Hem

Lediga kommun- och landstingsjobb i Sverige på en och samma plats - plus lite annat!
290 kommuner att jobba på och göra skillnad i
Vad är det bästa med er kommun, ert landsting eller er arbetsplats?
Berätta om alla era fördelar och vad ni kan erbjuda framtida medarbetare.
Den 21 januari öppnar vi!

Platstorget

Kommuner och landsting har Sveriges viktigaste jobb – Framtidens jobb. Spännande yrken med bra framtidsutsikter finns i den offentliga sektorn. Här finns vården, skolan och omsorgen om våra barn och gamla, men också stadsplaneringen, lokaltrafiken och renhållningen. Vi vill slå hål på myter och fördomar. Vi vill skapa nyfikenhet och intresse för de utmaningar som finns. Vi vill att ni, alla kommuner och landsting, ska berätta om er egen arbetsplats – vad som gör den till den bästa platsen i Sverige  och vad ni kan erbjuda framtida medarbetare. Vi vill öka stoltheten hos dem som redan jobbar i kommun och landsting. Här finns jobb som gör skillnad. 

Här på Platstorget vill vi samla alla lediga kommun- och landstingsjobb från Ystad i söder till Haparanda i norr. Du hittar alla kommuner och landsting på vårt Jobbtorg. Här kan du se hur vi presenterar  er kommun och ert landsting!

Jobbtorget

 ”Det räcker att vi får in 1 ny medarbetare så är årskostnaden betald”

Stefan Christiansson
Personalchef
Klippans kommun

”Vilken himla bra idé. Här kommer absolut
Trelleborgs kommun att synas”

Magnus Dahlbeg
HR-chef
Trelleborgs kommun

”Bra för oss på kommunen med fler kanaler att synas i – tycker dessutom om idén”

Henny Larsson
Personalchef
Oxelösunds kommun

290 plus 20 olika arbetsplatser med 100-tals spännande yrken och massor med utmaningar!

Det finns många fördelar med att arbeta inom kommun och landsting!

Många valmöjligheter

Sverige består av 290 kommuner och 21 landsting och lika många arbetsplatser. Lockar er arbetsplats med storstadens puls? Har man havsutsikt från sitt kontor? Kan man kombinera sitt arbete med sitt stora fritidsintresse eller är er kommun eller landsting extra barnvänligt? 

Glöm myter och fördomar

På Sveriges kommuner och landsting arbetar medarbetare som trivs, som tycker att de har meningsfulla jobb och stora möjligheter att påverka. Kommun och landsting är den mest jämställda sektorn när det gäller löner och möjlighet att bli chef. Här finns kollektivavtal som ger medarbetarna bra och trygga villkor.

Sveriges viktigaste jobb

Sveriges viktigaste jobb finns i välfärdssektorn. Bland den miljon medarbetare som hjälper barn att komma till världen, som räddar liv i akutsjukvården, som hjälper gamla till en trygg ålderdom, planerar stadsmiljöer så att rullstolar och barnvagnar kommer fram eller lär våra barn att läsa och skriva. 

Jobb som gör skillnad i Sverige!
Vi hjälper Sveriges kommuner och landsting att nå framtida medarbetare
Presentera er kommun eller ert landsting och berätta det bästa med att arbeta hos er. Berätta vad ni kan erbjuda framtida medarbetare. Visa era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.

Välkomna till Platstorget!

Senaste anslutna kommunerna
Trelleborgs kommun
Ystads kommun
Burlövs kommun
Hudiksvalls kommun
Hallsbergs kommun
Hörby kommun
Höörs kommun
Vansbro kommun
Oxelösunds kommun
Ljusdals kommun
Munkfors kommun
Klippans kommun
Perstorps kommun
Skurups kommun
Strömstads kommun

Job Spotlight

Jobbsökare

Spännande jobb med bra framtidsutsikter. Hitta ditt jobb på kommunen eller i landstinget. Har din kommun en profilsida hittar du ALLA jobb.

Lokala företagare

Hitta kompetensen i din kommun. Lägg upp dina lediga jobb på din kommuns profilsida! Vi hjälper dig med allt det praktiska.
Allt är gratis! 

Kommuner/landsting

Alla kommun- och landstingsjobb i Sverige på en och samma plats! Berätta vad ni erbjuder. Hjälp framtida medarbetare
att få överblick.

