Gävleborg Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Gävleborg! Vilka odds får julbocken i år?

Jobba på Hudiksvalls kommun

Vi tar alla människors lika värde på allvar. Det är grunden i vårt arbete
Vill du vara med och göra skillnad? Då ser vi fram emot att träffa dig.
Läs mer

Jobba på Ljusdals kommun

Under de närmaste åren kommer vi att behöva anställa många nya medarbetare
Hos oss får du möjlighet till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
Läs mer

Vill din kommun också synas här?

Gör som Hudiksvall och Ljusdal. Anslut er kommun eller landsting redan idag!
Alla fördelar med att arbeta hos er. Här hittar kommuner och landsting framtidens medarbetare
Kontakta oss

Vill din kommun också synas här?

Gör som Hudiksvall och Ljusdal. Anslut er kommun eller landsting redan idag!
Alla fördelar med att arbeta hos er. Här hittar kommuner och landsting framtidens medarbetare
Kontakta oss

Halmbocken i Gävle

I över 50 år har man byggt en halmbock i Gävle, nästan 15 meter hög, för att fira julens ankomst. En annan, lite tråkigare tradition, är att sätta eld på bocken och det har gått så långt att vissa år kan man spela på olika vadslagningsajter om när den ska ta eld. År 2006 var oddset enligt den amerikanska vadslagningssajten pinnaclesports.com 1,66 gånger pengarna på att bocken skulle brännas och 2,4 gånger pengarna på att den skulle klara sig över julen.

Betydligt trevligare är den traditionella Hälsinge Hambon, ett slag maratondans där man ska dansa sig igenom Hårga, Arbro och Järvsö på olika underlag. Det har man gjort varje år sedan 1965 och med så mycket annat var det en TV-utmaning att arrangera en långdans. Och vad passar då bättre än att dansa till Hårgalåten som enligt myten trollbinder deltagarna så de helt enkelt dansar sig till döds.
Spelemannen påstås vara Hin Håle själv. Så om du ser en musiker med bockfot ska du se upp!

Kultur

Är du nyfiken på att arbeta inom den offentliga sektorn i Gävleborg?

Här har vi samlat kommuner och landsting i Gävleborg som vill hjälpa dig som är nyfiken på att jobba i den offentliga sektorn. Se lediga jobb, praktikplatser, exjobb, sommarjobb, vikariejobb, förmåner, karriär- och utvecklingsmöjligheter, värdegrund, hur de beskriver sin arbetsplats mm – allt du behöver veta för att stilla din nyfikenhet!  10 kommuner och 1 landsting att välja mellan – välj var du vill jobba och vad du vill jobba med. Lycka till och välkommen till Sveriges viktigaste jobb!  

Berätta vad du vill och vad du kan!

Nu kan du skicka spontanansökningar/intresseanmälningar till din favoritkommun. Vill du ha ett jobb, söker du en praktikplats, vill du arbetsträna eller vill du göra ditt examensarbete? Här hittar du kommuner i Gävleborg som väntar på att få höra av dig. Lycka till! 

Se vem som tar emot spontanansökningar i ditt län (denna tjänst öppnar inom kort)

Kommuner och regioner! Hjälp alla nyfikna jobbsökare! Berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare.

Från 375 kr per månad. Vi hjälper er med allt och uppdaterar ert innehåll kontinuerligt. Välj modul – Standard eller XL + profilsida.

Välkommen till Hudiksvalls kommun
Vi söker ständigt nya medarbetare

Välkommen till Hudiksvalls kommun!

Funderar du på karriär och en framtid i Hudiksvalls kommun?

Med 3 300 anställda är Hudiksvalls kommun en stor arbetsplats, faktiskt kommunens största. Vi arbetar med det som är viktigt i människors vardag och det arbete vi utför måste hålla hög kvalitet. Därför jobbar vi hela tiden med utveckling, såväl av personalen som av verksamheten. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. 

Välkommen att arbeta, leva och bo i Hudiksvalls kommun!

Hallå! Vill du jobba hos oss?
Vi behöver bli många fler!

Välkommen till Ljusdals kommun!

Det finns stora möjligheter till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter hos oss!

Under de närmaste åren kommer många av våra medarbetare att gå i pension. Det finns därför stora möjligheter till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter hos oss. Tillsammans arbetar vi med det som är viktigt i människors vardag. 

Lite mer om Ljusdals kommun

Kommunen präglas av vidsträckta skogar, blånande berg och tusentalet vattendrag, däribland älvarna Ljusnan och Voxnan som ringlar i dalgångarna. Sådant som får människor att trivas här är möjligheten till prisvärt boende i vacker miljö, en trygg uppväxtmiljö för barnen, bra skolor. 

Välkommen att arbeta, leva och bo i Hudiksvalls kommun!

1/5

Välkommen till Region Gävleborg!

Meningsfullt arbete i en spännande arbetsmiljö

Region Gävleborg erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en spännande arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i.

Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med generösa personalförmåner

 

Din hälsa är viktig för oss. Hos oss har tillgång till fina träningslokaler och friskvårdspersonal som hjälper dig.
Du kan också välja att använda friskvårdspeng. 

Med cirka 6500 anställda är Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg.

Välkommen till oss!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Bollnäs kommun!

