Hörbys profilsida

Välkommen till Hörbys profilsida

Folkfest av stora mått

Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Hörby är en mycket gammal handelsort. Här har funnits mängder av hantverkare, alltifrån smeder, garvare, skräddare, skomakare och mjölnare till hattmakare. Hörby marknad har gamla anor och är än idag en folkfest av stora mått.

 

Här vill man bo och jobba!

Hörby kommun med ca 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet. Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län.

Vi hoppas du vill jobba på Hörby kommun.​

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten. Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. Vi månar om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren i centrum. Välkommen att höra av dig! 

Medarbetare berättar

Jobb i fokus - är du vår nästa medarbetare?

Förskollärare

Vi söker förskollärare till Skogsgläntans förskola, som är en av Hörby kommuns landsortsförskolor. 
Skogsgläntan har sex avdelningar(små/storbarnsavdelningar)

Vik administratör

 rollen som administratör på socialförvaltningens Myndighetsenhet kommer du bl.a. att bemanna receptionen, ansvara för posthanteringen och fakturahantering

Personlig assistent

rbetsplatsen är brukarens hem där du tillsammans med brukaren utför den assistans som han/hon har rätt till. Arbetstiden är schemalagd och kan omfatta kvällar, helger 

Hörby kommun har mycket att erbjuda!

Hos oss har du många valmöjligheter. Se våra lediga jobb, sök praktikplatser, läs om kommunens olika yrken eller se vilka utvecklingsmöjligheter du har hos oss. Detta och mycket mer erbjuder vi dig. Vi ser fram emot att höra av dig och hoppas att du är vår framtida medarbetare.`

Förmåner - detta erbjuder vi dig

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

5 skäl till att arbeta hos Hörby kommun
Trevliga arbetskamrater
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Här finns allt man kan tänka sig
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Utveckla dig själv
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Vidareutbilda dig
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Alltid roligt
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Välkommen till oss!
Vi hoppas du tycker om oss. Vi ser fram emot att höra av dig.
Kontakta oss
Föregående
Nästa

Just nu har vi ett stort behov av att anställa

Hörby kommun har ett ständigt behov av kompetenta medarbetare. Vi driver också verksamhet för att fånga upp arbetslösa ungdomar och erbjuda sysselsättning för alla som har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden.

Förskollärare

Socialsekreterare

Varför började du arbeta på Hörby kommun?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Värdegrund och jämställdhet

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hörby kommuns vision

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hörby kommuns organisation

Kommunledning

Kultur, fritid, utbildning

Socialförvaltningen

Samhällsbyggnad

Du behövs! Kontakta oss

Vi ser gärna dig som vår medarbetare i framtiden. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om framtidsutsikterna i Hörby kommun.

0415-37 80 00 
kommunen@horby.se

Alla jobbmöjligheter i Hörby kommun just nu

Ännu fler jobbmöjligheter i Hörby!

Här hittar du de privata arbetsgivarna i Hörby kommun! 
Sök jobb,skicka spontanansökningar, fråga om praktik, arbetsträning och exjobb. Lycka till! 

Erbjudande från privata arbetsgivare i Hörby kommun!

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Jobbsökar-tips

Här får du lite tips som kan vara bra att känna till när du ska söka jobb, skicka spontanansökningar, ansöka om praktik eller arbetsträning och mycket annat. Lycka till med jobbjakten! 

Dela Hörby profilsida

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Hallå alla privata arbetsgivare i Hörby kommun!​

Söker du personal? Lägg upp ditt lediga jobb helt gratis på Hörby profilsida.

Lägg in ditt lediga jobb på din kommuns profilsida. Att publicera ditt lediga jobb är gratis och  ansökningarna tar vi hand om  (om du vill). Vi matchar kandidaterna mot de krav och meriter du satt upp för jobbet. De som har rätt profil skickar vi till dig och du väljer vem du vill gå  vidare med.  

Alla arbetsgivare i Hörby

Här vill vi samla alla arbetsgivare i Hörby kommun. Skicka spontanansökningar, fråga om praktik, arbetsträning och exjobb. Lycka till! 

