Kronoberg Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Kronoberg! ”Jag tyar inte mer Karl-Oskar!”​

Jobb som gör skillnad i Kronoberg

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Kronoberg. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vilhelm Moberg

Under slutet av 1800-talet så utvandrade över miljonen svenskar till USA, en mycket stor del av dem från Småland och Kronobergs län, två av dem var Karl-Oskar och Kristina. Även om Vilhelm Mobergs triologi gjorde trakterna kända så är det idag helt andra fenomen som fascinerar folk. 

Mycket roterar runt möbler och design, som glaskonst och Ikea. Men här finner du också ett blomstrande musik- och kulturliv.
Det finns många intressanta fenomen här i de vida skogarna som kryllar av entreprenörer, småföretagare och framåtanda. Kronoberg är sedan länge en av Sveriges snabbast växande regioner, med ett starkt näringsliv, stolta designtraditioner och driftiga människor.

Entreprenörer

Här finns allt

Kort sagt så finns här gott om kreativitet, framtidstro och livskraft! Lägg till detta djupa skogar och kristallklara sjöar som skänker ro och ger inspiration så förstår du säkert varför så många européer älskar och semestrar i Småland. Här finns ju allt!

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Kronoberg!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Kronoberg just nu!

Här har vi samlat Kronobergs kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Kronoberg efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Kronoberg med att aktivera er.
Så här presenterar sig Ystads kommun på Skånes sida.

Välkommen till Ystads kommun!

Vi tror på engagerade medarbetare

 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid. 

3/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Ystads kommun

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. 

Välkommen att jobba hos oss!

Välkommen till Ystads kommun. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vill du jobba hos oss?

Vill du göra skillnad varje dag? Sök jobb inom Ystads kommun.

Se lediga jobb

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Är du utbildad barnskötare, förskollärare, fritidspedagog, lärare eller har utbildning i enstaka ämnen? 

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Som ett led i att vara en attraktiv arbetsgivare erbjuder Ystads kommun olika förmåner för anställda.

Läs mer

Just nu behöver vi anställa?

Sjuksköterskor100%
Undersköterskor100%
Lärare50%
Socionomer50%
Enhetschefer25%
Parkarbetare25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Ystads profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Ystads kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Kronoberg

0/10

Välkommen till Region Kronoberg! Vi är en av de största arbetsgivarna i Kronobergs län – och vi behöver bli fler.

Hos oss jobbar ungefär 5 900 personer inom ungefär 100 olika yrken: läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, projektledare, sjukgymnaster, skötare, ingenjörer, biomedicinska analytiker, samordnare, ekonomer, psykologer, logopeder och många, många andra.

Alvesta kommun

0/10

Alvesta kommun har drygt 1 500 medarbetare. Vår verksamhet spänner över ett brett område, från omsorg och skola till trafiksäkerhet och livsmedelsinspektion. Denna bredd gör att vi kan erbjuda varierande och spännande arbetsuppgifter med utrymme för eget engagemang och utveckling.

Lessebo kommun

0/10

Vi är en växande kommun med ca 8 800 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. 

I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund.

Ljungby kommun

0/10

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Varje dag utbildar vi barn och unga, hjälper äldre och svaga, håller rent på våra gator och ordnar dricksvatten, hjälper folk att bygga hem, gör vårfint i parkerna, ser till att det finns saker att göra på fritiden, välkomnar turister och besökare och mycket mycket mer. Varje medarbetare hos oss är med och gör skillnad för alla som bor och lever i vår kommun. Vill du ha ett av Sveriges viktigaste jobb? 

Markaryds kommun

0/10

Inom Markaryds kommun arbetar nästan 900 tillsvidareanställda inom en rad verksamhetsområden – allt från förskola till äldreomsorg, från bygglov till miljö och renhållning, från transportsystem till kultur och fritid.

Markaryds kommuns mål med personalpolitiken är: Vara en god och attraktiv arbetsgivare, trygga personalförsörjningen och ha tillgång till kompetent personal.

Tingsryds kommun

0/10

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb. 

Uppvidinge kommun

0/10

Vill du arbeta i en växande kommun och göra verklig skillnad för invånare och besökare? Vi är cirka 800 medarbetare som jobbar för att Uppvidinge kommun ska vara en attraktiv kommun att bo i, arbeta i och besöka. Vill du också göra vardagen bättre för människor? Ansök då till ett jobb hos Uppvidinges största arbetsgivare!

Växjö kommun

0/10

Vi tycker att det är viktigt att ha personal med stor kunskap, kreativitet och förmåga att möta invånaren. En förutsättning är att våra anställda mår bra och värnar om varandra och invånarna. Hos oss finns därför stora möjligheter till egen utveckling, flexibla arbetstider och andra förmåner.

Projekteringsingenjör, barnskötare, kock, byggnadsinspektör, enhetschef, sjuksköterska, gymnasielärare, administratör eller fältsekreterare. Inom Växjö kommun finns det ungefär 250 olika yrken representerade.

Älmhults kommun

0/10

Älmhults kommun eftersträvar att vara och uppfattas som en god arbetsgivare. En arbetsplats där alla trivs och ser fram emot att gå till jobbet.

För att uppfattas som en god arbetsgivare är det viktigt med ett bra samspel mellan politik och förvaltning samt mellan chefer och medarbetare, ett tillåtande klimat och ständig utveckling på alla nivåer i organisationen. Det ska finnas möjlighet till interna karriärmöjligheter och erbjudas attraktiv friskvård. En flexibel syn på när, var och hur arbetet utförs kan underlätta att kombinera ett krävande arbetsliv med familj och privatliv.

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Kronobergs Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Kronobergs Län.