Kronobergs Länssida

Välkommen till Kronoberg!

Alla jobbmöjligheter på en och samma plats!

Berätta om det bästa med just er kommun!

Boka ert eget Platstorg - från 825 kr per månad!

”Jag tyar inte mer Karl-Oskar!”

Karl-Oskar och Kristina

Under slutet av 1800-talet så utvandrade över miljonen svenskar till USA, en mycket stor del av dem från Småland och Kronobergs län, två av dem var Karl-Oskar och Kristina. Även om Vilhelm Mobergs triologi gjorde trakterna kända så är det idag helt andra fenomen som fascinerar folk. 

Möbler och design

Mycket roterar runt möbler och design, som glaskonst och Ikea. Men här finner du också ett blomstrande musik- och kulturliv.
Det finns många intressanta fenomen här i de vida skogarna som kryllar av entreprenörer, småföretagare och framåtanda.

Gott om kreativitet

Kronoberg är sedan länge en av Sveriges snabbast växande regioner, med ett starkt näringsliv, stolta designtraditioner och driftiga människor. Kort sagt så finns här gott om kreativitet, framtidstro och livskraft! Lägg till detta djupa skogar och kristallklara sjöar som skänker ro och ger inspiration så förstår du säkert varför så många européer älskar och semestrar i Småland. Här finns ju allt!

 

Så här många dolda jobb finns i din kommun just nu!

Så här många dolda jobb finns i din kommun just nu. Jobb som inte når allmänheten utan bara dem med ett kontaktnät. Vi vill synliggöra dessa jobb så att alla kan söka – det vinner alla på. På er kommuns eget Platstorg vill vi samla alla jobb plus mycket annat? 

Alvesta

0

Pris för Platstorg

Lessebo

0

Pris för Platstorg

Ljungby

0

Pris för Platstorg

Markaryd

0

Pris för Platstorg

Tingsryd

0

Pris för Platstorg

Uppvidinge

0

Pris för Platstorg

Växjö

0

Pris för Platstorg

Älmhult

0

Pris för Platstorg

Boka ert Platstorg idag!

1. Vi tar fram ett kostnadsfritt förslag. 2. Vi besöker er och presenterar förslaget samt går igenom hela upplägget. 3. Ni bestämmer om ni vill vara med.

Se kommuner som redan bokat sitt eget Platstorg!