Dalarna Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Dalarna! Vad hade Zappa, Presley och ABBA i Älvdalen att göra?

Jobb som gör skillnad i Dalarna

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Dalarna. Presentera er kommun eller ert landsting och berätta vad ni kan erbjuda. Vi länkar direkt till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare!

Anslut er kommun eller ert landsting! Pris 8 900 kr per år. 

Är er kommun även intresserad av att ha en egen profilsida? Kontakta oss så berättar vi mer.

Dragspel & Gitarrer

Det gemensamma namnet var Hagström som från 1925 fram till 1983 utvecklade och tillverkade 700 000 dragspel och 125 000 gitarrer förutom ett stort antal förstärkare. Det speciella ljudet lockade artister från hela världen till den lilla återvändsdalen nordväst om Orsa. Alla ville de ha en Hagström gitarr att spela på.

Dalarna har alltid haft en djup koppling till kultur av olika slag. Zorn och Carl Larsson är nationalmålare. Musiken står än idag i centrum, inte minst med Dalhalla, en enorm operascen i ett gammalt gruvschakt.

Kultur

Entreprenörsanda

Men traditionen finns även inom industri och handel. Namn som ABB och Claes Ohlson har sina rötter i Dalarna. Lägg till all denna entreprenörsanda vidsträckta fjäll och milslånga skogar så får du det bästa av arbete och fritid.

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Dalarna!

Förskollärare
Rektor
Specialpedagog
Undersköterska
Lärare
Sjuksköterska
Jobb i omsorgen
Socialsekreterare

Lediga kommun- och landstingsjobb i Dalarna just nu!

Här har vi samlat Dalarnas kommuner och landsting. Läs lite mer om respektive arbetsplats och se
lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, vikariejobb, exjobb mm.
Se vilka yrken kommunerna och landstinget i Dalarna efterfrågar just nu. Skulle något passa dig? Gör testet!
Allt finns samlat på en och samma plats.  Lycka till! 

Vi hjälper er med allt och gör allt jobb!

Ni betalar 8 900 kr per år. Vi gör allt jobb och uppdaterar er modul kontinuerligt. Boka innan den 31/1 och få hela 2019 för halva priset

Halva priset innan 31/1. Boka idag!

Vansbro kommun

Välkommen till Vansbro kommun!

Den lilla kommunen med det stora innehållet! ​

Det som produceras till medborgarna är det som ska vara i fokus för Vansbro kommun. Därför är det ett viktigt arbete som de närmare 700 anställda utför. Från skola och omsorg till att miljön är bra i kommunen. Det är verksamheter som, för medborgarna är väldigt betydelsefulla, just för att kunna bo och verka i Vansbro kommun. 
Är du vår nya medarbetare? Läs mer om hur det är att jobba på Vansbro kommun. 

4/10

Passar du för Sveriges
viktigaste jobb? 

Lite mer om Vansbro kommun

Vansbro kommun med cirka 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro ligger ca 8 mil väster om Borlänge vid Vanåns utlopp i Västerdalälven. Kommunen består av fyra tätorter och en rad mindre byar. Några av anledningarna till att så många trivs här är bra service, bekvämlighet och närhet. Vansbro kännetecknas av ett starkt engagemang i kommunen.
Även om man bor på landet är det aldrig långt till service och bekvämligheter.

Välkommen att jobba hos oss!

Är du vår nya medarbetare? Läs mer om hur det är att jobba på Vansbro kommun. 

Vill du jobba hos oss?

Vansbro kommun är en attraktiv kommun där människor kan finna både arbetsglädje och livskvalitet.
Välkommen med din ansökan
Se lediga jobb

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Ingen information

Vansbro kommun erbjuder bland annat sina anställda gratis tillgång till simhall och gym, möjlighet till flextid och semesterväxling samt busskort till förmånligt pris. 

Just nu behöver vi anställa?

Spcialpedagog100%
Undersköterska100%
50%
50%
25%
25%

Dela och berätta för andra om Sveriges viktigaste jobb!

Flexibel arbetstid

Föräldraledig

Semester

Friskvård

Försäkringar

+ Förmåner

Välkommen till Vansbros profilsida!

Här får du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Vansbro kommun. Här hittar du alla jobbmöjligheterna i kommunen även från lokala företag. Allt är samlat på en och samma plats. Lediga jobb, praktikplatser, exjobb, dolda jobb, helgjobb, extraknäck mm. Sök jobb, skicka spontanansökningar, bevaka jobb eller lägg upp din egen profil. Lycka till!

Region Dalarna

0/10

Välkommen till Region Dalarna. Vi erbjuder många betydelsefulla jobb i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss jobbar cirka 8 500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är länets största arbetsgivare och en viktig del av Dalarnas utveckling.