Kom och jobba med oss

Vi anställda i Bollnäs kommun skapar tillsammans bra dagar för Bollnäsborna och här arbetar vi med sånt som är viktigt på riktigt. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Bollnäs långsiktigt och hållbart. Cirka 27 000 Bollnäsbor är beroende av vårt arbete, och tillsammans gör vi skillnad – varje dag! Kom och jobba med oss!

 

Välkommen till Bollnäs, hjärtat av Hälsingland.

I Bollnäs kommun får du ett liv där det är enkelt att få vardagen att gå ihop. Du kan välja att bo på landsbygden eller i stan, oavsett har vi korta pendlingstider. Tack vare närheten till skolor och arbete får du mer tid över till familj och fritidsintressen. För att vara en liten stad har Bollnäs mycket att erbjuda med bland annat 400 föreningar av olika slag samt ett kulturutbud utöver det vanliga! Eller varför inte bege dig ut och njut av Hälsinglands vackra natur med blånande berg och djupa dalar? Vill du resa bort har du tillgång till bra kommunikationer och nära till både storstad och fjäll!

Välkommen till Bollnäs, hjärtat av Hälsingland.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Gävle kommun!

Vill du göra Gävle bättre tillsammans med oss?

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.


Jobba med sånt som är viktigt på riktigt

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Jobb som gör skillnad i Gävleborg

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Gävleborg. Presentera er kommun eller er region och berätta vad ni kan erbjuda. 
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare!

Anslut er kommun eller er region! Pris från 375 kr per månad. 

Se alla tjänster och priser! Klicka här

1/5

Välkommen till Hofors kommun!

Goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas.

 

Respekt, professionalism och ansvar

En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.se

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Nordanstigs kommun!

Sveriges mittpunkt

Nordanstigs kommun ligger i norra Hälsingland nära Sveriges mittpunkt och mellan Hudiksvall och Sundsvall. Kommunen sträcker sig från kusten, med sandstränder, fiskelägen och natursköna öar, till inlandets stora skogar med känsla av vildmark och möjlighet till både fiske och alpin skidåkning. Vi har prisvärda boenden både på landsbygden och i våra många små samhällen. Vårt rika kultur- och föreningsliv engagerar många av våra cirka 9500 invånare.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Ockelbo kommun!

Vill du arbeta hos oss?

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca. 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl. a. Wij trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken. 

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och lustfylld relation till naturen – grunden för liv och hälsa. Här är det tydligt att vi uppskattar vår plats på jorden, tar ansvar, vårdar och utvecklar den. Vi utvecklar ”det gröna samhället”, från boende och mat till företagande och resursanvändning. (Ur kommunens Vision 2030)

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Ovanåkers kommun!

Vi erbjuder intressanta och meningsfulla jobb

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner? Ovanåkers kommun som arbetsgivare erbjuder meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad. Vi vill därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb.

 

Alla anställda ska ha en god arbetsmiljö

Som medarbetare i Ovanåkers kommun finns goda möjligheter till eget ansvar, utveckling i arbetet och ett meningsfullt arbete som verkligen gör skillnad. Vi har målsättningen att alla anställda ska ha en god arbetsmiljö. Vår ambition är att vara och vidareutvecklas som en attraktiv arbetsgivare.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Jobb som gör skillnad i Gävleborg

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Gävleborg. Presentera er kommun eller er region och berätta vad ni kan erbjuda. 
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare!

Anslut er kommun eller er region! Pris från 375 kr per månad. 

Se alla tjänster och priser! Klicka här

1/5

Välkommen till Sandvikens kommun!

Välkommen att söka jobb hos oss

Som medarbetare i Sandvikens Kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

 

Här är det enkelt att trivas

I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Söderhamns kommun!

Du är en viktig ambassadör

Som medarbetare i kommunen är du en viktig ambassadör för Söderhamn. Varje dag möter du människor i ditt yrke. För dem är mötet med dig också ett möte med kommunen. Bär ditt uppdrag med stolthet – var med och vårda förtroendet. Tillsammans är vi Söderhamn! Vi som jobbar inom kommunen samverkar dagligen för att lösa Söderhamnarnas behov och önskemål, oavsett vilken enhet eller förvaltning vi arbetar på. 

 

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt fantastiska team!

I Söderhamns kommun arbetar ca 2 500 personer, fördelat på 188 olika yrkesroller. Alla är lika viktiga för att vi ska kunna ge bästa tänkbara service till Söderhamnarna. Biståndshandläggare, energi- och klimatrådgivare, socialsekreterare, controller, VA-ingenjör, kulturkonsulent, kock, näringslivsutvecklare eller badvakt är bara några av alla yrkesroller som gör att vardagen fungerar för alla söderhamnare. Varje dag. Dygnet runt. Året runt. Vår senaste medarbetarundersökning visar att 93 procent av oss känner att vårt arbete är meningsfullt.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt fantastiska team!

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Vill ni presentera er kommun och berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Jobb som gör skillnad i Gävleborg

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Gävleborg. Presentera er kommun eller er region och berätta vad ni kan erbjuda. 
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare!

Anslut er kommun eller er region! Pris från 375 kr per månad. 

Se alla tjänster och priser! Klicka här

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Gävleborg!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin