Gävleborg Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Gävleborg!
Vilka odds får julbocken i år?
Anslut kommunen och ge alla långtidsarbetslösa i Gävleborg fler möjligheter och en ny chans till sysselsättning!

I över 50 år har man byggt en halmbock i Gävle, nästan 15 meter hög, för att fira julens ankomst. En annan, lite tråkigare tradition, är att sätta eld på bocken och det har gått så långt att vissa år kan man spela på olika vadslagningsajter om när den ska ta eld. År 2006 var oddset enligt den amerikanska vadslagningssajten pinnaclesports.com 1,66 gånger pengarna på att bocken skulle brännas och 2,4 gånger pengarna på att den skulle klara sig över julen.

Betydligt trevligare är den traditionella Hälsinge Hambon, ett slag maratondans där man ska dansa sig igenom Hårga, Arbro och Järvsö på olika underlag. Det har man gjort varje år sedan 1965 och med så mycket annat var det en TV-utmaning att arrangera en långdans. Och vad passar då bättre än att dansa till Hårgalåten som enligt myten trollbinder deltagarna så de helt enkelt dansar sig till döds.
Spelemannen påstås vara Hin Håle själv. Så om du ser en musiker med bockfot ska du se upp!

Nya möjligheter för dig som är
långtidsarbetslös i Gävleborg.

Platstorget vänder sig till dig som arbetslös och ingår i någon av de de utsatta grupperna  – ung utan gymnasiekompetens, född utanför Europa, har en funktionsnedsättning eller råkar vara över 55 och arbetslös. Här kan du presentera dig för kommunens arbetsgivare och visa upp dina erfarenheter, kompetenser, personlighet, intressen och mycket mer. Här samlar vi dessutom alla andra lediga jobb. Helt enkelt en samlingsplats för dig som står allra längst från arbetsmarknaden!   

Välkommen till Hudiksvalls kommun!

Är du långtidsarbetslös? Välkommen – här finns många möjligheter för dig. 

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. 

Lediga jobb

Praktikplatser

Arbetsträning

Profiler

Stöd & match

Arbetsgivare

Välkommen till Ljusdals kommun!

Är du långtidsarbetslös? Välkommen – här finns många möjligheter för dig. 

Inom Ljusdals kommun finns en relativt bred och varierad arbetsmarknad. En bransch som ofta söker nya medarbetare är tjänsteföretagen, men även industriföretagen börjar åter rekrytera.

Lediga jobb

Praktikplatser

Arbetsträning

Profiler

Stöd & match

Arbetsgivare

Hjälp alla långtidsarbetslösa i kommunen att hitta ett jobb.
Anslut er kommun idag!

Är er kommun inte med? Klicka bara här och fyll i formuläret så kontaktar vi er på kommunen och berättar hur det går till.

Bollnäs kommun

0
Arbetslösa

Gävle kommun

0
Arbetslösa

Hofors kommun

0
Arbetslösa

Hudiksvalls kommun

0
Arbetslösa

Ljusdals kommun

0
Arbetslösa

Nordanstigs kommun

0
Arbetslösa

Ockelbo kommun

0
Arbetslösa

Ovanåkers kommun

0
Arbetslösa

Sandvikens kommun

0
Arbetslösa

Söderhamns kommun

0
Arbetslösa

Är din kommun inte ansluten?
Gör din röst hörd och påverka beslutsfattarna i din kommun!