Höörs profilsida

Välkommen till Höörs profilsida

I Höör finns också framgångsrika företag inom exempelvis tillverkning, handel och konsulttjänster. Höör har anor från 1100-talet, men fick sitt uppsving när järnvägsstationen byggdes 1858. Fortfarande är järnvägstrafiken viktig för Höör. Höör är en blomstrande småföretagarort. Turism och hälsa är profilnäringar där området har starka traditioner. Välkända utflyktsmål som Frostavallen, Skånes Djurpark och Bosjökloster samt flera konferensanläggningar. I Höörs kommun finns cirka 100 olika yrken inom bland annat vård, omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur och räddningstjänst.

Här vill man bo och jobba!

Höörs kommun har drygt 16 000 invånare. Höör är centralorten med ca 9 000 invånare. Kommunens läge mitt i Skåne, nära Köpenhamn och övriga Europa, är en bra bas för expansiva företag.

Vi hoppas du vill jobba på Höörs kommun.​

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. 

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Medarbetare berättar

Jobb i fokus - är du vår nästa medarbetare?

Bygglovshandläggare

På miljö- och byggmyndigheten arbetar vi med myndighetsfrågor rörande miljöbalken och plan- och bygglagen. Nu söker vi dig, som vill arbeta som bygglovshandläggare.

VA ingenjör

Du kommer tillsammans med vår andra ingenjör att arbeta med kundrelaterade ärenden såsom fastigheters anslutningar till de allmänna va-ledningsnätet, 

Parkarbetare

Skötsel och underhåll av Höörs kommuns parker, grönområden och skolgårdar. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer inom tjänsten som parkarbetare är följande

Höörs kommun har mycket att erbjuda!

Hos oss har du många valmöjligheter. Se våra lediga jobb, sök praktikplatser, läs om kommunens olika yrken eller se vilka utvecklingsmöjligheter du har hos oss. Detta och mycket mer erbjuder vi dig. Vi ser fram emot att höra av dig och hoppas att du är vår framtida medarbetare.`

Förmåner - detta erbjuder vi dig

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

5 skäl till att arbeta hos Höörs kommun
Trevliga arbetskamrater
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Här finns allt man kan tänka sig
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Utveckla dig själv
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Vidareutbilda dig
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Alltid roligt
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Välkommen till oss!
Vi hoppas du tycker om oss. Vi ser fram emot att höra av dig.
Kontakta oss
Föregående
Nästa

Just nu har vi ett stort behov av att anställa

Höörs kommun har ett ständigt behov av kompetenta medarbetare. Vi driver också verksamhet för att fånga upp arbetslösa ungdomar och erbjuda sysselsättning för alla som har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden.

Förskollärare

Socialsekreterare

Varför började du arbeta på Höörs kommun?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Värdegrund och jämställdhet

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Höörs kommuns vision

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Höörs kommuns organisation

Barn- och utbildning

Social sektor

Samhällsbyggnad

Miljö- och bygg

Kultur, arbete och folkhälsa

Du behövs! Kontakta oss

Vi ser gärna dig som vår medarbetare i framtiden. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om framtidsutsikterna i Höörs kommun.

0413-280 00
kommun@hoor.se

Alla jobbmöjligheter i Höörs kommun just nu

RSS Senaste jobben
  • Vi söker en enhetschef inom omsorg om personer med funktionsnedsättning december 8, 2019
    Som enhetschef inom omsorg om personer med funktionsnedsättning (OF) kommer du att ingå i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med ytterligare 9 enhetschefer inom OF, äldreomsorg och biståndshandläggning. Du arbetar inom social sektor där även individ och familjeomsorgen samt kommunens Hälso- och sjukvård ingår. Inom sektorn arbetar vi funktionsstödjande. Tjänsten innebär driftansvar för två gruppbostäder enligt LSS, […]
  • Vi söker en lärarassistent till Enebackeskolan november 26, 2019
    Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med elever i åk 1-6. Ditt uppdrag blir att i samverkan med klasslärare anpassa lärmiljön för att på så sätt ge elever den ledning och stimulans de har rätt till under hela skoldagen. I tjänsten ingår en liten del administrativa arbetsuppgifter såsom laminering och kopiering av […]
  • Vi söker sjuksköterskor till timvikariat! november 20, 2019
    Höörs kommun söker Leg. sjuksköterska, distriktssköterska för timvikariat. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård i ordinärt- och särskilt boende. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet under arbetspasset. I arbetet ingår att handleda och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter vid behov. Vi jobbar i tvärprofessionella team med fysioterapeut, arbetsterapeut och handläggare. […]

Ännu fler jobbmöjligheter i Höör!

Här hittar du de privata arbetsgivarna i Höörs kommun! 
Sök jobb,skicka spontanansökningar, fråga om praktik, arbetsträning och exjobb. Lycka till! 

Erbjudande från privata arbetsgivare i Höörs kommun!

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Jobbsökar-tips

Här får du lite tips som kan vara bra att känna till när du ska söka jobb, skicka spontanansökningar, ansöka om praktik eller arbetsträning och mycket annat. Lycka till med jobbjakten! 

Dela Höörs profilsida

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Hallå alla privata arbetsgivare i Höörs kommun!​

Söker du personal? Lägg upp ditt lediga jobb helt gratis på Höörs profilsida.

Lägg in ditt lediga jobb på din kommuns profilsida. Att publicera ditt lediga jobb är gratis och  ansökningarna tar vi hand om  (om du vill). Vi matchar kandidaterna mot de krav och meriter du satt upp för jobbet. De som har rätt profil skickar vi till dig och du väljer vem du vill gå  vidare med.  

