Munkfors profilsida

Välkommen till Munkfors kommun
Vill du jobba hos oss?
Tillsammans gör vi skillnad.

Munkfors kommun är beläget i hjärtat av Värmland på ömse sidor om Klarälven. Karlstad ligger ca 45 minuters bilresa bort. De största tätorterna i kommunen är Munkfors och Ransäter, båda har ett rikt kultur, föreningsliv och goda friluftsmöjligheter i en fantastisk natur.

Den lilla kommunen med det stora hjärtat.

Munkfors– Ransäter är den lilla kommunen med det stora hjärtat. Här kan du leva och verka tryggt i en kommun som ständigt strävar framåt. Munkfors kommun är ortens största arbetsgivare. 

Ett järn i elden!

Järnhanteringen har gamla anor och många av de stora företagen i Munkfors kommun arbetar inom stålindustrin än idag. Voestalpine Precision Strip AB som producerar kallvalsat bandstål för leverans över hela världen dominerar tillverkningen, men två andra företag har växt sig starka i Munkfors, Munkfors AB som tillverkar och marknadsför bandsågblad och bandknivar för den globala livsmedels – och träindustrin och Inission AB som är ett elektronikföretag som producerar apparatur och kretskort inom många branscher till många olika kunder runt om i världen. Ett tredje företag som växt sig allt starkare under de senaste åren är Harry Holms AB som tillverkar rostfria trådprodukter inom bl.a. sjukvårdsindustrin.

Vi hoppas du vill jobba på Munkfors kommun.​

I Munkfors kommun arbetar cirka 300 tillsvidareanställda medarbetare samt ett antal timanställda. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag – och det är att du gör skillnad för människor varje dag. 
Bli en av oss! Vi söker löpande nya medarbetare som vill vara med i arbetet med att sätta Munkfors kommun på kartan i samtliga verksamheter. Håll utkik efter lediga jobb, för vi kan behöva just din kompetens.

Medarbetare på Munkfors kommun berättar

Jobb i fokus - är du vår nästa medarbetare?

Grundskollärare åk 4-6 i Sv-So-Ma

Forsnässkolan är en skola med ungefär 250 elever från årskurs 4-9 och på skolan arbetar 35 personal. Skolan tillhör en av de skolor som deltagit i Skolverkets satsning ”Samverkan för bästa skola” och vi har haft flera insatser som syftat till att stärka det pedagogiska ledarskapet

Fastighetsskötare

Nu söker enheten för Service en vikarierande fastighetsskötare till tekniska enheten. Enheten för service förvaltar cirka 27 000 kvadratmeter egna kommunala lokaler, främst skolor. Vi sköter också driften av cirka 20 000 kvadratmeter bostäder åt Munkforsbostäder AB och 12 000 kvadratmeter kooperativa

Grundskollärare åk 4-9 Ma-No

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare från åk 4-6 i Ma-No. Som person är du flexibel och du tycker om att ständigt utvecklas och prova nya arbetssätt. Du är intresserad av att förkovra dig och av att ta del av aktuell forskning då skolan och undervisningen

Munkfors kommun har mycket att erbjuda!

Hos oss har du många valmöjligheter. Se våra lediga jobb, sök praktikplatser, läs om kommunens olika yrken eller se vilka utvecklingsmöjligheter du har hos oss. Detta och mycket mer erbjuder vi dig. Vi ser fram emot att höra av dig och hoppas att du är vår framtida medarbetare.`

5 skäl till att arbeta på Munkfors kommun
Trevliga arbetskamrater
Här finns allt man kan tänka sig
Utveckla dig själv
Vidareutbilda dig
Bra chefer
Välkommen till oss!
Vi hoppas du tycker om oss. Vi ser fram emot att höra av dig.
Kontakta oss
Föregående
Nästa

Förmåner - detta erbjuder vi dig

Just nu har vi ett stort behov av att anställa

Förskollärare

Socialsekreterare

Värdegrund och jämställdhet

Munkfors kommuns vision

Munkfors kommuns organisation

Kommunledning

Service

Omsorg och stöd

Lärande och stöd

Följ Munkfors kommun i sociala medier

Munkfors kommun är aktiv i sociala medier. Följ oss gärna på sociala medier för att få snabb information om vad som är på gång.

Du behövs! Kontakta oss

Vi behöver alltid nya medarbetare som vill göra skillnad hos oss. 

Är du en av dem?

0563-54 10 00
kommun@munkfors.se

Alla jobbmöjligheter i Munkfors kommun just nu

Jobbsökar-tips

Här får du lite tips som kan vara bra att känna till när du ska söka jobb, skicka spontanansökningar, ansöka om praktik eller arbetsträning och mycket annat. Lycka till med jobbjakten! 

Dela Munkfors profilsida

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Här får du veta lite mer om Munkfors kommun.

Vill du jobba med oss?​

I Munkfors kommun arbetar cirka 300 tillsvidareanställda medarbetare samt ett antal timanställda. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag – och det är att du gör skillnad för människor varje dag. Här har man nära till beslut och därmed en större chans att påverka. Munkfors kommun som arbetsgivare har som mål att vara en attraktiv och trygg arbetsgivare som strävar efter ständiga förbättringar och nytänkande.

Enkelt att komma hit!

Munkfors kommun ligger i hjärtat av Värmland nära till Karlstad,Sunne och Kil, därifrån finns knutpunkter för tåg. Värmlandstrafik trafikerar kommunen. Närmaste reguljära flygplats är Hagfors flygplats, som finns 20 kilometer norr om Munkfors. Karlstad flygplats ligger strax söder om Kil, cirka 56 kilometer från Munkfors kommun.

Saker att göra efter jobbet!​

Munkfors-Ransäter är fyllt av kultur och tradition, äventyr och roliga aktiviteter. Ta för dig av det som du gillar bäst – de djupa skogarna, musiken, festerna eller Klarälvens lugn. Munkforsen är Klarälvens högsta, naturliga vattenfall med en fallhöjd på 17 meter. Munkforsen hittar man i Bruksparken i Munkfors. På Laxholmen kulturhus får man uppleva en härlig mix av konst. Skulpturer, installationer, olje- eller akrylmålningar. Ransäters hembygdsgård ligger i hjärtat av Värmland, vackert belägen vid Klarälvens strand, och ägs och drivs av den lokala hembygdsföreningen i Ransäter. Hembygdsgården lockar tusentals till den årliga Dragspelsstämman. Man arrangerar även andra stora evenemang under året. Munkfors-Ransäter är en aktiv kommun med många föreningar. Du har alltid nära till aktiviteter – oavsett vad det kan tänkas vara. Fotboll, ishockey, skidåkning, innebandy eller vandring. Ishockey spelas i IFK Munkfors. Möjligheterna är många i Munkfors.

Några kända profiler från Munkfors

Ishockeyspelare                 Peter Nordström
Konstnär                               Lars Lerin
Imitatör och komiker       Bosse Parnevik

Kultur

Näringsliv

Skola

Fritid

Turism

Bygga – Bo

Kommun – Politik

Omsorg – Stöd

Kontakta oss

Undrar du över något? Tveka inte att höra av dig till oss. Mejla Rickard Linetti

Dela Munkfors profilsida

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn