Dalarna Lediga jobb i kommunerna

Välkommen till Dalarna! Vad hade Zappa, Presley och ABBA i Älvdalen att göra?

Jobba på Vansbro kommun

Hallå där! Är du vår nya medarbetare?
Vi behöver nämligen dig, just dig! Vansbro är den lilla kommunen med de stora ambitionerna
Läs mer

Vill din kommun också synas här?

Gör som Vansbro kommun. Anslut er kommun eller landsting redan idag!
Alla fördelar med att arbeta hos er. Här hittar kommuner och landsting framtidens medarbetare
Kontakta oss

Vill din kommun också synas här?

Gör som Vansbro kommun. Anslut er kommun eller landsting redan idag!
Alla fördelar med att arbeta hos er. Här hittar kommuner och landsting framtidens medarbetare
Kontakta oss

Vill din kommun också synas här?

Gör som Vansbro kommun. Anslut er kommun eller landsting redan idag!
Alla fördelar med att arbeta hos er. Här hittar kommuner och landsting framtidens medarbetare
Kontakta oss

Dragspel & Gitarrer

Det gemensamma namnet var Hagström som från 1925 fram till 1983 utvecklade och tillverkade 700 000 dragspel och 125 000 gitarrer förutom ett stort antal förstärkare. Det speciella ljudet lockade artister från hela världen till den lilla återvändsdalen nordväst om Orsa. Alla ville de ha en Hagström gitarr att spela på.

Dalarna har alltid haft en djup koppling till kultur av olika slag. Zorn och Carl Larsson är nationalmålare. Musiken står än idag i centrum, inte minst med Dalhalla, en enorm operascen i ett gammalt gruvschakt.

Kultur

Entreprenörsanda

Men traditionen finns även inom industri och handel. Namn som ABB och Claes Ohlson har sina rötter i Dalarna. Lägg till all denna entreprenörsanda vidsträckta fjäll och milslånga skogar så får du det bästa av arbete och fritid.

Är du nyfiken på att arbeta inom den offentliga sektorn i Dalarna?

Här har vi samlat kommuner och landsting i Dalarna som vill hjälpa dig som är nyfiken på att jobba i den offentliga sektorn. Se lediga jobb, praktikplatser, exjobb, sommarjobb, vikariejobb, förmåner, karriär- och utvecklingsmöjligheter, värdegrund, hur de beskriver sin arbetsplats mm – allt du behöver veta för att stilla din nyfikenhet!  15 kommuner och 1 landsting att välja mellan – välj var du vill jobba och vad du vill jobba med. Lycka till och välkommen till Sveriges viktigaste jobb!  

Berätta vad du vill och vad du kan!

Nu kan du skicka spontanansökningar/intresseanmälningar till din favoritkommun. Vill du ha ett jobb, söker du en praktikplats, vill du arbetsträna eller vill du göra ditt examensarbete? Här hittar du kommuner i Dalarna som väntar på att få höra av dig. Lycka till! 

Se vem som tar emot spontanansökningar i ditt län. Denna tjänst öppnar inom kort.

Kommuner och regioner! Hjälp alla nyfikna jobbsökare! Berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare.

Från 375 kr per månad. Vi hjälper er med allt och uppdaterar ert innehåll kontinuerligt. Välj modul – Standard eller XL + profilsida.

Hallå där! Är du vår nya medarbetare?
Vi söker ständigt nya medarbetare

Välkommen till Vansbro kommun!

Hallå där! Är du vår nya medarbetare?

Hej! Det här kan verka som en text i mängden, men ge oss en minut av din tid − det här kan vara något som förändrar ditt liv! Vi behöver nämligen dig, just dig! Vansbro är den lilla kommunen med de stora ambitionerna och som
befinner sig i ett expansivt och spännande läge. För att vi ska kunna fortsätta utvecklas behöver vi fylla på med ännu fler kompetenta medarbetare − och där kommer du in i bilden!

Välkommen att arbeta, leva och bo i Vansbro kommun!

1/5

Välkommen till Region Dalarna!

Jobba hos oss!

Välkommen till Region Dalarna. Vi erbjuder många betydelsefulla jobb i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss jobbar cirka 8 500 medarbetare i en mängd olika yrken. 

 

Vi är länets största arbetsgivare och en viktig del av Dalarnas utveckling. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Avesta kommun!

Tillsammans gör vi skillnad!

Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun, allt fler vill leva, bo och verka i Avesta. Som kommun och arbetsgivare innebär det ett ökat rekryteringsbehov på grund av utökning av våra verksamheter. Samtidigt är vi mitt i en generationsväxling som också ökar våra behov av ny kompetens på plats. Ett jobb hos oss betyder att du är med och bygger framtidens Avesta. Du skapar trygghet och utvecklar vår stad. Tillsammans gör vi skillnad! 

Vi behöver rekrytera många nya medarbetare!
Att arbeta hos oss innebär att du är med och bygger framtidens Avesta. Du bidrar till att skapa trygghet och utveckla vår stad. Vi är ca 2000 medarbetare som alla bidrar till att göra Avesta till en attraktiv stad att bo, leva och verka i. Vi är stolta över det arbete vi gör. Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun. Detta tillsammans med den generationsväxling vi står inför, gör att vi behöver rekrytera många nya medarbetare inom alla områden av den kommunala verksamheten.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Borlänge kommun!

