Kommuner/landsting

Berätta om alla fördelar med er kommun och ert landsting och vad ni kan erbjuda framtida medarbetare.​
Alla Sveriges viktigaste jobb på ett ställe!
Se hur vi kan presentera din kommun eller ditt landsting!
Jobbtorget!
På Jobbtorget har vi samlat alla kommuner och landsting/regioner i Sverige.
Välj län och sedan kommun eller landsting!

Vi har samlat alla Sveriges kommuner och landsting på en och samma plats! Här vill vi att ni berättar vad ni erbjuder framtida medarbetare och om alla fördelar med att arbeta på just er kommun eller ert landsting. Vad är det bästa med er arbetsplats? Vad erbjuder ni för några förmåner – flexibel arbetstid, friskvård, trivselpeng, vidareutbildning? Kan man få hjälp att flytta? Berätta hur ert behov ser ut just nu – om alla spännande jobb med bra framtidsutsikter. Visa era lediga jobb, praktikplatser, exjobb, sommarjobb, vikariejobb, spontanansökningar, intresseanmälningar, insatser för arbetssökande mm. 

Det ska vara enkelt att hitta och söka Sveriges viktigaste jobb – jobb som gör skillnad! 

Senaste anslutna. Välkomna till Platstorget!

Välkomna till Platstorget!

Senaste anslutna kommunerna
Trelleborgs kommun
Ystads kommun
Burlövs kommun
Hudiksvalls kommun
Hallsbergs kommun
Hörby kommun
Höörs kommun
Vansbro kommun
Oxelösunds kommun
Ljusdals kommun
Munkfors kommun
Klippans kommun
Perstorps kommun
Skurups kommun
Strömstads kommun

 ”Det räcker att vi får in 1 ny medarbetare så är 

årskostnaden betald”

Stefan Christiansson
Personalchef
Klippans kommun

”Vilken himla bra idé. Här kommer absolut 

Trelleborgs kommun att synas”

Magnus Dahlbeg
HR-chef
Trelleborgs kommun

”Bra för oss på kommunen med fler kanaler att synas i – tycker dessutom om idén”

Henny Larsson
Personalchef
Oxelösunds kommun

Topplistan

Län

Skåne län
Gävleborgs län
Södermanlands län
Dalarnas län
Värmlands län

5 mest besökta länen

Kommun

Trelleborgs kommun
Hudiksvalls kommun
Ystads kommun
Höörs kommun
Skurups kommun

5 mest besökta kommunerna

Landsting

Ingen uppgift
Ingen uppgift
Ingen uppgift
Ingen uppgift
Ingen uppgift

5 mest besökta landstingen

Det kostar inte mycket att vara med på Platstorget

Er kommun eller ert landsting presenteras på Platstorget. En ny och kompletterande kanal till kommuner och landstings egna hemsidor där alla kommuner och landsting finns samlade. Genom att samla alla kommuner och landsting på ett ställe tror vi att vi kan locka till oss nyfikna människor som kan bli er nya medarbetare.

 

Vi berättar om alla fördelar med att arbeta på just er kommun eller ert landsting, ert rekryteringsbehov just nu, lediga jobb, praktikplatser, feriearbete, vikariejobb, spontanansökningar, förmåner – allt som är viktigt att veta när man söker jobb. Informationen uppdateras kontinuerligt och ni får statistik månadsvis. Årskostnaden för att vara med är låg. Detta för att vi vill att så många kommuner och landsting som möjligt ska vara med – helst alla 310! Alla kommuner och landsting finns samlade på Jobbtorget!

Vad ingår i er modul på Jobbtorget? (Bastjänst)

Vi behöver ett underlag där ni berättar om er arbetsplats. Fördelar med er arbetsplats och förmåner. Har ni någon video lägger vi gärna upp den också. Vi vill också veta vilka yrkeskategorier ni har störst behov av just nu (5-8 st). Resten av informationen tar vi själva fram. Har vi frågor kontaktar vi er. 

Vi sätter samman er presentation och lägger in text, länkar, bildmaterial mm.  

Ni får ett förslag på er presentation via mail. Ni kan ändra både text, bild och länkar.  

Vi publicerar er modul på Platstorget. 

Vi publicerar alla era lediga jobb direkt på Platstorget och gör dem sökbara bland alla andra kommun- och landstingsjobb.

Vi marknadsför er sociala medier med fokus på Facebook. 

Lägg till en egen profilsida och samla alla jobbmöjligheter i er kommun?

Lyft fram alla fördelar med just er kommun så lyfter vi fram alla lediga jobb plus alla andra jobbmöjligheter i er kommun. Lägg till en profilsida, det kostar inte mycket, så berättar vi mer om hur det är att leva, bo och arbeta i er kommun plus att alla lokala företag kan lägga upp sina lediga jobb helt gratis. Visa alla i er kommun att ni är en viktig del i en levande hemkommun. Vill ni bara synas med informationen om er kommun på Platstorget går det naturligtvis bra. 

