Örebro Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Örebro Län!
Mycket mer än bara ett kex
Anslut kommunen och ge alla långtidsarbetslösa i Örebro län fler möjligheter och en ny chans till sysselsättning!

En gång tiden var Örebro detsamma som kex för alla svenskar. Eller skor för den delen. Här bakades det och syddes skor för fulla muggar. Men det var då det. Nu heter det Göteborgs Kex och skoindustrin har gått vidare utomlands.

Ännu tidigare var järn en viktig inkomstkälla och än idag kan du se hyttor och stora bergmansgårdar mitt i det natursköna Bergslagen. Blir du hungrig efter skogspromenaden ska du bege dig till Grythyttan och Måltidens hus som matprofilen och matprofessorn Carl-Jan Granqvist en gång startade. Där finns gott om godsaker, vi lovar!

I och runt Örebro samsas tung industri med högteknologisk forskning och tjänsteföretag inom reklam, grafisk industri, IT och handel. Tack vare Örebros strategiska läge, där vägarna till Stockholm, Göteborg och Oslo möts, har logistik och transport vuxit och blivit allt viktigare för handeln.

Nya möjligheter för dig som är
långtidsarbetslös i Örebro län.

Platstorget vänder sig till dig som arbetslös och ingår i någon av de de utsatta grupperna  – ung utan gymnasiekompetens, född utanför Europa, har en funktionsnedsättning eller råkar vara över 55 och arbetslös. Här kan du presentera dig för kommunens arbetsgivare och visa upp dina erfarenheter, kompetenser, personlighet, intressen och mycket mer. Här samlar vi dessutom alla andra lediga jobb. Helt enkelt en samlingsplats för dig som står allra längst från arbetsmarknaden!   

Hjälp alla långtidsarbetslösa i kommunen att hitta ett jobb.
Anslut er kommun idag!

Är er kommun inte med? Klicka bara här och fyll i formuläret så kontaktar vi er på kommunen och berättar hur det går till.

Askersunds kommun

0
Arbetslösa

Degerfors kommun

0
Arbetslösa

Hallsbergs kommun

0
Arbetslösa

Hällefors kommun

0
Arbetslösa

Karlskoga kommun

0
Arbetslösa

Kumla kommun

0
Arbetslösa

Laxå kommun

0
Arbetslösa

Lekebergs kommun

0
Arbetslösa

Lindesbergs kommun

0
Arbetslösa

Ljusnarsbergs kommun

0
Arbetslösa

Nora kommun

0
Arbetslösa

Örebro kommun

0
Arbetslösa

Är din kommun inte ansluten?
Gör din röst hörd och påverka beslutsfattarna i din kommun!

Vill du veta mer om Platstorget?

Är det något du undrar över, något du inte förstår, något som du tycker är bra eller dåligt? Är du arbetslös, företagare, ansvarig på kommunen? Vi ser fram emot att höra av dig!