Tveka inte, sök jobb hos oss!

Vill du arbeta bland människor som tycker om att göra skillnad för Borlängebon och där du får tusentals härliga kollegor? Tveka inte, sök jobb hos oss!

Det finns många kommuner i Sverige som har vacker natur, bra shopping och intressanta sevärdheter. Men det finns bara en kommun som har Borlängebor. Alla människor som bor i Borlänge är vår främsta tillgång – trevligt folk. Välkommen till Borlänge!

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Falu kommun!

Vill du göra skillnad för Faluborna?

I Falu kommun har vi jobb som märks. Vi gör skillnad för Faluborna varje dag, alla på olika sätt men alltid till nytta för Faluborna. Vi är dessutom bäst i Sverige på mobbningsfria arbetsplatser. Etik, professionalitet och omtanke genomsyrar det vi gör. Människor som mår bra får också förutsättningar att göra ett ännu bättre jobb. Därför lägger vi stort fokus vid att ha balans i livet, och ett hållbart arbetsliv. 


220 olika yrken

Hos oss kan du själv välja hur mycket du vill jobba. Alla har rätt till heltid, men även rätt att välja deltid. Tack vare vårt avtal om årsarbetstid får du som medarbetare också stor möjlighet att själv styra över när du jobbar. Inom kommunen finns 220 olika yrkesbefattningar – allt från jurister, sjuksköterskor, projektledare, ingenjörer till lärare.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Jobb som gör skillnad i Dalarna

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Dalarna. Presentera er kommun eller er region och berätta vad ni kan erbjuda. 
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare! 

Anslut er kommun eller er region! Pris från 375 kr per månad. 

Se alla tjänster och priser! Klicka här

 

1/5

Välkommen till Gagnefs kommun!

Gagnefs kommun kännetecknas av närhet

I Gagnefs kommun jobbar ca 150 yrkesgrupper i framsynta verksamheter med goda resultat. Tillsammans är vi ca 800 medarbetare med ett gemensamt förhållningssätt.


En attraktiv arbetsgivare
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta! Gagnefs kommun arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare, både för att attrahera nya medarbetare och för redan anställda. Samverkan och öppenhet är en självklarhet.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Hedemora kommun!

Goda utvecklingsmöjligheter

Hedemora kommun har ca 1 300 anställda. Verksamheten är bred och innefattar områden som utbildning, omsorg, socialt stöd, kultur, fritid, trafik, byggande, miljö och planering. Det medför en stor variation när det gäller vilka yrken som finns representerade, exempelvis förskollärare, lärare, sjuksköterskor, undersköterskor, socialsekreterare, ingenjörer och samhällsplanerare. Därmed kan vi också erbjuda en mängd olika arbetsuppgifter, samt goda utvecklingsmöjligheter för den som vill arbeta hos oss. 


Alla ska trivas

Hedemora kommun har som mål att ha attraktiva arbetsplatser med en bra arbetsmiljö, både för vår hälsa och säkerhet, och för att alla ska trivas, känna sig delaktiga och engagerade i sitt arbete. 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Leksands kommun!

Vi har meningsfulla jobb

Vi har meningsfulla och viktiga jobb. Vi gör en skillnad för kommuninvånarna och bidrar till samhällsutvecklingen. Vi är en lagom stor kommun i förändring. Vår närmiljö är fantastisk. Leksands kommun är en demokratisk och politisk organisation. Vi arbetar för att kommuninvånarna ska leva och utvecklas i en trivsam miljö.

Vi arbetar aktivt för att uppfylla våra medborgares behov.


Vi vill du vara med och göra livet enklare för alla i Leksand?

Meningsfulla jobb – Inom Leksands kommun kan vi erbjuda hela 191 olika yrken. Tillsammans jobbar våra cirka 1 500 medarbetare med att göra livet enklare för alla i Leksands kommun. Om du vill hjälpa oss att bidra till ett ännu bättre samhälle så kan vi erbjuda dig ett både meningsfullt och intressant jobb.

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Ludvika kommun!

Arbeta hos oss

Ett jobb inom Ludvika kommun innebär ytterst att tillgodose människors behov av utveckling och livskvalité under livets alla skeden.


Vi behöver rekrytera flera

I Ludvika kommun jobbar cirka 2 500 medarbetare inom fler än 100 olika yrken. Många av dessa duktiga medarbetare går i pension de närmaste åren. Det gör att Ludvika kommun behöver rekrytera flera nya medarbetare framöver, så det finns goda möjligheter att hitta ett spännande och intressant jobb. Ludvika kommun värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämställdhet tillför kommunens verksamheter. Våra arbetsplatser ska vara öppna för alla. 

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Jobb som gör skillnad i Dalarna

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Dalarna. Presentera er kommun eller er region och berätta vad ni kan erbjuda. 
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare! 

Anslut er kommun eller er region! Pris från 375 kr per månad. 

Se alla tjänster och priser! Klicka här

 

1/5

Välkommen till Malung-Sälens kommun!

Arbeta hos oss!

Malung-Sälens kommun är en stark aktör på arbetsmarknaden i kommunen. Med cirka 960 medarbetare spridda över kommunen är vi en stor arbetsgivare som arbetar aktivt med nyrekrytering för att bibehålla vår service mot våra medborgare. Med anledning av de stora pensionsavgångar som Malung-Sälens kommun står inför kommer vi inom de kommande åren rekrytera många nya medarbetare.

 

Välkommen att höra av dig till oss

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Mora kommun!

Sveriges viktigaste jobb finns i Mora kommun.

Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete – där din insats gör skillnad. Vår värdegrund tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar, hälsa och utveckling. Alltid med medborgaren i fokus. 

 

Mora kommun är alla vi som jobbar här.

Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok.
Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde.
Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.
Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
Var med oss när vi växer som människor och kommun.
Idag och imorgon.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Orsa kommun!

Orsa – helt enkelt!

Orsa kommun är ortens största arbetsgivare med ca 500 anställda. Vi är en liten kommun med korta avstånd mellan människor och vi vill få saker gjorda utan att krångla till det. Orsa – helt enkelt! 

Orsa kommun jobbar aktivt för att möta kompetensutmaningen. Medarbetarskap och arbetsmiljö är två viktiga strategier för att bli en attraktiv arbetsgivare.

 

Vi har jobb som engagerar

Respekt, samarbete och ansvar är en del av vår värdegrund som vi vill att varje medarbetare ska känna sig stolt över.

Du kommer att få förmånen att arbeta i en naturnäramiljö där folk trivs och vill bo. Du får tillgång till ett rikt fritids- och kulturliv. Näringslivet är välmående och vi är en av landets mest kända turistorter. Välkommen att söka Sveriges viktigaste jobb, hos oss i Orsa. Vi har jobb som engagerar. Du gör skillnad!

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Rättviks kommun!

Jobba i Rättviks kommun

Rättviks kommun är med sina cirka 1 100 anställda den största arbetsgivaren i området och vi erbjuder meningsfyllda servicearbeten. Som arbetsgivare uppmuntrar vi till dialog och medarbetarskap och i kontakt med kommunens invånare är ett positivt bemötande en självklarhet. 

 

Välkommen att kontakta oss

Våra medarbetares engagemang och motivation är avgörande för att verksamheterna ska kunna tillgodose våra medborgares behov på bästa sätt. Därför strävar vi efter att möta medarbetarnas önskemål och behov i en flexibel organisation där vi även samarbetar med andra kommuner.

Välkommen att kontakta oss för att få veta vilka möjligheter som finns för dig i Rättviks kommun.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Jobb som gör skillnad i Dalarna

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Dalarna. Presentera er kommun eller er region och berätta vad ni kan erbjuda. 
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare! 

Anslut er kommun eller er region! Pris från 375 kr per månad. 

Se alla tjänster och priser! Klicka här

 

1/5

Välkommen till Smedjebackens kommun!

Vill du ha ett gott arbetsliv?

I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt.


Våra medarbetare sprider arbetsglädje

Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Säters kommun!

Stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. 

På Säters kommun är vi en brokig samling människor som gillar att göra våra jobb för Säterborna. Att jobba i Säters kommun är att göra skillnad – på riktigt! Bli en av oss! I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. 


Följ vår värdegrund

Utöver att fullfölja ditt uppdrag förväntas du följa de lagar, regler och riktlinjer som följer av din anställning hos oss. Du förväntas även stå bakom och följa vår värdegrund i dina möten med Säterbon, arbetskamrater och andra, där du är

• Stolt att utföra det arbete du utför,
• Äkta i ditt bemötande,
• Tillgänglig och serviceinriktad,
• Engagerad i det du tar dig för,
• Respektfull mot alla du möter.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
1/5

Välkommen till Älvdalens kommun!

Vill du vara med och utveckla Älvdalens kommun?

Älvdalens kommun vill nå fram tydligare till sina medborgare. Vårt viktigaste uppdrag är att bidra till att Älvdalens kommuns invånare har ett så gott liv som möjligt. Just nu är vi ca 550 medarbetare som hjälps åt.

 

Vi söker öppensinnade och engagerade medarbetare

Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar. Vi arbetar aktivt med värdegrunder och arbetsmiljö och har friskvård i fokus.

Kommunen söker öppensinnade och engagerade medarbetare som vill bidra till regionens utveckling. Just nu har vi lediga tjänster.

 

Vill du jobba hos oss?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Vill ni presentera er kommun och berätta vad ni erbjuder framtida medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Jobb som gör skillnad i Dalarna

Här samlar vi Sveriges viktigaste jobb i Dalarna. Presentera er kommun eller er region och berätta vad ni kan erbjuda. 
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare! 

Anslut er kommun eller er region! Pris från 375 kr per månad. 

Se alla tjänster och priser! Klicka här

 

Dela och berätta om Sveriges viktigaste jobb i Dalarna!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin