammans med oss!

Vadstena kommun

0/10

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. 

 

Valdemarsviks kommun

0/10

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du ha ett arbete som gör stor nytta för många människor varje dag? Då har du kommit rätt.

Vårt uppdrag är att på bästa sätt ge kommuninvånarna  samt alla de människor som besöker vår vackra kommun bra service. För att klara detta behöver vi medarbetare som gillar utveckling och ständigt är beredda på att möta nya utmaningar.

Här hittar du alla våra lediga jobb för tillfället.

Ydre kommun

0/10

 Verksamheten handlar ytterst om att ge medborgarna service av hög kvalitet och att garantera en rättssäker och lika behandling i livets alla skeden. Du som medarbetare spelar en viktig roll för att det ska lyckas. Grunden för alla medarbetare i kommunen kan sammanfattas i orden helhetssyn, delaktighet, ansvarstagande och respekt. Som arbetsgivare vill vi ge dig förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb

 

Åtvidabergs kommun

0/10

I Åtvidabergs kommun lär vi barn att läsa, stöttar äldre i sina hem, sköter gator och vägar och mycket mer. Vi har massor av arbetsuppgifter som passar de flesta. I Åtvidaberg arbetar vi nära varandra och här är samarbete mellan olika yrken viktigt för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Att jobba i Åtvidabergs kommun innebär att du jobbar nära både dina kollegor och din chef.

Vi är cirka 900 medarbetare inom ett 100-tal olika yrkeskategorier och vi har en stor bredd av verksamheter. Vi vill vara en arbetsgivare med framåtanda och för att uppnå det jobbar vi med följande värdeord:

 

Ödeshögs kommun

0/10

Ödeshögs kommun har drygt 5 400 invånare. Kommunen är den största arbetsgivaren med cirka 400 anställda. Vi som bor i Ödeshög trivs med den lilla kommunens fördelar, med närhet till våra beslutsfattare och till varandra. Vill du komma till ”storstan” tar det ca 45 minuter med bil på motorvägen, antingen till Linköping i norr eller Jönköping i söder. I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Östergötlands Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Östergötlands Län.