Gotland Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Gotland!
Alla svenskars eget Hawaii
Anslut kommunen och ge alla långtidsarbetslösa på Gotland fler möjligheter och en ny chans till sysselsättning!

Det finns inte någon annan ö i Sverige som erbjuder allt som just Gotland gör. Vilket gör att ön svämmas över av semesterfirare på sommaren för att efter ruschen gå över till sin egen lunk. Som alla andra öar är man beroende av vad som just ön har att erbjuda, i form av mat, kultur och fritid. Och det finns gott om allt. Även när sommaren blivit ett minne blott.

Gotland är Sveriges företagstätaste län. Här är det inget konstigt att kombinera en anställning med att vara egen företagare. Djurskötsel, livsmedel, bygg och IT dominerar, naturligt nog i kombination med handel och turism.

Kort sagt är Gotland det perfekta stället att vara sig själv och förverkliga sina egna drömmar. På egen hand eller tillsammans med några likasinnade entreprenörer. 

Nya möjligheter för dig som är
långtidsarbetslös på Gotland.

Platstorget vänder sig till dig som arbetslös och ingår i någon av de de utsatta grupperna  – ung utan gymnasiekompetens, född utanför Europa, har en funktionsnedsättning eller råkar vara över 55 och arbetslös. Här kan du presentera dig för kommunens arbetsgivare och visa upp dina erfarenheter, kompetenser, personlighet, intressen och mycket mer. Här samlar vi dessutom alla andra lediga jobb. Helt enkelt en samlingsplats för dig som står allra längst från arbetsmarknaden!   

Hjälp alla långtidsarbetslösa i kommunen att hitta ett jobb.
Anslut er kommun idag!

Är er kommun inte med? Klicka bara här och fyll i formuläret så kontaktar vi er på kommunen och berättar hur det går till.

Region Gotland

0
Arbetslösa

Är din kommun inte ansluten?
Gör din röst hörd och påverka beslutsfattarna i din kommun!