Avesta kommun

0/10

Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun, allt fler vill leva, bo och verka i Avesta. Som kommun och arbetsgivare innebär det ett ökat rekryteringsbehov på grund av utökning av våra verksamheter. Samtidigt är vi mitt i en generationsväxling som också ökar våra behov av ny kompetens på plats. Ett jobb hos oss betyder att du är med och bygger framtidens………

Borlänge kommun

0/10

Det finns många kommuner i Sverige som har vacker natur, bra shopping och intressanta sevärdheter. Men det finns bara en kommun som har Borlängebor. Alla människor som bor i Borlänge är vår främsta tillgång – trevligt folk. Välkommen till Borlänge!

 

Falu kommun

0/10

I Falu kommun har vi jobb som märks. Vi gör skillnad för Faluborna varje dag, alla på olika sätt men alltid till nytta för Faluborna. Vi är dessutom bäst i Sverige på mobbningsfria arbetsplatser. Etik, professionalitet och omtanke genomsyrar det vi gör.

Gagnefs kommun

0/10

I Gagnefs kommun jobbar ca 150 yrkesgrupper i framsynta verksamheter med goda resultat. Tillsammans är vi ca 800 medarbetare med ett gemensamt förhållningssätt.

Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare………..

Hedemora kommun

0/10

Hedemora kommun har ca 1 300 anställda. Verksamheten är bred och innefattar områden som utbildning, omsorg, socialt stöd, kultur, fritid, trafik, byggande, miljö och planering. Det medför en stor variation när det gäller vilka yrken som finns representerade, exempelvis förskollärare, lärare, sjuksköterskor, undersköterskor, socialsekreterare, ingenjörer och samhällsplanerare. Därmed kan………..

Leksands kommun

0/10

Vi har meningsfulla och viktiga jobb. Vi gör en skillnad för kommuninvånarna och bidrar till samhällsutvecklingen. Vi är en lagom stor kommun i förändring. Vår närmiljö är fantastisk. Leksands kommun är en demokratisk och politisk organisation. Vi arbetar för att kommuninvånarna ska leva och utvecklas i en trivsam miljö.

Vi arbetar aktivt för att uppfylla våra medborgares behov.

Ludvika kommun

0/10

Ett jobb inom Ludvika kommun innebär ytterst att tillgodose människors behov av utveckling och livskvalité under livets alla skeden.

I Ludvika kommun jobbar cirka 2 500 medarbetare inom fler än 100 olika yrken. Många av dessa duktiga medarbetare går i pension de närmaste åren. Det gör att Ludvika kommun behöver rekrytera flera nya medarbetare framöver, så det finns goda möjligheter att hitta ett spännande och intressant jobb.

 

Malung-Sälens kommun

0/10

Malung-Sälens kommun är en stark aktör på arbetsmarknaden i kommunen. Med cirka 960 medarbetare spridda över kommunen är vi en stor arbetsgivare som arbetar aktivt med nyrekrytering för att bibehålla vår service mot våra medborgare. Med anledning av de stora pensionsavgångar som Malung-Sälens kommun står inför kommer vi inom de kommande åren rekrytera många nya medarbetare.

 

Mora kommun

0/10

Sveriges viktigaste jobb finns i Mora kommun. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete – där din insats gör skillnad. Vår värdegrund tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar, hälsa och utveckling. Alltid med medborgaren i fokus. 

 

Orsa kommun

0/10

Orsa kommun är ortens största arbetsgivare med ca 500 anställda. Vi är en liten kommun med korta avstånd mellan människor och vi vill få saker gjorda utan att krångla till det. Orsa – helt enkelt!

Du kommer att få förmånen att arbeta i en naturnäramiljö där folk trivs och vill bo. Du får tillgång till ett rikt fritids- och kulturliv. Näringslivet är välmående och vi är en av landets mest kända turistorter. 

 

Rättviks kommun

0/10

Rättviks kommun är med sina cirka 1 100 anställda den största arbetsgivaren i området och vi erbjuder meningsfyllda servicearbeten.

Som arbetsgivare uppmuntrar vi till dialog och medarbetarskap och i kontakt med kommunens invånare är ett positivt bemötande en självklarhet.

 

Smedjebackens kommun

0/10

Smedjebackens Kommun vill skapa en god arbetsmiljö som ger förutsättningar för att alla ska trivas och göra ett gott arbete. Delaktighet i arbetet och möjlighet till eget ansvar och initiativ i vardagen är viktiga inslag för att skapa en god arbetsmiljö.

 

Säters kommun

0/10

På Säters kommun är vi en brokig samling människor som gillar att göra våra jobb för Säterborna. Att jobba i Säters kommun är att göra skillnad – på riktigt! Bli en av oss! I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara……….

 

Älvdalens kommun

0/10

Vill du vara med och utveckla Älvdalens kommun?

Älvdalens kommun vill nå fram tydligare till sina medborgare. Vårt viktigaste uppdrag är att bidra till att Älvdalens kommuns invånare har ett så gott liv som möjligt. Just nu är vi ca 550 medarbetare som hjälps åt.

Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i………..

 

anslut er kommun eller ert landsting och Visa Sveriges viktigaste jobb!

Vi presenterar er kommun eller ert landsting tillsammans med övriga i Dalarnas Län. Vi länkar till era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb mm. Er jobbmodul är alltid uppdaterad. Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Dalarnas Län.