Kronoberg Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Kronoberg!
”Jag tyar inte mer Karl-Oskar!”​
Anslut kommunen och ge alla långtidsarbetslösa i Kronoberg fler möjligheter och en ny chans till sysselsättning!

Under slutet av 1800-talet så utvandrade över miljonen svenskar till USA, en mycket stor del av dem från Småland och Kronobergs län, två av dem var Karl-Oskar och Kristina. Även om Vilhelm Mobergs triologi gjorde trakterna kända så är det idag helt andra fenomen som fascinerar folk. 

Mycket roterar runt möbler och design, som glaskonst och Ikea. Men här finner du också ett blomstrande musik- och kulturliv. Det finns många intressanta fenomen här i de vida skogarna som kryllar av entreprenörer, småföretagare och framåtanda. Kronoberg är sedan länge en av Sveriges snabbast växande regioner, med ett starkt näringsliv, stolta designtraditioner och driftiga människor.

Kort sagt så finns här gott om kreativitet, framtidstro och livskraft! Lägg till detta djupa skogar och kristallklara sjöar som skänker ro och ger inspiration så förstår du säkert varför så många européer älskar och semestrar i Småland. Här finns ju allt!

Nya möjligheter för dig som är
långtidsarbetslös i Kronoberg.

Platstorget vänder sig till dig som arbetslös och ingår i någon av de de utsatta grupperna  – ung utan gymnasiekompetens, född utanför Europa, har en funktionsnedsättning eller råkar vara över 55 och arbetslös. Här kan du presentera dig för kommunens arbetsgivare och visa upp dina erfarenheter, kompetenser, personlighet, intressen och mycket mer. Här samlar vi dessutom alla andra lediga jobb. Helt enkelt en samlingsplats för dig som står allra längst från arbetsmarknaden!   

Hjälp alla långtidsarbetslösa i kommunen att hitta ett jobb.
Anslut er kommun idag!

Är er kommun inte med? Klicka bara här och fyll i formuläret så kontaktar vi er på kommunen och berättar hur det går till.

Alvesta kommun

0
Arbetslösa

Lessebo kommun

0
Arbetslösa

Ljungby kommun

0
Arbetslösa

Markaryds kommun

0
Arbetslösa

Tingsryds kommun

0
Arbetslösa

Uppvidinge kommun

0
Arbetslösa

Växjö kommun

0
Arbetslösa

Älmhults kommun

0
Arbetslösa

Är din kommun inte ansluten?
Gör din röst hörd och påverka beslutsfattarna i din kommun!

Vill du veta mer om Platstorget?

Är det något du undrar över, något du inte förstår, något som du tycker är bra eller dåligt? Är du arbetslös, företagare, ansvarig på kommunen? Vi ser fram emot att höra av dig!