Hallsbergs profilsida

Välkommen till Hallsbergs profilsida

Det öppna Hallsberg…
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare

Den naturliga knutpunkten för resande och för gods. 

Hallsberg som har drygt 15 000 invånare är främst känt som en järnvägsknut.
Hallsberg ligger mycket bra till geografiskt sett. Beläget mitt i Mellansverige är Hallsberg den naturliga knutpunkten för resande och för gods som transporteras på väg och järnväg. Som demografisk mittpunkt är Hallsberg den naturliga knutpunkten för resande och för gods som transporteras på väg och järnväg. Vi är ett centrum för kombinerade transporter och annan logistikanknuten verksamhet, bland annat genom vår kombiterminal Hallsbergsterminalen. 
Hallsberg ligger där Västra stambanan, Mälarbanan och Svealandsbanan möts och har sällsynt goda kommunikationer och natursköna omgivningar. Närheten till utbildningscentra och olika kulturaktiviteter gör kommunens läge mycket attraktivt.
I kommunen finns cirka 1 200 företag varav många är duktiga småföretagare. Här finns industrier med hög teknisk kompetens och kvalitet.

 
Vi hoppas du vill jobba på Hallsbergs kommun.​

Hos oss gör du skillnad!

Vi är omkring 900 medarbetare som på olika sätt arbetar med att ge service åt våra kommuninvånare. Oavsett vilket av våra ca 100 olika yrken som skulle passa just dig kan du som väljer att arbeta hos oss vara säker på att du får engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till att vår kommun växer och utvecklas.
Välkommen att höra av dig till oss! 

Medarbetare berättar

Jobb i fokus - är du vår nästa medarbetare?

PTP-psykolog

Som PTP-psykolog ingår man i den centrala elevhälsan, men arbetar i skolornas elevhälsoteam. Elevhälsoteamet ska främst arbeta förebyggande och hälsofrämjande på skolorna

Lärare åk 4-6

I rollen som pedagog på Långängskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. Bemötande, likvärdighet,

Nämndsekreterare

I rollen som nämndsekreterare kommer du att arbeta nära kommunens tjänstemän och politiker. I uppdraget ingår att samordna och kvalitetssäkra beredningsprocessen

Hallsbergs kommun har mycket att erbjuda!

Hos oss har du många valmöjligheter. Se våra lediga jobb, sök praktikplatser, läs om kommunens olika yrken eller se vilka utvecklingsmöjligheter du har hos oss. Detta och mycket mer erbjuder vi dig. Vi ser fram emot att höra av dig och hoppas att du är vår framtida medarbetare.`

Förmåner - detta erbjuder vi dig

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

5 skäl till att arbeta på Hallsbergs kommun
Trevliga arbetskamrater
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Här finns allt man kan tänka sig
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Utveckla dig själv
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Vidareutbilda dig
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Alltid roligt
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Välkommen till oss!
Vi hoppas du tycker om oss. Vi ser fram emot att höra av dig.
Kontakta oss
Föregående
Nästa

Just nu har vi ett stort behov av att anställa

Förskollärare

Socialsekreterare

Varför började du arbeta på Hallsbergs kommun?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hallsbergs kommuns värdeord

Glädje

Hallsbergs kommun, såväl organisation som geografiskt område, kännetecknas av varierande mötesplatser där människor känner glädje och stolthet. Glädjeämnen i vardagen finns bland annat i kommunens varierande och fina natur och i det rika föreningslivet. Vi bemöter varandra med respekt, inspirerar och ger varandra kraft och energi.

Driv

Här får man saker gjorda. Man är snabb till beslut och entreprenörskap är ett honnörsord. Vi fångar upp goda idéer och omsätter dem i verklighet. De kommunala verksamheterna kommunicerar tydligt och öppet, och beundras för sin förmåga att ta hand om synpunkter och utveckla kvalitén.

