Kalmar Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Kalmar Län!
Strömming norröver, sill söder om Kalmar.​
Anslut kommunen och ge alla långtidsarbetslösa i Kalmar län fler möjligheter och en ny chans till sysselsättning!

Efter många års tjafs (det fortsätter än idag) om vad fisken egentligen kallas så kom det slutligen ett kungligt påbud på 1500-talet att det gick en klar gräns från Kalmar till den polska kusten. Basta! 

På den tiden var Kalmar slott en maktplats och spelade en central roll i kamperna om vem som skulle dominera Östersjön. Det var många intresserade som tyska Hansan men även danskarna och ryssar.

Än idag är staden ett centrum för ett levande näringsliv med högskolor och andra lärosäten. På somrarna dominerar besöksindustrin med både musikfestivaler och sportevenemang av olika slag och inriktningar. Öland som sommarö är den stora magneten som du snabbt når via en av Sveriges längsta broar. Och på fastlandet väntar naturupplevelser i både skärgård och djupa skogar.

Nya möjligheter för dig som är
långtidsarbetslös i Kalmar län.

Platstorget vänder sig till dig som arbetslös och ingår i någon av de de utsatta grupperna  – ung utan gymnasiekompetens, född utanför Europa, har en funktionsnedsättning eller råkar vara över 55 och arbetslös. Här kan du presentera dig för kommunens arbetsgivare och visa upp dina erfarenheter, kompetenser, personlighet, intressen och mycket mer. Här samlar vi dessutom alla andra lediga jobb. Helt enkelt en samlingsplats för dig som står allra längst från arbetsmarknaden!   

Hjälp alla långtidsarbetslösa i kommunen att hitta ett jobb.
Anslut er kommun idag!

Är er kommun inte med? Klicka bara här och fyll i formuläret så kontaktar vi er på kommunen och berättar hur det går till.

Borgholms kommun

0
Arbetslösa

Emmaboda kommun

0
Arbetslösa

Hultfreds kommun

0
Arbetslösa

Högsby kommun

0
Arbetslösa

Kalmar kommun

0
Arbetslösa

Mönsterås kommun

0
Arbetslösa

Mörbylånga kommun

0
Arbetslösa

Nybro kommun

0
Arbetslösa

Oskarshamns kommun

0
Arbetslösa

Torsås kommun

0
Arbetslösa

Vimmerby kommun

0
Arbetslösa

Västerviks kommun

0
Arbetslösa

Är din kommun inte ansluten?
Gör din röst hörd och påverka beslutsfattarna i din kommun!