Er kommuns lokala mötesplats

Vår målsättning är att alla kommuner ska synas på Platstorget. Vi hoppas också att många kommuner ska vilja lägga till en egen profilsida. Idag har ett 20-tal kommuner en mötesplats (profilsida) där kommunens arbetsgivare – både offentliga och privata träffas och söker nya medarbetare. Här annonserar man ut lediga jobb gratis, tar emot spontanansökningar, erbjuder praktik och arbetsträning. 

Vi vet att många lokala företagare tycker att det är svårt att hitta lämplig arbetskraft. Delvis beror det på att aktörer på arbetsmarknaden inte kan erbjuda den service de behöver och vill ha. Många upplever att samarbetet med AF är både byråkratiskt och krångligt, och att de privata alternativen är för dyra att anlita. Så enklast är att fixa det själv genom att hitta lämpliga kandidater genom sitt eget kontaktnät. Fullt förståeligt! Men inte helt utan konsekvenser.

Tre av fyra jobb finns att hitta i små eller medelstora företag och 7 av 10 lediga jobb är dolda och når aldrig allmänheten. Ett etablerat nätverk är avgörande för om en jobbsökare kan hitta ett jobb eller om företagare ska hitta en ny medarbetare. Vi tror att förändringen måste börja på det lokala planet. En mötesplats (profilsida) där alla företag i kommunen kan lägga upp sina lediga jobb helt gratis – även de dolda jobben – och göra dem synliga för alla kompetenta jobbsökare i i närområdet.

Just det lokala vet vi stimulerar såväl jobbsökare som företagen. Jobbsökarna vill få en överblick av möjligheterna i kommunen – där de helst vill arbeta. Som lokal företagare får man en naturlig plats att agera på eftersom det är här de redan verkar. Vi tror att den egna kommunen är viktig – här känner alla ett ansvar och stolthet och vill verka positivt – det är här man vill leva, arbeta och bo. Och det gör vi genom att lyfta fram alla jobbmöjligheterna och samla dem på en och samma plats.

Vad ingår på er profilsida? (Tilläggstjänst)

Med en egen profilsida får alla lokala arbetsgivare och alla jobbsökarna tillgång till alla tjänster och funktioner. Vi börjar med att ta fram ett kostnadsfritt förslag på hur er kommun kan presenteras och hur er profilsida kan se ut. Priset varierar beroende på kommunens storlek.

Vi presenterar ett förslag på hur er profilsida kan se ut. Vill ni kommer vi och besöker er och går igenom förslaget och hela upplägget. Självklart kan ni ändra i både bild och text. När ni gett oss ert godkännande lägger vi upp er profilsida. Vi informerar alla arbetsgivare och alla jobbsökare att kommunen tagit initiativ till er profilsida. Informationsmaterial och broschyrer tas fram och skickas till alla berörda. 

Vi hjälper er med allt! Tillsammans med er ser vi till så att både arbetsgivare och jobbsökare i er kommun blir uppmärksammade på er nya lokala mötesplats. 

Nu ligger er profilsida uppe och alla lokala arbetsgivare kan presentera sitt företag och sin verksamhet samt lägga upp sina lediga jobb, ta emot spontanansökningar, erbjuda praktik och arbetsträning. 

Passa på! Halva priset till den 31 januari

Anslut er

Aktivera er jobbmodul
kr 4 450 startavgift per år.
  • 299 kr per mån
  • Ingen avgift första 3 mån
  • 3 mån uppsägning
50% rabatt

Anslut plus profilsida

Lägg till en egen profilsida
kr 9 950 startavgift per år.
  • 399 kr per mån
  • Ingen avgift första 3 mån
  • 3 mån uppsägning
50% rabatt

Expo-paket

Anslutning - profilsida - exponering
kr 12 650 startavgift per år.
  • 399 kr per mån
  • Ingen avgift första 3 mån
  • 3 mån uppsägning
50% rabatt

Boka före den 31 januari och utnyttja våra erbjudanden!

Anslut er kommun eller ert landsting och aktivera er jobbmodul, lägg till en egen profilsida eller boka Expo-paket innan januari månads utgång. 50% rabatt plus 3 fria månader.
platstorget

Kommuner med egen profilsida

Vill du jobba i Ljusdal?

Arbetsmarknaden i kommunen är bred och varierad, här finns många inspirerande jobb både inom den offentliga och den privata sektorn. Den största arbetsgivaren är Ljusdals kommun, därefter följer

Region Gävleborg. Några av de största privata arbetsgivarna är Mekanotjänst, DHL, DocuGroup och ExTe.

Vill du jobba i Ystad?

 I Ystads kommun finns 3 700 företag. Största arbetsgivare är Ystads kommun med cirka 2 300 anställda. Ystads centrala läge och tillgång till goda kommunikationer  skapar utmärkta förutsättningar för  arbetsgivare.

Vill du jobba i Trelleborg

Trelleborg ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Över 3000 företag har redan funnit vägen till Trelleborg. T ex        Trelleborg AB, Metso Minerals AB, Flint Group. Största arbetsgivare är Trelleborgs  kommun med ca 3 700 anställda.

Så här enkelt funkar det! 

Eller ring/mejla oss så berättar vi hur allt funkar. Hur vi presenterar er kommun. Hur vi samlar in information om lediga jobb, praktikplatser, vikariebanker, spontanansökningar mm. Välkomna! 

0760-137985