Norrbotten Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Norrbotten! Facebook gillar Norrbotten​

Jobb som gör skillnad i Norrbotten

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Norrbotten. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Miljövänligt

Faktum är att det var i Luleå som Fejjan byggde sin första serverhall utanför USA. Och redan nu har nummer 2 påbörjats. Förklaringen är enkel, det finns gott om kallt älvvatten att kyla ner med istället för att ha luftkonditionering. Miljövänligt och smart.

Apropå smart så är Luleås Tekniska Högskola en av de som ligger längst fram i forskning inom en rad fält. Och i Kiruna finns Nordens enda rymdbas, Esrange, som skjuter upp forskningssatelliter på löpande band.

Rymdbas

Orörd natur

Allt detta högteknologiska inramas av orörda vidder och en fjällkedja som utmanar de flesta. Med andra ord är Norrbottens län, som omfattar 14 av Lapplands 21 kommuner, enormt stort och har massor med orörd natur runt knuten. Natur som lockar turister från hela Europa att åka till Nordkap. Få av de som ger sig iväg på resan vet om att det är lika långt dit upp från Trelleborg som ner till Neapel om det valt att åka söderut istället. Närmare bestämt 237,3 mil enligt Google.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Norrbotten!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Norrbotten just nu!

Här har vi samlat Norrbottens kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Norrbotten efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Norrbotten med att aktivera er.
Så här presenterar sig Munkfors kommun på Värmlands sida.

Välkommen till Munkfors kommun!

Du gör skillnad för människor varje dag!

I Munkfors kommun arbetar cirka 300 tillsvidareanställda medarbetare samt ett antal timanställda. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag – och det är att du gör skillnad för människor varje dag.

6/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Munkfors kommun

Vi är en mindre kommun jämfört med våra grannkommuner men det är något vi använder som en drivkraft och en styrka – här har man nära till beslut och därmed en större chans att påverka. Munkfors kommun som arbetsgivare har som mål att vara en attraktiv och trygg arbetsgivare som strävar efter ständiga förbättringar och nytänkande. 

Välkommen att jobba hos oss!

Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag och det gör skillnad för människor varje dag. Tillsammans skapar vi livskvalitet för de människor som bor och verkar i vår kommun. Det blåser varma vindar i kommunen och det är något vi månar om och tar till vara på med stor ödmjukhet.Är du vår nya medarbetare? Läs mer om hur det är att jobba på vår kommun. 

Vill du jobba hos oss?

Vill du bli en del av oss i Munkfors kommun? Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med och arbeta för och tillsammans med kommuninvånarna.

Se lediga jobb

Varje år erbjuds skolungdomar tre veckors sommarjobb med sex timmars arbetsdag, i Munkfors kommun.

Läs mer

Vår målsättning är att finna lösningar för de som är i behov av vår hjälp och se till att man så snabbt som möjligt ska få en sysselsättning, praktik eller en annan åtgärd som ska leda framåt till en egen försörjning.

Läs mer

Ingen information

Är du intresserad av att vikariera inom omsorg och stöd eller inom lärande och stöd? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse.

Läs mer

Ingen information

Vår målsättning är att finna lösningar för de som står längst från arbetsmarknaden.

Läs mer

Ingen information

Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag – och det är att du gör skillnad för människor varje dag.

Läs mer

Just nu behöver vi anställa?

Parkarbetare100%
100%
50%
50%
25%
25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Munkfors profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Munkfors kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Norrbotten

0/10

Region Norrbotten är länets största arbetsgivare. Som anställd i Region Norrbotten får du arbeta i en stimulerande miljö där du kan vara med och påverka och göra skillnad för en bättre hälsa i länet. Vi erbjuder bra anställningsvillkor med bland annat flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och tillägg till föräldraförsäkringen. Region Norrbotten bidrar även med kompetensutveckling i ledarutvecklingsprogram, kurser, föreläsningar, mentorskap, nätverk och forskningsprojekt. Region Norrbotten har fem sjukhus, 33 hälsocentraler och är bland de ledande i Sverige inom e-hälsa………….

