Jämtland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Jämtland! Mitt i Sverige - Basta! ​

Jobb som gör skillnad i Jämtland

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Jämtland. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare!

Anslut er kommun eller landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Mitt i landet

Många orter hävdar sin plats mitt i landet men Lantmäteriet har fällt avgörandet, det är Ytterhogdal! Nu vet alla som någonsin varit där att det knappast är centrum av vad landet har att erbjuda. Det är snarare en by man passerar på väg från Stockholm till någon skidort.

Vemdalen i Härjedalen eller Åre, Storlien eller Bydalen i Jämtland. Och det är inte så konstigt för landets södraste fjällkedja erbjuder fantastiska utförslöpor, milsvida vyer och fiskevatten som är unikt nära.

Härliga utförslöper

Ett eldorado

Här där det finns allt man kan önska sig av fritidsaktiviteter är det inte så underligt att det också är småföretagsamhetens eldorado. Tillsammans med Gotland är Jämtlands län företagstätaste i Sverige, men samtidigt ensam om att ha flest kvinnliga företagare i landet.
Östersund är det självklara navet där de flesta större företag och myndigheter finns. Men som sagt, det är inte långt till frihetens vidder. Oviksfjällen bildar fond och visar frestelserna hela tiden.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Jämtland!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Jämtland just nu!

Här har vi samlat Jämtlands kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Jämtland efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Jämtland med att aktivera er.
Så här presenterar sig Hudiksvalls kommun på Gävleborgs sida.

Välkommen till Hudiksvalls kommun!

Funderar du på karriär och en framtid i Hudiksvalls kommun?

Med 3 300 anställda är Hudiksvalls kommun en stor arbetsplats, faktiskt kommunens största. Vi arbetar med det som är viktigt i människors vardag och det arbete vi utför måste hålla hög kvalitet. Därför jobbar vi hela tiden med utveckling, såväl av personalen som av verksamheten.

4/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Hudiksvalls kommun

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. 

Välkommen att jobba hos oss!

Det ställs stora krav på den som arbetar i kommunens verksamhet. Först och främst krävs personlig lämplighet och goda yrkeskunskaper och för många arbeten även högskoleutbildning. Att arbeta i offentlig sektor innebär dessutom att svara upp mot krav från brukare, lagstiftning, granskande myndigheter och ibland även media.

Vill du jobba hos oss?

Välkommen till oss!
Se lediga jobb

Vi har jobb inom bland annat barnomsorg, äldreomsorg eller som parkarbetare eller vaktmästare.

Läs mer

Kommunala aktivitetsansvaret kan hjälpa dig att finna vägar till studier, praktik eller arbete.

Läs mer

Ingen information

I kommunens olika verksamheter arbetar ca 3.500 personer. På många arbetsplatser är vikarierna oumbärliga för att verksamheten ska fungera när den ordinarie personalen är ledig eller sjuk.

Läs mer

Ingen information

Stöd till arbete, för dig med psykisk funktionsnedsättning.

Läs mer

3 300 personer jobbar på Hudiksvalls kommun. Vad gör vi hela dagarna? Ja, åtta av tio arbetar inom förskola, skola och äldreomsorg.

Läs mer

Ingen information

Just nu behöver vi anställa?

Förskollärare100%
Lärare100%
Sjuksköterska50%
Arbetsterapeut50%
Projektledare25%
Omvårdnadspersonal25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Hudiksvalls profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Hudiksvalls kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Jämtland Härjedalen

0/10

Jobba hos oss inom Region Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.
 

Bergs kommun

0/10

Vill du arbeta med att göra skillnad, på riktigt? Vi har stort behov av personal både idag och de kommande åren. Våra största behov idag finns främst inom förskola/skola, vård och omsorg, och socialtjänst.

Inom de kommande åren kommer vi, utöver dessa områden, även behöva dig som är, eller tänker utbilda dig till, inspektör, ingenjör, socionom och chef (på olika nivåer och inom olika områden). Förutom goda möjligheter till arbete kan vi också erbjuda dig rikt friluftsliv och

Bräcke kommun

0/10

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner? Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. Att jobba i den offentliga sektorn är att göra skillnad, att vara viktig, att behövas. I Bräcke kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb.

 

 

 

 

Härjedalens kommun

0/10

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar invånare och besökare från fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder medarbetarna förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag.

Vi arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och servicen.

Krokoms kommun

0/10

Under de närmaste åren kommer kommunen, på grund av generationsväxling, att rekrytera i större omfattning än tidigare.

De största yrkesgrupperna i kommunen arbetar inom barnomsorg, skola samt vård och omsorg om äldre och handikappade.

 

 

 

 

 

 

Ragunda kommun

0/10

Ragunda kommun är belägen i den östra delen av Jämtland – mellan hav och fjäll, mittemellan Östersund och Sundsvall. Landskapet är slående vackert med djupa dalar, höga berg och öppna landskap. Vildhussens verk med Döda fallet samt den thailändska paviljongen i Utanede är några av våra kända turistattraktioner. I kommunen bor ungefär 5 500 personer, koncentrerade kring tre tätorter. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer drabbar oss sällan. Kommunen är själv en av de största………

Strömsunds kommun

0/10

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

Åre kommun

0/10

Det finns även en rad olika jobb inom kommunen att söka och vi är ofta i behov av nya, kompetenta medarbetare. Med fem breda verksamhetsområden finns det stor möjlighet att just du hittar ett jobb som passar dig. Vi är cirka 1 000 tillsvidareanställda i Åre kommun med cirka 200 olika titlar som alla arbetar för att Åre kommun ska vara en kommun……..

 

 

 

 

Östersunds kommun

0/10

Vi vässar välfärden inom många områden för att Östersund ska bli till en bättre plats att leva, verka, vistas och växa i. Här finns jobbet för dig som gillar service, att göra skillnad för andra och vill vara med och utveckla Östersund.

 

 

 

 

 

 

 

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Jämtlands Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Jämtlands Län.