Gävleborg Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Gävleborg! Vilka odds får julbocken i år?

Jobb som gör skillnad i Gävleborg

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Gävleborg. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha en egen profilsida? Kontakta oss så berättar vi mer.

Halmbocken i Gävle

I över 50 år har man byggt en halmbock i Gävle, nästan 15 meter hög, för att fira julens ankomst. En annan, lite tråkigare tradition, är att sätta eld på bocken och det har gått så långt att vissa år kan man spela på olika vadslagningsajter om när den ska ta eld. År 2006 var oddset enligt den amerikanska vadslagningssajten pinnaclesports.com 1,66 gånger pengarna på att bocken skulle brännas och 2,4 gånger pengarna på att den skulle klara sig över julen.

Betydligt trevligare är den traditionella Hälsinge Hambon, ett slag maratondans där man ska dansa sig igenom Hårga, Arbro och Järvsö på olika underlag. Det har man gjort varje år sedan 1965 och med så mycket annat var det en TV-utmaning att arrangera en långdans. Och vad passar då bättre än att dansa till Hårgalåten som enligt myten trollbinder deltagarna så de helt enkelt dansar sig till döds.
Spelemannen påstås vara Hin Håle själv. Så om du ser en musiker med bockfot ska du se upp!

Kultur

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Gävleborg!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Gävleborg just nu!

Här har vi samlat Gävleborgs kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Gävleborg efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Hudiksvalls kommun

Välkommen till Hudiksvalls kommun!

Funderar du på karriär och en framtid i Hudiksvalls kommun?

Med 3 300 anställda är Hudiksvalls kommun en stor arbetsplats, faktiskt kommunens största. Vi arbetar med det som är viktigt i människors vardag och det arbete vi utför måste hålla hög kvalitet. Därför jobbar vi hela tiden med utveckling, såväl av personalen som av verksamheten.

4/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Hudiksvalls kommun

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. 

Välkommen att jobba hos oss!

Det ställs stora krav på den som arbetar i kommunens verksamhet. Först och främst krävs personlig lämplighet och goda yrkeskunskaper och för många arbeten även högskoleutbildning. Att arbeta i offentlig sektor innebär dessutom att svara upp mot krav från brukare, lagstiftning, granskande myndigheter och ibland även media.

Vill du jobba hos oss?

Välkommen till oss!
Se lediga jobb

Vi har jobb inom bland annat barnomsorg, äldreomsorg eller som parkarbetare eller vaktmästare.

Läs mer

Kommunala aktivitetsansvaret kan hjälpa dig att finna vägar till studier, praktik eller arbete.

Läs mer

Ingen information

I kommunens olika verksamheter arbetar ca 3.500 personer. På många arbetsplatser är vikarierna oumbärliga för att verksamheten ska fungera när den ordinarie personalen är ledig eller sjuk.

Läs mer

Ingen information

Stöd till arbete, för dig med psykisk funktionsnedsättning.

Läs mer

3 300 personer jobbar på Hudiksvalls kommun. Vad gör vi hela dagarna? Ja, åtta av tio arbetar inom förskola, skola och äldreomsorg.

Läs mer

Ingen information

Just nu behöver vi anställa?

Förskollärare100%
Lärare100%
Sjuksköterska50%
Arbetsterapeut50%
Projektledare25%
Omvårdnadspersonal25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Hudiksvalls profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Hudiksvalls kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Ljusdals kommun

Välkommen till Ljusdals kommun!

Det finns stora möjligheter till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter hos oss!

Under de närmaste åren kommer många av våra medarbetare att gå i pension. Det finns därför stora möjligheter till spännande och meningsfulla arbetsuppgifter hos oss. Tillsammans arbetar vi med det som är viktigt i människors vardag. Inom 10 år kommer många av våra medarbetare gå i pension och en stor andel av dem är våra chefer. Vill du också jobba hos oss?

4/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Ljusdals kommun

Kommunen präglas av vidsträckta skogar, blånande berg och tusentalet vattendrag, däribland älvarna Ljusnan och Voxnan som ringlar i dalgångarna.
Sådant som får människor att trivas här är möjligheten till prisvärt boende i vacker miljö, en trygg uppväxtmiljö för barnen, bra skolor, det korta avståndet mellan förskola, skola, arbete och service, det trevliga bemötandet, och det mycket stora utbudet av roliga fritidsaktiviteter.

Välkommen att jobba hos oss!

Ljusdals kommun ansvarar för barnomsorg, skola och förskola, äldre- och handikappomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, gator, parker, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera.
19 000 medborgare är beroende av vårt arbete. Ljusdals kommun har omkring 1650 medarbetare, och vi står inför stora rekryteringsbehov på grund av det stora generationsskiftet på arbetsmarknaden.

Vill du jobba hos oss?

Vill du också jobba hos oss?
Se lediga jobb

Du som går på gymnasiet åk 1 eller åk 2 och är folkbokförd i Ljusdals kommun har möjlighet att söka feriejobb.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Om du inte hittar någon passande tjänst på vår hemsida är du välkommen att skicka en intresseanmälan.

Läs mer

Ingen information

Ingen information

Ljusdals kommun erbjuder dig:
• betald semester redan första året
• möjlighet till flexibel arbetstid inom flera yrken
• friskvårdspeng
• utfylld föräldrapenning
• gratis medlemskap i personalklubben TAK
• individuell lönesättning.

Just nu behöver vi anställa?

Lärare100%
Elevassistent100%
Skolläkare50%
Arbetsterapeut50%
Biståndshandläggare25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Ljusdals profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Ljusdals kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Gävleborg

0/10

Region Gävleborg erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en spännande arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i.

Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk……..

Bollnäs kommun

0/10

Vi anställda i Bollnäs kommun skapar tillsammans bra dagar för Bollnäsborna och här arbetar vi med sånt som är viktigt på riktigt. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Bollnäs långsiktigt och hållbart. Cirka 27 000 Bollnäsbor är beroende av vårt arbete, och tillsammans gör vi skillnad – varje dag! Kom och jobba med oss! 

Gävle kommun

0/10

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

 

Hofors kommun

0/10

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas.

Nordanstigs kommun

0/10

Nordanstigs kommun ligger i norra Hälsingland nära Sveriges mittpunkt och mellan Hudiksvall och Sundsvall. Kommunen sträcker sig från kusten, med sandstränder, fiskelägen och natursköna öar, till inlandets stora skogar med känsla av vildmark och möjlighet till både fiske och alpin skidåkning. Vi har prisvärda boenden både på landsbygden och………

Ockelbo kommun

0/10

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca. 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl. a. Wij trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken. 

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och…………

 

Ovanåkers kommun

0/10

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner? Ovanåkers kommun som arbetsgivare erbjuder meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad. Vi vill därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb.

Som medarbetare i Ovanåkers kommun finns goda möjligheter till eget ansvar, utveckling i arbetet och ett meningsfullt arbete som verkligen gör skillnad. Vi har……..

 

Sandvikens kommun

0/10

Som medarbetare i Sandvikens Kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3 000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av………..

 

Söderhamns kommun

0/10

Som medarbetare i kommunen är du en viktig ambassadör för Söderhamn. Varje dag möter du människor i ditt yrke. För dem är mötet med dig också ett möte med kommunen. Bär ditt uppdrag med stolthet – var med och vårda förtroendet. Tillsammans är vi Söderhamn!
Vi som jobbar inom kommunen samverkar dagligen för att lösa Söderhamnarnas behov och önskemål, oavsett vilken enhet eller förvaltning vi arbetar på. 

 

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Gävleborgs Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Gävleborgs Län.