Örebro Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Örebro Län! Mycket mer än bara ett kex

Jobb som gör skillnad i Örebro Län

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Örebro Län. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

En gång i tiden

En gång tiden var Örebro detsamma som kex för alla svenskar. Eller skor för den delen. Här bakades det och syddes skor för fulla muggar. Men det var då det. Nu heter det Göteborgs Kex och skoindustrin har gått vidare utomlands.

Ännu tidigare var järn en viktig inkomstkälla och än idag kan du se hyttor och stora bergmansgårdar mitt i det natursköna Bergslagen. Blir du hungrig efter skogspromenaden ska du bege dig till Grythyttan och Måltidens hus som matprofilen och matprofessorn Carl-Jan Granqvist en gång startade. Där finns gott om godsaker, vi lovar!

Järn var viktigt

Strategiskt läge

I och runt Örebro samsas tung industri med högteknologisk forskning och tjänsteföretag inom reklam, grafisk industri, IT och handel. Tack vare Örebros strategiska läge, där vägarna till Stockholm, Göteborg och Oslo möts, har logistik och transport vuxit och blivit allt viktigare för handeln.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Örebro län!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Örebro Län just nu!

Här har vi samlat Örebro Läns kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Örebro Län efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Hallsbergs kommun

Välkommen till Hallsbergs kommun!

Hos oss gör du skillnad!

Vi är omkring 900 medarbetare som på olika sätt arbetar med att ge service åt våra kommuninvånare. Oavsett vilket av våra ca 100 olika yrken som skulle passa just dig kan du som väljer att arbeta hos oss vara säker på att du får engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till att vår kommun växer och utvecklas.
Välkommen att höra av dig till oss! 

4/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Hallsbergs kommun

Hallsberg som har drygt 15 000 invånare är främst känt som en järnvägsknut.
Hallsberg ligger mycket bra till geografiskt sett. Beläget mitt i Mellansverige är Hallsberg den naturliga knutpunkten för resande och för gods som transporteras på väg och järnväg. Som demografisk mittpunkt är Hallsberg den naturliga knutpunkten för resande och för gods som transporteras på väg och järnväg.

Välkommen att jobba hos oss!

Är du vår nya medarbetare? Läs mer om hur det är att jobba på vår kommun. 

Vill du jobba hos oss?

Vad kul att du är intresserad av att jobba i Hallsbergs kommun. 

Se lediga jobb

Varje sommar erbjuder kommunen ungdomar möjlighet till feriearbete för dem som sökt men inte fått annat sommarjobb.

Läs mer

Arbetsmarknads- och integrationsenheten erbjuder tidsbegränsad arbetsträning för dig som är arbetssökande eller sjukskriven och i behov av rehabilitering.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Arbetsmarknadsenheten kan erbjuda kompetenshöjande insatser.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Just nu behöver vi anställa?

Förskollärare100%
Socialsekreterare100%
Skolsköterska50%
Lärare50%
Kurator25%
Enhetschef25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Hallsbergs profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Hallsbergs kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Örebro län

0/10

10 000 anställda inom en mängd olika yrken

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare med nästan 10 000 anställda. Våra arbetsplatser finns över hela länet; i stadsmiljö och på landsbygd.

Många jobbar många inom hälso- och sjukvård, andra inom  administration, ekonomi eller forskning. Hos oss finns också jobb inom bland annat juridik, IT, energi, miljö, kommunikation, kultur och samhällsplanering.

Tillsammans bär vår personal fler än 250 olika yrkebenämningar.

Askersunds kommun

0/10

Askersunds kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med cirka 900 anställda delat på ca 145 olika yrken. Askersund är en populär kommun att bo i och våra invånare blir allt fler. Även antalet pendlande medarbetare stiger med åren.

 

Askersunds kommun har goda pendlingsmöjligheter från tex Örebro, Motala och Skövde med omnejd. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat.