Öppenhet

I dialog med invånare och näringsliv utvecklas hela kommunen. Vi tar intryck av goda idéer och stora förändringar är alltid väl förankrade och påverkade av dem som berörs. Vi är stolta över vårt integrationsarbete och öppna för mångfald. Hallsberg är alltid öppet och vi erbjuder service dygnet runt.

Hallsbergs kommuns vision

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Den trivsamma blandningen av landsbygd, natur och samhällen erbjuder livskvalitet och upplevelser för alla. Det lokala näringslivet visar framåtanda och drivkraft, och utvecklar både region och individer.

Våra goda kommunikationer med omvärlden skapar möten och formar Hallsberg till en kommun som alltid är vaken. De kommunala verksamheterna verkar nära individen, erbjuder ett professionellt bemötande och är lyhörda för idéer och synpunkter.

Vi ser positivt på framtiden och tar långsiktigt ansvar för nuvarande och kommande utmaningar.

Hallsbergs kommuns organisation och förvaltningar

Kommunstyrelse

Drift och service

Social och arbetsmarknad

Bildning

Du behövs! Kontakta oss

Vi behöver alltid nya medarbetare som vill göra skillnad hos oss. Är du en av dem?

0582-68 50 00
kommun@hallsberg.se

Alla jobbmöjligheter i Hallsbergs kommun just nu

Ännu fler jobbmöjligheter i Hallsberg!

Här hittar du de privata arbetsgivarna i Hallsbergs kommun! 
Sök jobb,skicka spontanansökningar, fråga om praktik, arbetsträning och exjobb. Lycka till! 

Erbjudande från privata arbetsgivare i Hallsbergs kommun!

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Annonsplats

Vill du annonsera ditt lediga jobb här? Kontakta oss så berättar vi mer.

Jobbsökar-tips

Här får du lite tips som kan vara bra att känna till när du ska söka jobb, skicka spontanansökningar, ansöka om praktik eller arbetsträning och mycket annat. Lycka till med jobbjakten! 

Dela Hallsbergs profilsida

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Hallå alla privata arbetsgivare i Hallsbergs kommun!​

Söker du personal? Lägg upp ditt lediga jobb helt gratis på Hallsbergs profilsida.

Lägg in ditt lediga jobb på din kommuns profilsida. Att publicera ditt lediga jobb är gratis och  ansökningarna tar vi hand om  (om du vill). Vi matchar kandidaterna mot de krav och meriter du satt upp för jobbet. De som har rätt profil skickar vi till dig och du väljer vem du vill gå  vidare med.  

Alla arbetsgivare i Hallsberg

Här vill vi samla alla arbetsgivare i Hallsbergs kommun. Skicka spontanansökningar, fråga om praktik, arbetsträning och exjobb. Lycka till! 

Här får du veta lite mer om Hallsbergs kommun.

Vill du jobba med oss?

Hallsbergs kommun, regionalt centrum i Sydnärke, har ett brett näringsliv med tonvikt på industri, kommunikation och logistik.
I Hallsbergs kommun finns ca 1 200 företag, varav många är duktiga småföretagare. Här finns också industrier med hög teknisk kompetens och kvalitet.
Hallsbergs kommun är den största arbetsgivaren med ca 1800 anställda.
I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Enkelt att komma hit!

Hallsbergs kommun är en knutpunkt för vägar och järnvägar. Till Hallsbergs kommun tar man sig enkelt med tåg, bil eller buss. I Hallsberg möts järnvägarna från alla väderstreck. I kommunen finns dessutom E 20 och riksvägarna 50, 51 och 52. Därtill kommer en rad mindre vägar, varav många är underbara färdvägar med antingen bil eller cykel.

Saker att göra efter jobbet!

Hallsbergs kommun erbjuder mycket att göra inom kultur- och fritidsaktiviteter. Allt från bibliotek, evenemang och mötesplatser till kulturhistoria och badhus.
Dyk ner i vårt populära tempererade familjebad Alléhallen eller njut av naturen. Här finns motionsspår, vandringsleder, fiskevatten, spontanlekpark och sommarbad.

 Antal jobb per sektor i Hallsbergs kommun

Totalt finns det 9 217 jobb i Hallsbergs kommun. Så här ser fördelningen ut.

0
Småföretag (<50 anställda)
0
Större företag (50+ anställda)
0
Offentliga/övriga organisationer

I vilka näringsgrenar arbetar flest Hallsbergsbor?

Vård och omsorg
19%
Bygg
12%
Utbildning
10%

Lite siffror om 

Hallsbergs arbetsmarknad

Befolkning 16-64

10 860 

I arbetskraften

 8 984

Ej i arbetskraften

1 876

Sysselsatta

8 064

Arbetslösa

920

Största arbetsgivarna i Hallsbergs kommun

Ljusdals kommun ansvarar för barnomsorg, skola och förskola, äldre- och handikappomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, gator, parker, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera.
19 000 medborgare är beroende av vårt arbete. Ljusdals kommun har omkring 1650 medarbetare

Mekanotjänst erbjuder avancerad tillverkning till framgångsrika industriföretag. Med modernt utrustade produktionsanläggningar erbjuds kompetens, kapacitet och erfarenhet inom mekaniktillverkning innefattande laserskärning, skärande bearbetning, rörbearbetning och montering av avancerade produktsystem. Mekanotjänstkoncernen med huvudkontor i Järvsö har cirka 230 anställda och produktionsenheter i Järvsö, Ljusdal samt i Tartu, Estland.
Mekanotjänst vision är att vara den ledande partnern med kompetens att möta morgondagens krav på komplexa mekaniklösningar.

Daglig kontakt med byggmarknaden

Vi har daglig kontakt med byggmarknadens aktörer för att kartlägga var, när och hur det byggs. 

Undersökaravdelningen genomför dagligen hundratals intervjuer med byggherrar, konsulter och entreprenörer. Detta tillsammans med officiella källor, statliga och kommunala instanser, ombud etc. sammanställs och förädlas för att sedan komma våra kunder tillgodo.

Vi har alltid revolutionerat, format och förenklat logistikens värld. Från att uppfinna den internationella expressflygfraktbranschen till att bli världens ledande logistikföretag – vi tänker, handlar och går i bräschen för att ständigt tänja gränserna för vad som är möjligt. Och nu tar vi itu med de den yttersta tränsen: leveranser till månen.

Samhall producerar en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som inget annat företag kommer i närheten av. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden – baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor. Vårt hållbarhetsarbete belönades dessutom i European Business Awards 2015 där Samhall utsågs till Europas mest hållbara företag.

Arbetsmarknaden i Hallsbergs kommun

Hallsbergs kommun, regionalt centrum i Sydnärke, har ett brett näringsliv med tonvikt på industri, kommunikation och logistik.
I Hallsbergs kommun finns ca 1 200 företag, varav många är duktiga småföretagare. Här finns också industrier med hög teknisk kompetens och kvalitet.
Hallsbergs kommun är den största arbetsgivaren med ca 1800 anställda.
Hallsberg ligger där Västra stambanan, Mälarbanan och Svealandsbanan möts och har sällsynt goda kommunikationer och natursköna omgivningar. Närheten till utbildningscentra och olika kulturaktiviteter gör kommunens läge mycket attraktivt.

Några kända profiler från Hallsberg

Karin Larsson             textilkonstnär och hustru till Carl Larsson
Sven Wingquist        en av grundarna till Svenska Kullagerfabriken
Björn Nordqvist        fotbollsspelare
Matilda Ernkrans       riksdagsledamot

Kultur

Näringsliv

Skola

Fritid

Turism

Bygga – Bo

Kommun – Politik

Omsorg – Stöd

[dms]

Kontakta oss

Undrar du över något? Vill du lägga upp ett jobb eller vill du lägga upp din CV? Har du andra frågor? Tveka inte att höra av dig till oss. Mejla Rickard Linetti

Dela Hallsbergs profilsida

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn