Jönköping Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Jönköpings Län! Logiskt sett ett bra ställe att bo på!​

Jobb som gör skillnad i Jönköping

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Jönköping. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha ett eget Platstorg? Kontakta oss så berättar vi mer.

Skärningspunkten

Mitt i Sverige kan man vara på många sätt men Jönköping ligger bokstavligen bäst till när det gäller södra landet. Staden har alltid varit den naturliga skärningspunkten mellan Malmö, Stockholm och Göteborg, det är ju lika nära till alla tre. Faktum är att 8 av 10 svenskar bor inom en radie på 35 mil. 

Inte undra på att staden har blivit en nod för allt som handlar om logistik och handel.
Men länet som numera är upphöjt till Jönköpings Region har därmed fått större inflytande över tillväxt, infrastruktur, arbete och utbildning. Det gör att Jönköping tillsammans med alla de 12 kringliggande kommunerna har framtiden i sin egen hand och alla möjligheter att göra något fantastiskt.

Framtiden

Mitt i allt det goda

När det gäller fritid och andra aktiviteter så är det också väl förspänt. Med Vättern framför sig så finns den småländska högplatån bakom med sina orörda skogar, vild natur och skogar fyllda med bär och andra godsaker. Mitt i allt det goda med andra ord.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Jönköpings län!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Jönköpings Län just nu!

Här har vi samlat Jönköpings Läns kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Jönköpings Län efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Bli först i Jönköpings län med att aktivera er.
Så här presenterar sig Trelleborgs kommun på Skånes sida.

Välkommen till Trelleborgs kommun!

Du är vår viktigaste tillgång!

Som anställd i Trelleborgs kommun ses du som vår viktigaste tillgång för att förverkliga kommunens vision, mål och uppdrag. Du är utvald för dina professionella kvalitéer för att på bästa sätt skapa en bättre vardag för våra medborgare.

 Som medarbetare i Trelleborgs kommun är du en stolt samhällsbyggare som är med och skapar en bättre vardag för dina medmänniskor genom hela livet.

Vi uppmärksammar talangfulla medarbetare och låter dem utvecklas i sitt arbete eller på andra positioner. Olikheter ses som en tillgång som bidrar till att öka effektiviteten och kreativiteten i vår organisation.

7/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Trelleborgs kommun

Trelleborg med 29 000 invånare är centralorten i Trelleborgs kommun. Staden är Sveriges sydligaste stad och en del av Söderslätt i Skåne. Trelleborg kallas även ofta för Palmstaden, tack vare alla palmer som pryder infarten från väster. Trelleborg har anor från vikingatiden och idag är den rekonstruerade ringborgen från Harald Blåtands dagar en av de stora turistmagneterna.

Välkommen att jobba hos oss!

Samhället och vår organisation är i ständig förändring, därför behöver vi ledare och medarbetare som vill bidra till verksamhetens och den egna utvecklingen.

Vill du jobba hos oss?

Här kan du se våra utlysta tjänster.

Se lediga jobb

Vill du sommarjobb inom Trelleborgs kommun? 

Läs mer

Om du står utanför arbetsmarknaden är du välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen.

Läs mer

Ung utan arbete eller studier?

Läs mer

Ingen information

Vill du arbeta som vikarie så finns det ett par olika vikariebanker inom kommunen som du kan anmäla ditt intresse till.

Läs mer

Ingen information

Att hjälpa arbetslösa tillbaka ut på arbetsmarknaden eller till studier är ett ansvar som kommunen delar med bland annat Arbetsförmedlingen.

Läs mer

Här får du möjligheten att lära känna några av våra ca 3700  fantastiska medarbetare.

Läs mer

Att ha roligt och utvecklas på jobbet, balans i livet och tid över för familjen är det viktigaste för många som söker jobb.

Läs mer

Just nu behöver vi anställa?

Lärare100%
Sköterskor100%
Specialpedagoger50%
Sommarvikarier vård och omsorg 50%
Förskollärare25%
Miljöinspektör25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Trelleborgs profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Trelleborgs kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Jönköpings län

0/10

Region Jönköpings län har höga ambitioner för framtiden. Vi gillar att förväntningarna på oss är stora. Därför behöver vi dina kunskaper och din kompetens, ditt engagemang och din energi.

Bli en av oss!

