Örebro Länssida

Välkommen till Örebro!

Alla jobbmöjligheter på en och samma plats!

Berätta om det bästa med just er kommun!

Boka ert eget Platstorg - från 825 kr per månad!

Mycket mer än bara ett kex

Kex & Skor

En gång tiden var Örebro detsamma som kex för alla svenskar. Eller skor för den delen. Här bakades det och syddes skor för fulla muggar. Men det var då det. Nu heter det Göteborgs Kex och skoindustrin har gått vidare utomlands.

Gott om godsaker

Ännu tidigare var järn en viktig inkomstkälla och än idag kan du se hyttor och stora bergmansgårdar mitt i det natursköna Bergslagen. Blir du hungrig efter skogspromenaden ska du bege dig till Grythyttan och Måltidens hus som matprofilen och matprofessorn Carl-Jan Granqvist en gång startade. Där finns gott om godsaker, vi lovar!

Logistik & Transport

I och runt Örebro samsas tung industri med högteknologisk forskning och tjänsteföretag inom reklam, grafisk industri, IT och handel. Tack vare Örebros strategiska läge, där vägarna till Stockholm, Göteborg och Oslo möts, har logistik och transport vuxit och blivit allt viktigare för handeln.

Så här många dolda jobb finns i din kommun just nu!

Så här många dolda jobb finns i din kommun just nu. Jobb som inte når allmänheten utan bara dem med ett kontaktnät. Vi vill synliggöra dessa jobb så att alla kan söka – det vinner alla på. På er kommuns eget Platstorg vill vi samla alla jobb plus mycket annat? 

Askersund

0

Pris för Platstorg

Degerfors

0

Pris för Platstorg

Hallsberg

0

Kund

Hällefors

0

Pris för Platstorg

Karlskoga

0

Pris för Platstorg

Kumla

0

Pris för Platstorg

Laxå

0

Pris för Platstorg

Lekeberg

266

Pris för Platstorg

Lindesberg

0

Pris för Platstorg

Ljusnarsberg

0

Pris för Platstorg

Nora

0

Pris för Platstorg

Örebro

0

Pris för Platstorg

Boka ert Platstorg idag!

1. Vi tar fram ett kostnadsfritt förslag. 2. Vi besöker er och presenterar förslaget samt går igenom hela upplägget. 3. Ni bestämmer om ni vill vara med.

Se kommuner som redan bokat sitt eget Platstorg!