Jönköping Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Jönköpings Län!
Logiskt sett ett bra ställe att bo på!​
Anslut kommunen och ge alla långtidsarbetslösa i Jönköpings län fler möjligheter och en ny chans till sysselsättning!

Mitt i Sverige kan man vara på många sätt men Jönköping ligger bokstavligen bäst till när det gäller södra landet. Staden har alltid varit den naturliga skärningspunkten mellan Malmö, Stockholm och Göteborg, det är ju lika nära till alla tre. Faktum är att 8 av 10 svenskar bor inom en radie på 35 mil. 

Inte undra på att staden har blivit en nod för allt som handlar om logistik och handel. Men länet som numera är upphöjt till Jönköpings Region har därmed fått större inflytande över tillväxt, infrastruktur, arbete och utbildning. Det gör att Jönköping tillsammans med alla de 12 kringliggande kommunerna har framtiden i sin egen hand och alla möjligheter att göra något fantastiskt.

När det gäller fritid och andra aktiviteter så är det också väl förspänt. Med Vättern framför sig så finns den småländska högplatån bakom med sina orörda skogar, vild natur och skogar fyllda med bär och andra godsaker. Mitt i allt det goda med andra ord.

Nya möjligheter för dig som är
långtidsarbetslös i Jönköpings län.

Platstorget vänder sig till dig som arbetslös och ingår i någon av de de utsatta grupperna  – ung utan gymnasiekompetens, född utanför Europa, har en funktionsnedsättning eller råkar vara över 55 och arbetslös. Här kan du presentera dig för kommunens arbetsgivare och visa upp dina erfarenheter, kompetenser, personlighet, intressen och mycket mer. Här samlar vi dessutom alla andra lediga jobb. Helt enkelt en samlingsplats för dig som står allra längst från arbetsmarknaden!   

Hjälp alla långtidsarbetslösa i kommunen att hitta ett jobb.
Anslut er kommun idag!

Är er kommun inte med? Klicka bara här och fyll i formuläret så kontaktar vi er på kommunen och berättar hur det går till.

Aneby kommun

0
Arbetslösa

Eksjö kommun

0
Arbetslösa

Gislaveds kommun

0
Arbetslösa

Gnosjö kommun

0
Arbetslösa

Habo kommun

0
Arbetslösa

Jönköpings kommun

0
Arbetslösa

Mullsjö kommun

0
Arbetslösa

Nässjö kommun

0
Arbetslösa

Sävsjö kommun

0
Arbetslösa

Tranås kommun

0
Arbetslösa

Vaggeryd kommun

0
Arbetslösa

Vetlanda kommun

0
Arbetslösa

Värnamo kommun

0
Arbetslösa

Är din kommun inte ansluten?
Gör din röst hörd och påverka beslutsfattarna i din kommun!