Arjeplog kommun

0/10

Arjeplog Sveriges största fjällnära skärgård. Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken. Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig………….

Arvidsjaurs kommun

0/10

Söker du nytt arbete? Inom kommunen finns arbeten inom bland annat återvinning, barnomsorg, vård och omsorg, städ, administration, IT, kök och turism. Rekryteringsbehov finns framför allt bland utbildade lärare, socionomer, sjuksköterskor och undersköterskor. Kanske du är en av dem?

Bodens kommun

0/10

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till – fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga.

Gällivare kommun

0/10

En arktisk småstad i världsklass. 
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser………….

Haparanda stad

0/10

I Haparanda får du över 800 jobbarkompisar fördelade på en mängd olika yrkesroller. Alla är lika viktiga för att vi ska kunna ge bästa tänkbara service till Haparandaborna. Våra medarbetarundersökningar visar att vi känner ett starkt engagemang och stolthet för vårt jobb.

Jokkmokks kommun

0/10

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Kalix kommun

0/10

Kalix kommun är ”mångfaldens arbetsgivare” med ca 1700 medarbetare inom många verksamhetsområden. Vi är en organisation som är i ständig utveckling och förändring, och vårt behov av rekryteringar varierar över tiden. Det finns goda möjligheter att utveckla sig själv inom Kalix kommun. I Kalix upplever du livskvalitet med boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården, välkommen hit! 

Kiruna kommun

0/10

Välkommen till kontrasternas stad där storslagen natur tillsammans med ett modernt samhälle ger en spännande möjlighet till personlig utveckling.

Vi står inför en unik stadsomvandling och idag är vi ca 1800 medarbetare med ca 120 olika yrkeskategorier att välja mellan. De närmaste fem åren ska vi anställa en ny medarbetare i veckan. Vi arbetar både för och med våra anställda. Välkommen till Kiruna! Du som anställd i Kiruna kommun har många förmåner. Vi tycker att det är viktigt att ha friska medarbetare som mår bra i både kropp och knopp.

Luleå kommun

0/10

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. 

Som medarbetare i Luleå kommun är du en nyckelperson. Ditt arbete gör Luleå mer attraktivt…………

 

Pajala kommun

0/10

I Pajala kommun är vi över 620 medarbetare och det gör oss till den största arbetsgivaren på orten. Dag och natt, året om, arbetar vi i välfärdens tjänst på uppdrag av kommunmedborgarna.

Många av våra arbeten innebär samspel med kollegor och stimulerande möten med dem som bor och verkar i kommunen…………..

Piteå kommun

0/10

Vill du vara med och skapa framtidens Piteå? Vi står inför många spännande utmaningar och vi behöver fler medarbetare som tar hand om våra barn, våra äldre och planerar utvecklingen av kommunens service. Vi söker dig som tar initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.

 

Älvsbyns kommun

0/10

De kommande åren kommer vi att behöva många nya medarbetare, kanske är du en av dem?

Hos oss är framgång en laginsats där vi tillsammans möjliggör det goda livet för invånarna i kommunen. Vi erbjuder dig meningsfulla och stimulerande arbeten. Du får möjlighet att påverka samhället på ett positivt sätt och därigenom leva i god miljö med många utvecklingsmöjligheter.

 

Överkalix kommun

0/10

Överkalix kommun ligger i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor cirka 3 400 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden.

Övertorneå kommun

0/10

Övertorneå kommun har höga ambitioner gällande den service vi ger och i vår roll som arbetsgivare. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla och förbättra välfärden och vi vet att det är genom våra medarbetare som vi lyckas. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet till naturen och stor trygghet för invånare och besökare. Vår kommun ingår i förvaltningsområdet för finska och meänkieli, två minoritetsspråk som talas…………

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Norrbottens Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Norrbottens Län.