Profilsida

Berätta hur det är att leva, arbeta och bo i er kommun. Alla lediga jobb, även privata. Massor av tjänster
för arbetsgivare
och jobbsökare!

Det kostar inte mycket att vara med på Platstorget

En kortfattad presentation om er kommun eller ert landsting där ni berättar det bästa med att arbeta hos er. Berätta vad ni kan erbjuda framtida medarbetare. Vi lyfter fram era lediga jobb, praktikplatser, sommarjobb, examensjobb, vikariejobb, spontanansökningar mm.
Vi hjälper er att nå framtidens medarbetare till er kommun och ert landsting! 

Vill ni lägga till en egen profilsida och samla alla jobbmöjligheter i er kommun?

Lyft fram alla fördelar med just er kommun så lyfter vi fram alla lediga jobb plus alla andra jobbmöjligheter i er kommun. Lägg till en profilsida, så berättar vi mer om hur det är att leva, bo och arbeta i er kommun plus att alla lokala företag kan lägga upp sina lediga jobb helt gratis. Visa alla i er kommun att ni är en viktig del i en levande hemkommun. 

Passa på! Halva priset till den 31 januari

Anslut er

Aktivera er jobbmodul
kr 4 450 startavgift per år.
  • 299 kr per mån
  • Ingen avgift första 3 mån
  • 3 mån uppsägning
50% rabatt

Bastjänst

Anslut plus profilsida

Lägg till en egen profilsida
kr 9 950 startavgift per år.
  • 399 kr per mån
  • Ingen avgift första 3 mån
  • 3 mån uppsägning
50% rabatt

Tilläggstjänst

Expo-paket

Anslutning - profilsida - exponering
kr 12 650 startavgift per år.
  • 399 kr per mån
  • Ingen avgift första 3 mån
  • 3 mån uppsägning
50% rabatt

Exponeringstjänst

Boka före den 31 januari och utnyttja våra erbjudanden!

Anslut er kommun eller ert landsting och aktivera er jobbmodul, lägg till en egen profilsida eller boka Expo-paket innan januari månads utgång. 50% rabatt plus 3 fria månader.
platstorget