Degerfors kommun

0/10

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Hällefors kommun

0/10

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv. 

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Karlskoga kommun

0/10

Vill du bli en av våra nära 2 400 medarbetare? Här kan du läsa mer om våra värderingar, förmåner, hur du kan utvecklas hos oss samt vad du kan arbeta som.

Karlskoga kommun är stadens största arbetsgivare, en stor organisation som ger dig möjligheter. Vi uppmuntrar till utveckling och möjligheterna till intern rörlighet är stora.

För oss är det självklart att varje medarbetare bidrar till att utveckla både sig själv, sina kolleger och vår verksamhet.

Hos oss kan utveckling handla både om att få nya arbetsuppgifter, byta arbetsplats, delta på utbildningar eller utbyta erfarenheter med kolleger. Hur just din utveckling ser ut planerar du och din chef.

Kumla kommun

0/10

Kumla kommun är kommunens största arbetsgivare. Här jobbar ca 2 200 personer i mer än 100 olika yrken för att serva Kumlaborna på olika sätt. Varje år anställs ca 250 personer. Det pågår en generationsväxling. Rekryteringsbehovet framöver är stort – många av våra medarbetare kommer att gå i pension inom den närmsta 10-årsperioden – runt 400 personer. Samtidigt växer Kumla som kommun befolkningsmässigt. Fler invånare medför att fler personer behöver kommunal service. Det gör också att vi kommer att behöva anställa mer personal.

Laxå kommun

0/10

Laxå kommun är en liten kommun i södra Närke som satsar inför framtiden. Medvetna satsningar görs för att stärka kommunen inom näringsliv, arbetsmarknad samt boende med kvalitet. 

Laxå kommun ligger strategiskt mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Kommunen består av de mindre orterna Finnerödja, Hasselfors, Röfors och Tived samt huvudorten Laxå. Genom centralorten Laxå passerar E20 och utmed detta område erbjuder kommunen tomtmark med mycket bra skyltläge. Idag är det ett aktivt område för handel, industri och serviceföretag. 

Lekebergs kommun

0/10

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. 
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden. Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Lindesbergs kommun

0/10

Vi söker ständigt nya medarbetare som vill bidra till att göra Lindesbergs kommun en ännu bättre plats att bo och verka i. Hos oss arbetar idag ca 1800 medarbetare i olika verksamheter med uppdraget att ge kommunens invånare verksamheter med hög kvalité och god service. Hos oss finns ca 240 olika yrken – vi har något som passar alla. Välkommen att bli en av oss!

 

Ljusnarsbergs kommun

0/10

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Opera på Skäret och Guldruschen är bara några exempel på vad som händer i Ljusnarsberg och vårt vackra Tingshus och kyrkan är två av flera sevärdheter som är värda ett besök. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. 

Nora kommun

0/10

Nora kommun är beläget i den norra delen av Örebro län och är ingjutet mellan Bergslagens sjöar och skogar. Kommunen har ett fantastiskt kulturarv och ett rikt föreningsliv. Nora är en entreprenörskommun där små lokala företag lever sida vid sida med stora internationella bolag. Till antalet är vi ca 10 700 invånare och förväntas öka stadigt under kommande år. Dessa förutsättningar och närheten till det expansiva Örebro har gjort att allt fler vill bo och etablera sig i Nora kommun.

 

Örebro kommun

0/10

Med cirka 12 000 medarbetare är vi en av landets största arbetsgivare. Vi har ett tydligt medborgarfokus, att leverera bra tjänster för dem vi är till för – det ska vara enkelt att leva och bo i Örebro. Hos oss får du en trygg anställning där du kan kombinera jobb och privatliv. Vårt löfte till våra anställda är att ge rätt förutsättningar och möjlighet till utveckling – inom alla yrken sker fortbildning och många gör en intern karriär hos oss under sitt yrkesliv.

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Örebro Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Örebro Län.