Här får du veta lite mer om Hörby kommun.

Vill du jobba med oss?

Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur. Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta. Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare,alltifrån vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten. I Företagarnas ranking Årets Företagarkommun rankades Hörby kommun på en sammanlagd 18 plats i riket, och blev den näst bästa kommunen i Skåne under 2011. Några av företagen i kommunen: Bil-Månsson, Hörby Bruk, Skånska Lantmännen och Teracom Components.

Enkelt att komma hit!

Hörby har mycket bra bussförbindelser med Lund, Malmö samt och Kristianstad. Du når Hörby med buss från Lund på 40 minuter och från Malmö på 49 minuter. Från Kristianstad tar bussfärden till Hörby 46 minuter.

Saker att göra efter jobbet!

Vill du vara aktiv så finns det fina golfbanor eller så kan du bada, fiska eller paddla kanot. Hälsa på de nordiska djuren i djurparken. För den modiga finns det bland annat turridning, skateparker, fallskärmsklubb och trädklättring. Dessutom hittar du allt från bowlinghall, simhall, med både inomhus och utomhusbad fotbollsgolf, sportcenter, vandringsleder, motionsspår,och bibliotek. Shoppa loss i MittSkåne. Ett fantastisk brett utbud för alla shoppingfrälsta.

 Antal jobb per sektor i Hörby kommun

Totalt finns det 5 213 jobb i Hörby kommun. Så här ser fördelningen ut.

0
Småföretag (<50 anställda)
0
Större företag (50+ anställda)
0
Offentliga/övriga organisationer

I vilka näringsgrenar arbetar flest Hörbybor?

Vård och omsorg
19%
Handel
13%
Bygg
12%

Lite siffror om 

Hörbys arbetsmarknad

Befolkning 16-64

9 139

I arbetskraften

7 373

 

Ej i arbetskraften

1 766

Sysselsatta

6 892

Arbetslösa

481

Största arbetsgivarna i Hörby kommun

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. 
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten. 

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. 

Inom KLS Ugglarps finns det en lång tradition av att producera svenskt kvalitetskött. Redan i början av förra seklet – år 1911 försåg Torsten Larsson, grundaren till slakteriet i Dalsjöfors, bygden med svenskt kött av högsta kvalitet. Med ett stort fokus på hållbar produktion utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Genom ett långsiktigt och nära samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam, effektiv och hållbar värdekedja.

Ända sedan Atos Medical AB grundades år 1986, har tillväxt och innovation varit fokus för oss. I nära samarbete med sjukvårdspersonal, ledande institutioner och våra slutanvändare, har Atos utvecklat området för laryngektomi och den standardvård vi har idag. Genom våra designlösningar och tekniker ser vi det som vår uppgift att ge en röst åt människor som andas genom ett stoma.

Development and production of polymer products and systems in close partnerships with customers within medical technology and pharmaceuticals

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi finns i hela Sverige.

En mängd olika yrken i kommunen

Visste du att…..
Hörby är av tradition en aktiv handelsort. Här finns ett expansivt näringsliv med över 1 000 små och medelstora företag. I tätorten finns över 100 butiker och fackhandlare. Största arbetsgivaren är Hörby kommun som sysselsätter drygt 1400 personer. KLS Ugglarps AB är den största privata arbetsgivaren med 125 anställda.

Några kända profiler från Hörby

Författare&dramatiker         Victoria Benedictsson
Svensk försvarsminister      Janne Nilsson
Handbollsspelare                   Sara Holmgren
Konstnär                                   Christian Kruse

Kultur

Näringsliv

Skola

Fritid

Turism

Bygga – Bo

Kommun – Politik

Omsorg – Stöd

Kontakta oss

Undrar du över något? Vill du lägga upp ett jobb eller vill du lägga upp din CV? Har du andra frågor? Tveka inte att höra av dig till oss. Mejla Rickard Linetti

Dela Hörbys profilsida

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn