Hörbys Platstorg

Kontaktperson

Tom Magnusson är din kontaktperson på Trelleborgs Platstorg. Har du frågor eller vill du veta mer? 

Välkommen till Hörbys Platstorg

Hörby kommun med ca 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet. Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län.

Folkfest av stora mått

Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Hörby är en mycket gammal handelsort. Här har funnits mängder av hantverkare, alltifrån smeder, garvare, skräddare, skomakare och mjölnare till hattmakare. Hörby marknad har gamla anor och är än idag en folkfest av stora mått.

Alltid med medborgaren i centrum

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten. Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. Vi månar om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren i centrum. Välkommen att höra av dig! 

 Antal jobb per sektor i Hörby

2 728 jobb finns i kommunens småföretag. Det är 52 procent av samtliga jobb i
kommunen och 73 procent av jobben i privata företag. Sammantaget är småföretagen den största arbetsgivaren i kommunen.

0
Småföretag (<50 anställda)
0
Större företag (50+ anställda)
0
Offentliga/övriga organisationer

I vilka näringsgrenar arbetar flest Hörbybor?

Vård och omsorg, sociala tjänster
19%
Handel
13%
Bygg
12%

Lite siffror om 

Hörbys arbetsmarknad

Befolkning 16-64

9 139 

I arbetskraften

7 373

Ej i arbetskraften

1 766

Sysselsatta

6 892

Arbetslösa

481

Jobbmöjligheter i Hörby

Söker du personal? Lägg upp ditt lediga jobb helt gratis på Hörbys Platstorg!

Lägg in ditt lediga jobb på din kommuns Platstorg. Att publicera ditt lediga jobb är gratis och  ansökningarna tar vi hand om  (om du vill). Vi matchar kandidaterna mot de krav och meriter du satt upp för jobbet. De som har rätt profil skickar vi till dig och du väljer vem du vill gå  vidare med.  

Sökes Innesäljare Mäklare Undersköterskor Brevbärare Fritidspedagog

Alla arbetsgivare i Hörby

Här hittar du alla arbetsgivare i Hörby! 
Skicka spontanansökningar, fråga om praktik, arbetsträning och exjobb. Lycka till! 

Vill du jobba hos oss?

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Jobba på helger?

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Vi erbjuder praktik!

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Är du vår nya optiker?

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Största arbetsgivarna i Hörby

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. 
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten. 

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. 

Inom KLS Ugglarps finns det en lång tradition av att producera svenskt kvalitetskött. Redan i början av förra seklet – år 1911 försåg Torsten Larsson, grundaren till slakteriet i Dalsjöfors, bygden med svenskt kött av högsta kvalitet. Med ett stort fokus på hållbar produktion utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Genom ett långsiktigt och nära samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam, effektiv och hållbar värdekedja.


Ända sedan Atos Medical AB grundades år 1986, har tillväxt och innovation varit fokus för oss. I nära samarbete med sjukvårdspersonal, ledande institutioner och våra slutanvändare, har Atos utvecklat området för laryngektomi och den standardvård vi har idag. Genom våra designlösningar och tekniker ser vi det som vår uppgift att ge en röst åt människor som andas genom ett stoma.

 

Development and production of polymer products and systems in close partnerships with customers within medical technology and pharmaceuticals

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi finns i hela Sverige.

Är du långtidsarbetslös, nyanländ eller ungdom utan arbete? 

Berätta för oss vad du kan, vad du har gjort, vad du vill göra och lite om vem du är. På Hörbys Platstorg vill vi göra det enklare för alla jobbsökare att komma i kontakt med arbetsgivare i kommunen. Det kan handla om ett jobb, en praktikplats eller arbetsträning. Fyll i formuläret så matchar vi dina kompetenser och erfareneheter med företagens behov. Lycka till! 

Här får du veta lite mer om hur det är att leva och bo i Hörby kommun.

Vill du jobba med oss?

Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur. Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta. Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare,alltifrån vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten. I Företagarnas ranking Årets Företagarkommun rankades Hörby kommun på en sammanlagd 18 plats i riket, och blev den näst bästa kommunen i Skåne under 2011. Några av företagen i kommunen: Bil-Månsson, Hörby Bruk, Skånska Lantmännen och Teracom Components.

Enkelt att komma hit!

Hörby har mycket bra bussförbindelser med Lund, Malmö samt och Kristianstad. Du når Hörby med buss från Lund på 40 minuter och från Malmö på 49 minuter. Från Kristianstad tar bussfärden till Hörby 46 minuter.

Saker att göra efter jobbet!

Vill du vara aktiv så finns det fina golfbanor eller så kan du bada, fiska eller paddla kanot. Hälsa på de nordiska djuren i djurparken. För den modiga finns det bland annat turridning, skateparker, fallskärmsklubb och trädklättring. Dessutom hittar du allt från bowlinghall, simhall, med både inomhus och utomhusbad fotbollsgolf, sportcenter, vandringsleder, motionsspår,och bibliotek. Shoppa loss i MittSkåne. Ett fantastisk brett utbud för alla shoppingfrälsta.

Kultur

Näringsliv

Skola

Fritid

Turism

Bygga – Bo

Kommun – Politik

Omsorg – Stöd

Kontakta oss

Undrar du över något? Vill du lägga upp ett jobb eller vill du lägga upp din CV? Har du andra frågor? Tveka inte att höra av dig till oss. Mejla Tom Magnusson

Kommuner med eget Platstorg