Norrbotten Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Norrbotten!
Facebook gillar Norrbotten​
Anslut kommunen och ge alla långtidsarbetslösa i Norrbotten fler möjligheter och en ny chans till sysselsättning!

Faktum är att det var i Luleå som Fejjan byggde sin första serverhall utanför USA. Och redan nu har nummer 2 påbörjats. Förklaringen är enkel, det finns gott om kallt älvvatten att kyla ner med istället för att ha luftkonditionering. Miljövänligt och smart.

Apropå smart så är Luleås Tekniska Högskola en av de som ligger längst fram i forskning inom en rad fält. Och i Kiruna finns Nordens enda rymdbas, Esrange, som skjuter upp forskningssatelliter på löpande band.

Allt detta högteknologiska inramas av orörda vidder och en fjällkedja som utmanar de flesta. Med andra ord är Norrbottens län, som omfattar 14 av Lapplands 21 kommuner, enormt stort och har massor med orörd natur runt knuten. Natur som lockar turister från hela Europa att åka till Nordkap. Få av de som ger sig iväg på resan vet om att det är lika långt dit upp från Trelleborg som ner till Neapel om det valt att åka söderut istället. Närmare bestämt 237,3 mil enligt Google.

Nya möjligheter för dig som är
långtidsarbetslös i Norrbotten.

Platstorget vänder sig till dig som arbetslös och ingår i någon av de de utsatta grupperna  – ung utan gymnasiekompetens, född utanför Europa, har en funktionsnedsättning eller råkar vara över 55 och arbetslös. Här kan du presentera dig för kommunens arbetsgivare och visa upp dina erfarenheter, kompetenser, personlighet, intressen och mycket mer. Här samlar vi dessutom alla andra lediga jobb. Helt enkelt en samlingsplats för dig som står allra längst från arbetsmarknaden!   

Hjälp alla långtidsarbetslösa i kommunen att hitta ett jobb.
Anslut er kommun idag!

Är er kommun inte med? Klicka bara här och fyll i formuläret så kontaktar vi er på kommunen och berättar hur det går till.

Arjeplogs kommun

0
Arbetslösa

Arvidsjaurs kommun

0
Arbetslösa

Bodens kommun

0
Arbetslösa

Gällivare kommun

0
Arbetslösa

Haparanda kommun

0
Arbetslösa

Jokkmokks kommun

0
Arbetslösa

Kalix kommun

0
Arbetslösa

Kiruna kommun

0
Arbetslösa

Luleå kommun

0
Arbetslösa

Pajala kommun

0
Arbetslösa

Piteå kommun

0
Arbetslösa

Älvsbyns kommun

0
Arbetslösa

Överkalix kommun

0
Arbetslösa

Övertorneå kommun

0
Arbetslösa

Är din kommun inte ansluten?
Gör din röst hörd och påverka beslutsfattarna i din kommun!

Vill du veta mer om Platstorget?

Är det något du undrar över, något du inte förstår, något som du tycker är bra eller dåligt? Är du arbetslös, företagare, ansvarig på kommunen? Vi ser fram emot att höra av dig!