Vi vill lägga framtidens utmaningar i dina händer. Upptäck alla de möjligheter du har i en professionell och internationell arbetsmiljö – där förändring 

Aneby kommun

0/10

Vi söker ofta engagerad personal som vill arbeta hos oss och möta upp mot människors förväntningar. Behovet av kompetenta och engagerade medarbetare finns alltid. I verksamheterna i kommunen behövs du som vill och kan bidra till kommunens utveckling och som vill arbeta för att ge invånarna den bästa servicen. 
Aneby är en alldeles utmärkt plats att flytta till speciellt för barnfamiljer. Men det går precis lika bra att pendla hit för jobb. Aneby kommun är geografiskt placerat utmed stambanan där tåg på väg till Stockholm och Malmö………

Eksjö kommun

0/10

Eksjö kommun är en stor arbetsgivare, idag arbetar cirka 1 950 personer inom förvaltningen. Bredden inom verksamheten är stor, från omsorg och skola till trafiksäkerhet och livsmedelsinspektion, vilket självklart ger samma bredd när det gäller 

 

Gislaveds kommun

0/10

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder:

Gnosjö kommun

0/10

Gnosjö kommun har utsetts till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. ”I en organisation med korta beslutsvägar tar Gnosjö kommun tillvara på medarbetarnas kompetens och skapar goda möjligheter att göra karriär. I sitt arbete att fortsätta vara en spännande arbetsgivare arbetar Gnosjö kommun med införandet av ett nytt kvalitetsledningssystem.

Habo kommun

0/10

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. 
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. 

Jönköpings kommun

0/10

Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare, med ungefär 300 yrkesroller och fler än 11 000 anställda. Vi behöver ständigt rekrytera engagerad personal. Jönköpings kommun är beroende av kompetenta och engagerade medarbetare som vill och kan bidra till verksamhetens utveckling. Gemensamt för alla våra yrken är mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar här.

Mullsjö kommun

0/10

Vi arbetar med allt från skola och omsorg till parker, kultur, turism, information, återvinning och mycket mer. Vill du vara en av oss?

Mullsjö är en kommun med cirka 7 300 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Pendlingsmöjligheterna är mycket goda från såväl Jönköping, Falköping och Skövde.

 

Nässjö kommun

0/10

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

 

Sävsjö kommun

0/10

Sävsjö kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 1 200 tillsvidareanställda inom vitt skilda yrkesområden, såsom lärare, ekonom, badmästare, socialsekreterare, vårdare, parkarbetare och sjuksköterska. Hos oss finns över 80 olika yrken att välja på, fördelade på fem olika förvaltningar: barn- och utbildningsförvaltningen, serviceförvaltningen, socialförvaltningen, myndighetsförvaltningen och kommunledningskontoret. Dessutom finns ett kansli och fem avdelningar med ansvar för personal, ekonomi, kommunikation och utveckling, alla med sina unika behov av kvalificerad kompetens.

 

Tranås kommun

0/10

Tranås kommun satsar på framtiden! Tranås är en av få småstäder i Sverige som växer. Detta innebär att vi ständigt behöver förstärka vår kompetens. Vi är cirka 1 900 medarbetare som dagligen arbetar med att göra Tranås till en ännu bättre plats att bo, leva och verka på. Vill du vara med och utvecklas med oss?

 

Vaggeryds kommun

0/10

I Vaggeryds kommun jobbar omkring 1100 medarbetare inom fler än 180 olika yrken för att ge våra invånare, företag och besökare den service de behöver. Tillsammans gör vi skillnad! Hos oss är det viktigt att personalen är delaktig och engagerad – här ska det finnas plats för att göra skillnad – som vår vision lyder. Hur du bemöter människor och utför ditt jobb är därför avgörande för utvecklingen av vår kommun.

 

Vetlanda kommun

0/10

Kommunen är Vetlandas största arbetsgivare med cirka 2 500 medarbetare. I kommunen jobbar vi med människor – för människor. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet, vara delaktig, med lust att lära och utvecklas. Är du vår nya kollega?

 

Värnamo kommun

0/10

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare på alla sätt. Medarbetare som är delaktiga i sitt arbete och känner arbetsglädje, ansvar och stolthet är en förutsättning för en bra arbetsplats.

För oss är det viktigt att du trivs om du väljer att flytta hit.  Därför har vi bland annat ett nätverk för nyinflyttade: Ditt Värnam

 

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Jönköpings Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Jönköpings Län.