Alla arbetsgivare i Höör

Här vill vi samla alla arbetsgivare i Höörs kommun. Skicka spontanansökningar, fråga om praktik, arbetsträning och exjobb. Lycka till! 

Här får du veta lite mer om Höörs kommun.

Vill du jobba med oss?

Höör är porten till framtiden och omvärlden. Här finns ett levande och rikt näringsliv med företag som verkar såväl lokalt som globalt och som sätter stort värde på bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. Höörs läge mitt i Skåne, nära Köpenhamn och övriga Europa, är en bra bas för expansiva företag. Höör är en utpräglad småföretagarkommun med cirka 1600 registrerade företag. De största privata arbetsgivarna är Cepa Steeltech AB, Fogdaröd Vård och Omsorg, East Import AB och City Gross. Många små företag borgar för ett stabilt och brett näringsliv med hög service till invånarna och företagen.

Enkelt att komma hit!

Järnvägsstationen som byggdes 1858 gav Höör ett uppsving och tågtrafiken har varit viktig sen dess. Både Pågatågen och Öresundstågen stannar här, vilket gör att du kan åka till/från Malmö på 35 min, Lund 20 min och Kastrup Köpenhamn på 1h. E22 samt riksvägarna 23 och 13 går genom kommunen. Du kommer till/från Kristianstad på 45min, Hässleholm på 38 min och Älmhult i Småland tar 50 min. Alltid nära till jobbet!

Saker att göra efter jobbet!

Höör är känt för sin vackra natur och var du än bor i kommunen har du nära till bad, fiske och fina strövområden. Höör är av tradition en turistort med välkända besöksmål som Skånes Djurpark, Bosjökloster Slott och Frostavallens strövområde. Höör är även ett centrum för musik, varje sommar har orten en sommaropera Här finns även en av Sveriges största musikaffärer, två dragspelshandlare, dansbana och en pianoverkstad. Kulturkvarteret kring Kulturhuset Anders och Berggrenska gården är ett centrum för centralortens många kulturarrangemang med konsthall, konsert-, bio- och teatersalong. Här anordnas Kulturkvartersdagen varje Nationaldag, Sommarkvällar och mycket mer.

 Antal jobb per sektor i Höörs kommun

Totalt finns det 5 373 jobb i Höörs kommun. Så här ser fördelningen ut.

0
Småföretag (<50 anställda)
0
Större företag (50+ anställda)
0
Offentliga/övriga organisationer

I vilka näringsgrenar arbetar flest?

Vård och omsorg
21%
Utbildning
13%
Handel
12%

Lite siffror om 

Höörs arbetsmarknad

Befolkning 16-64

9 703 

I arbetskraften

7 588

 

Ej i arbetskraften

2 115

Sysselsatta

7 170

Arbetslösa

418

Största arbetsgivarna i Höörs kommun

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. 

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

CEPA Steeltech AB är en underleverantör till verkstadsindustrin och ingår i Stockforsa Invest AB, med drygt 150 anställda verksamma på 21 000 m2 produktionsyta beläget i Höör, Sverige och Bykow i Polen. Företagen är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Bland större kunder finns Alfa Laval, ABB, Volvo, Getinge, General Electric och Jøtul.

Mitt i Skåne, i naturskönt läge med skog och vatten runt knuten, ligger Fogdaröd – ett företag som har en 100-årig vårdtradition bakom sig. Fogdaröd ägs och drivs av Föreningen Fogdaröd omsorg, vård & utbildning, en ekonomisk förening, där varje krona återinvesteras i verksamheterna. Fogdaröd är vackert beläget i en park med närhet till natur och skog med gång och cykelavstånd till Höörs centrum med bl. a affärer, caféer, frisörer, vårdcentral, apotek och tågstation. Fogdaröd bedriver även verksamhet på idylliska ön Ven, mitt i Öresund.

Redan 1990 började East Imports verksamhet ta form. Det var Höör-familjen Andersson som under 90-talet banade väg för East Import att bli en rikstäckande skandinavisk grossist inom hus, hem och fritidsprodukter. 2005 köptes bolaget av Bergendahl & son, som drev bolaget vidare som dels ett inköpsbolag för egen detaljhandel, men också som fortsatt grossist för fackhandeln inom heminredning på den svenska marknaden. Sedan September 2011 driver och äger Mikael Otterberg & Jonas Andersson East Import.

Vi är väldigt stolta över vår butik och hur våra kunder gärna utforskar våra spännande delikatesser och saftiga bröd. Att personalen dessutom kan prata i evigheter om sitt specialitetsområde i butiken, det gör det bara ännu trevligare att strosa runt här på City Gross i Höör.

En mängd olika yrken i kommunen

Visste du att…..
det finns över 100 olika yrken i en kommun av Höörs storlek. Vi sysslar bland annat med vård, omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur och räddningstjänst. Höör har goda tågförbindelser. Många av våra medarbetare pendlar hit från andra orter, som Malmö, Lund, Eslöv, Hässleholm och Kristianstad. 

Några kända profiler från Höör

Poeten                                       Emil Kléen
Tonsättaren                             Hilding Rosenberg
Folkmusikern                          John Enninger
Författaren                               Nils Ludvig Olsson
Kompositören pianisten      Viggo Edén
Musiker                                      Peps Persson

Kultur

Näringsliv

Skola

Fritid

Turism

Bygga – Bo

Kommun – Politik

Omsorg – Stöd

Kontakta oss

Undrar du över något? Vill du lägga upp ett jobb eller vill du lägga upp din CV? Har du andra frågor? Tveka inte att höra av dig till oss. Mejla Rickard Linetti

Dela Höörs profilsida

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn