Kalmar Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Kalmar Län! Strömming norröver, sill söder om Kalmar.​

Jobb som gör skillnad i Kalmar Län

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Kalmar Län. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kungligt påbud

Efter många års tjafs (det fortsätter än idag) om vad fisken egentligen kallas så kom det slutligen ett kungligt påbud på 1500-talet att det gick en klar gräns från Kalmar till den polska kusten. Basta! 

På den tiden var Kalmar slott en maktplats och spelade en central roll i kamperna om vem som skulle dominera Östersjön. Det var många intresserade som tyska Hansan men även danskarna och ryssar.

Maktplats

Levande näringsliv

Än idag är staden ett centrum för ett levande näringsliv med högskolor och andra lärosäten. På somrarna dominerar besöksindustrin med både musikfestivaler och sportevenemang av olika slag och inriktningar. Öland som sommarö är den stora magneten som du snabbt når via en av Sveriges längsta broar. Och på fastlandet väntar naturupplevelser i både skärgård och djupa skogar.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Kalmar län!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Kalmar Län just nu!

Här har vi samlat Kalmar Läns kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Kalmar Län efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Kalmar län med att aktivera er.
Så här presenterar sig Ystads kommun på Skånes sida.

Välkommen till Ystads kommun!

Vi tror på engagerade medarbetare

 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid. 

3/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Ystads kommun

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. 

Välkommen att jobba hos oss!

Välkommen till Ystads kommun. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vill du jobba hos oss?

Vill du göra skillnad varje dag? Sök jobb inom Ystads kommun.

Se lediga jobb

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Är du utbildad barnskötare, förskollärare, fritidspedagog, lärare eller har utbildning i enstaka ämnen? 

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Som ett led i att vara en attraktiv arbetsgivare erbjuder Ystads kommun olika förmåner för anställda.

Läs mer

Just nu behöver vi anställa?

Sjuksköterskor100%
Undersköterskor100%
Lärare50%
Socionomer50%
Enhetschefer25%
Parkarbetare25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Ystads profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Ystads kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Kalmar län

0/10

Klart du ska jobba med oss!

Vi erbjuder dig som medarbetare en god arbetsmiljö, bra anställningsvillkor och möjligheter till vidareutbildning, forskning och utveckling.

Hos oss får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten. Du får arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats.

Borgholms kommun

0/10

Välkommen till oss i Borgholms kommun på Öland – ett ställe i världen som har det mesta! Här finns närheten till hav och natur, ett rikt kulturutbud och den samhällsservice du behöver. Önskar du arbeta i de kommunala verksamheterna finns många möjligheter samt viktiga och utvecklande arbetsuppgifter – vi arbetar på uppdrag av och för våra medborgare.

Emmaboda kommun

0/10

Vi som arbetar i Emmaboda kommun gör det för att vi tycker om att arbeta med service, träffa människor och göra nytta. Kort och gott jobbar vi för att ge medborgarna den service de behöver oavsett om det gäller omvårdnad eller rena gator.

 

Emmaboda kommun är med sina drygt 800 anställda en av kommunens största arbetsgivare. Som anställd i Emmaboda kommun möter du kommuninnevånarna i livets alla skeden. Vi arbetar bland annat med skola, vård, omsorg, gator, fastigheter och miljö.

Hultsfreds kommun

0/10

”Hultsfred är en lugn och trygg kommun med stora möjligheter för både barn och vuxna. En omväxlande natur med många sjöar erbjuder spännande aktiviteter, lugn och rekreation. Här finns också ett rikt föreningsliv med tonvikt på idrott, musik och kultur. Den årliga festivalen i Hultsfred är en mötesplats för musikintresserade ungdomar.

Högsby kommun

0/10
Vi är din språngbräda för framtiden

Med den lilla kommunens möjligheter till flexibiliet, kort beslutsvägar och nära kontakter får du en gedigen plattform för framtiden. Vi vågar sticka ut hakan och säga att det är unikt! Gamla regelverk, stelbenta lösningar, rutiner som sitter i väggarna och generella stoppklossar finns inte i Högsby. Tvärtom! Här får du möjlighet att utvecklas på dina villkor. Självklart har vi ett regelverk att följa med demokratisk process, men ditt tolkningsutrymme är stort. Din egna förmåga, talang och kapacitet definierar gränserna. Vi skapa möjligheterna, men det är upp till dig att ta dem. Vi är möjligheternas kommun från ord till handling.

Kalmar kommun

0/10

Jobba hos oss – var med och utveckla Kalmar kommun.
Kalmar kommuns 67 000 invånare ställer krav på sin kommun. De vill ta sig fram på gatorna, få bra aktiviteter för sina barn, promenera i parkerna, hitta parkering i centrum, kunna cykla till arbetet, ha fina badplatser, låna böcker, bli av med sina sopor, utbilda sig, arbeta och mycket mer.

Mönsterås kommun

0/10

I Mönsterås kommun arbetar över 1400 personer. Det gör oss till den största arbetsgivaren i kommunen. Bland våra medarbetare hittar du över 50 olika yrkesroller, från lärare och byggnadsingenjörer till miljöinspektörer och socionomer. Oavsett yrke arbetar alla våra medarbetare med att ge kommuninvånarna den bästa service. Över 13000 personer är beroende av vårt arbete !

Mörbylånga kommun

0/10

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 600 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Nybro kommun

0/10

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att alla vi i Nybro kommun har mycket viktiga uppdrag som vi är stolta över. Vi vill att arbetsuppgifterna ska kännas meningsfulla och att det ska finnas möjlighet för dig att påverka din arbetsmiljö. En anställning i Nybro kommun ska även ge en personlig utveckling och bra arbetskamrater. Du som chef har också möjlighet till utveckling genom vårt ledarprogram.

Oskarshamns kommun

0/10

Vi vill gärna att du blir en av oss!   

Som kommunens största arbetsgivare har vi ett ständigt behov av att rekrytera kompetenta, engagerade och delaktiga medarbetare.

De närmaste fem åren behöver kommunen rekrytera minst 300 nya medarbetare. Bland annat lärare, förskollärare, ingenjörer, brandmän, sjuksköterskor och undersköterskor.

Torsås kommun

0/10

Torsås kommun ligger i sydöstra Småland och har cirka 700 kommunanställda och är därmed den största arbetsgivaren i kommunen.

Vår verksamhet innefattar jobb inom skola, barnsomsorg, vård och omsorg, kultur och fritid, teknisk verksamhet, miljö, byggnadsfrågor, administration, information, integration, ekonomi, turism och mycket annat. Detta innebär att vi kan erbjuda många olika spännande arbeten och arbetsuppgifter som ger utrymme för eget engagemang och utveckling.

Vimmerby kommun

0/10

Som medarbetare och ledare hos oss har du möjlighet att påverka framtidens Vimmerby och ditt arbete gör skillnad för våra 15 700 invånare. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller, vi arbetar alla för att ge bästa tänkbara service och omsorg till våra invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Nu söker vi nya arbetskamrater som delar våra värdeord mod, ansvar och fantasi – kanske du är en av dem? 

Västerviks kommun

0/10

Vill du ha ett jobb där du gör skillnad, där din insats är betydelsefull för andra människor? Vill du ha ett roligt, intressant och meningsfullt jobb? Då passar du hos oss!

I Västerviks kommun är vi cirka 2700 anställda inom en mängd olika yrken. Vi arbetar med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, räddningsarbete och arbetsmarknad. Bland mycket annat.

 

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Kalmar Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Kalmar Län.