Topplistan

Län

Skåne län
Gävleborgs län
Södermanlands län
Dalarnas län
Värmlands län

5 mest besökta länen

Kommun

Trelleborgs kommun
Hudiksvalls kommun
Ystads kommun
Höörs kommun
Skurups kommun

5 mest besökta kommunerna

Landsting

Ingen uppgift
Ingen uppgift
Ingen uppgift
Ingen uppgift
Ingen uppgift

5 mest besökta landstingen

Några kommuner med egen profilsida

Kommuner med egen profilsida
Trelleborgs kommun
Vi hoppas du vill jobba hos oss? Trelleborgs kommun är största arbetsgivaren i kommuen. Över 3 700 personer arbetar hos oss. Vi erbjuder dig ett roligt och inspirerande arbete som verkligen gör skillnad. Se våra lediga jobb, skicka spontanansökan till oss, ansök om praktik eller arbetsträning eller läs mer om hur det är att jobba hos oss. Hoppas du vill bli en del av oss.
Till profilsida
Ystads kommun
Vi hoppas du vill jobba hos oss? Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. Hoppas du vill bli en del av oss.
Till profilsida
Burlövs kommun
Rekryteringsbehov - du behövs! Burlövs kommun rymmer en mångfald av yrken och arbetsuppgifter. I nuläget finns ca 200 olika yrken att välja bland. De närmaste åren kommer Burlövs kommun att ha ett stort behov av att rekrytera personal inom flera olika yrkesområden.
Till profilsida
Vansbro kommun
Jobba hos oss Det som produceras till medborgarna är det som ska vara i fokus för Vansbro kommun. Därför är det ett viktigt arbete som de närmare 700 anställda utför. Från skola och omsorg till att miljön är bra i kommunen. Det är verksamheter som, för medborgarna är väldigt betydelsefulla, just för att kunna bo och verka i Vansbro kommun. Är du vår nya medarbetare? Läs mer om hur det är att jobba på Vansbro kommun.
Till profilsida
Munkfors kommun
Jobba i Munkfors kommun I Munkfors kommun arbetar cirka 300 tillsvidareanställda medarbetare samt ett antal timanställda. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag - och det är att du gör skillnad för människor varje dag. Bli en av oss! Vi söker löpande nya medarbetare som vill vara med i arbetet med att sätta Munkfors kommun på kartan i samtliga verksamheter.
Till profilsida
Hörby kommun
Alltid med medborgaren i centrum Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten. Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.
Till profilsida
Hudiksvalls kommun
Jobba i Hudiksvalls kommun Med 3 300 anställda är Hudiksvalls kommun en stor arbetsplats, faktiskt kommunens största. Vi arbetar med det som är viktigt i människors vardag och det arbete vi utför måste hålla hög kvalitet. Därför jobbar vi hela tiden med utveckling, såväl av personalen som av verksamheten.
Till profilsida
Perstorps kommun
Vill Du arbeta på en plats med optimism, där man satsar och har framåtanda? Där saker och ting händer och där Du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Perstorps kommun något för Dig.
Till profilsida
Skurups kommun
Få ut mer av ditt arbetsliv Skurups kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Varje dag håller våra drygt 1 200 medarbetare hjulen snurrande. Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete där du som enskild person har stora möjligheter att påverka. Vi vill att våra medarbetare ska få ut så mycket som möjligt av sitt yrkesliv.
Till profilsida
Strömstads kommun
Jobba i Strömstads kommun Strömstads kommun erbjuder meningsfulla jobb där du kan göra skillnad för både invånare och besökare. Som medarbetare bidrar du till kommunens vision om en internationell småstad med livskvalitet, natur och friluftsliv i världsklass! Kommunen växer och har idag drygt 13 000 invånare.
Till profilsida
Höörs kommun
Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor.
Till profilsida
Ljusdals kommun
Jobba hos oss Ljusdals kommun har många utvecklande arbetsuppgifter inom förvaltning, omsorg, utbildning, myndighetsutövning, miljö, teknik och administration. 19 000 medborgare är beroende av vårt arbete. Ljusdals kommun har omkring 1650 medarbetare, och vi står inför stora rekryteringsbehov på grund av det stora generationsskiftet på arbetsmarknaden.
Till profilsida
Hallsbergs kommun
Hos oss gör du skillnad! Vi är omkring 900 medarbetare som på olika sätt arbetar med att ge service åt våra kommuninvånare. Oavsett vilket av våra ca 100 olika yrken som skulle passa just dig kan du som väljer att arbeta hos oss vara säker på att du får engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till att vår kommun växer och utvecklas. Välkommen att höra av dig till oss!
Till profilsida
Klippans kommun
Med jämna mellanrum behöver vi nya medarbetare som vill göra skillnad hos oss. Är du en av dem? Inom Klippans kommun jobbar cirka 1500 medarbetare med att ständigt förbättra livskvaliteten för våra invånare. Varje dag gör vi skillnad och det är vi stolta över. Vi verkar inom en rad olika områden såsom skola, vård, omsorg, vattenförsörjning, samhälls-planering, samt skötsel av gator och parker.
Till profilsida
Oxelösunds kommun
Hos oss gör du skillnad! Vi är omkring 900 medarbetare som på olika sätt arbetar med att ge service åt våra kommuninvånare. Oavsett vilket av våra ca 100 olika yrken som skulle passa just dig kan du som väljer att arbeta hos oss vara säker på att du får engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du bidrar till att vår kommun växer och utvecklas. Välkommen att höra av dig till oss!
Till profilsida
Vill ni också ha en profilsida på Platstorget?
Kontakta oss

Några röster om Platstorget

”Det kommer att hjälpa mig jättemycket i mitt arbetssökande. Eftersom jag söker jobb i Trelleborg är det perfekt att alla jobbmöjligheterna finns på samma plats”
Ebba 22, jobbsökare i Trelleborg

”Jättebra tjänst. Nu kan vi annonsera lediga jobb utan att avsätta massor av tid och resurser. Bra med en egen lokal jobbförmedling. Det tror jag många företag i vår kommun gillar”
Anne-Marie 52, egen företagare i Ljusdal

”Vi tycker att Platstorget är ett spännande projekt. Om fler kommunjobb synliggörs i vår kommun är det något som är bra för oss. Vi letar ständigt efter nya kanaler att synas i” 
Anna Landén, Höörs kommun

Intresserad? Vill du veta mer?

Kontakta oss genom att fylla i dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan. Tack på förhand!